Къде да си намеря половинка

• 197 115
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 465
  • София
   Свободни мъже – много, свободни жени – също. Проблемът не е в това "къде да си намериш половинка"; проблемът е в прекалено големите изисквания и очаквания, които е добре да са обратнопропорционални на възрастта.

Добре, според теб - кога една жена "попрегаря" с възрастта, с оглед на това да намери партньор, да  създадат поколение и да го отгледат и възпитат.

# 3 466
  • SF
Връзка между двама не е непременно с цел създаване на бебета.
Може и двамата да имат вече деца и пак да се влюбят и да искат да се гушнат до някой.
За тази работа нито жената, нито мъжът "прегарят", както би ги заклеймила една проста бабка от село.

Никой не говори, че хубава жена на 50 трябва да бъде обичана от хубаво момче на 25. Но спокойно може да увлече по себе си мъж на 47-46-45 и тя да го превъзхожда външно.
Много са ми плоски тези разсъждения с възрастта.
И на 20 е пълно с прегорели, има и нашишкавели, има и опъпчавели и с ортодонтски проблеми…

# 3 467
Даааа по-добре да си смотан, че никой да не те забелязва Laughing

А когато се налага, само слагаш наметалото и политаш. Wink

# 3 468
Според мен пък, това си е мое лично мнение, може би на базата на моя опит е, че на по-млада възраст за жените е приоритетен външния вид. Не случайно фенките на всякакви банди са на възраст 14- 20 год. В последствие, когато жената се изгради като характер и личност търси човек, с който да се чувства добре и да може да комуникира и на когото може да разчита. Вече над 25 откровенно започнах да избягвам мъже които са хубавци, но не ми тръгва приказката с тях. И не говоря за мъже които са повърхностни, просто нормални симпатични млади мъже на 30год , но не ми е достъчно интересно с тях.

# 3 469
Абе за мене си е важно да си е готин и секси.

Явно за теб външността е определяща.  Twisted Evil
Човек има ли желание да се поддържа, на 35 е по-готин, отколкото на 25. За мъжете важи особено.

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 10:57 от Анонимен

# 3 470
  • SF
Оценявам поддръжката и визията, но тези снимки пО не ме привличат от предишните на спортен мъж със стегнат хубав екип. Виждам, че тези  са голи и орелефени, но да се снимат така, пък... Confused I don't know…

Жасмин, не мога да спретна изречението "За мен външността е определяща" и да го оставя така, сякаш друго не е. Просто по "дрехите посрещам". Казах, че са възможни и изненади. Когато попадна на някакви сериозни разминавания на външността и останалото, ставам "ма много заета напоследък" Whistling
Но обикновено има допълване и външността е "облякла" характера и възпитанието по съответния начин.

# 3 471
Оценявам поддръжката и визията, но тези снимки пО не ме привличат от предишните на спортен мъж със стегнат хубав екип.

Ами ето как външността подвежа. Защото оня със спортния екип сменя нон-стоп любовниците, а вторият само се снима така, а е страшно праволинеен и верен на жена си.

# 3 472
  • SF
Ееее, колко да съм подведена. Разговорът между нас върви изключително само нашега. Казала съм ти коя визия ми допада повече. Снощи проявих и шега с облечения, днес с голите - не. Не съм се влюбила, не ти плача колко съм нещастна, че нямаме връзка с тях. Освен това и скиорът, и моделите, са хубави - единият изневерявал, другите никога. Нямаме хубав и неверен срещу грозник и предан, за да разсъждавам коя снимка как ме е провокирала.
А и, мисля си аз, (чакай да го подчертая, че някои започват да се закачат с мене, че много съм ги включвала в мислите си), та мисля си аз,  никой не знае кой от тях какви тайни пази под юргана си и кой "само се снима" или "само спи".
Не говория конкретно за тях от снимките (идея си нямам за горките момчета), а за тях - хората.

Като ме подведе визията, и нали ти казах какво става: "ма много съм заета тези дни, да се чуем в края на лятото да си измислим нещо за след Коледа?".

Като че ли, ако не е толкова хубав и стегнат, красивите човешки качества на душата и преданост докато смъртта ни раздели, ми е гарантирана!

# 3 473
и моделите, са хубави

Никой от тях не е модел, най-обикновени мъже са си, просто снимките подвеждат много. Аз не ги бях виждала в тази им светлина. Особено този последният ми се струваше такъв аскет, но това е, тихите води са най-опасни.

Иначе си права, външността не определя предаността. Всъщност, нищо не я определя, освен любовта. Аз като си обичам един човек, ще го обичам и без коса, и със шкембе, няма как да останем на 20, все ще станем и на по 60.

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 12:28 от Анонимен

# 3 474
Тоя добре ли е? На 30, няма тумбаче.

# 3 475
  • bad@ss
Добре е Simple Smile
Ако можете да си позволите да му платите гаранцията  Mr. Green

# 3 476
  • о`майна лунна нощ е
На бая голяма опашка ще трябва да се редите. Пък на нея  все стройни американки глигани.  Доста женоарии са му хвърлили мерника.

# 3 477
  • София
Даже наддаване имаше Simple Smile 

# 3 478
  • SF
и моделите, са хубави

Никой от тях не е модел, най-обикновени мъже са си,

Аз ги нарекох условно "скиора" и "моделите" - защото определено са позирали за тези снимки и са правени от човек, който разбира. Не им знам имената и за да ги различим, ги нарекох така. Без претенции, че са модели! Модели за снимка само.

# 3 479
На 30+ повечето мъже са с коремчета, пооплешивели, с косми в ушите и носа (които, нали се сещаш, че не е задължително да искат да премахват), краката им понамирисват, липсва им свежестта на младостта; същото е и при жените, само че характеристиките са други.

Ох, ама ти все едно описа някои 50+  #Crazy . Аз откровено признавам, че не се заглеждам толкова по непознати, но познатите ми 30+ годишни не изглеждат като гореизброеното. Даже мнението ми е, че на около 30 изглеждат по-добре от колкото на 20.

Общи условия

Активация на акаунт