Да не очаквам мъж на 33-34 да е като манекен??? Е как да не го очаквам! И на 20+ има много готини гаджета, но и след 30 също. Имали коремчета? - е не е масово. Повечето са във фитнесите. Дебели има от всички възрасти.
А пък на пуберите как им миришат краката… И после им миришат пак. Аз затова харесвам метросескуалните мъже - тези, които искат да си премахват космите и го правят и си мият краката. Носят кожени обувки и нищо не се вмирисва.
А какво да направим с това, че на някои им липсва свежестта на младостта
Ми на който много му е залипсвала, по-далече от нас и по-близо до някоя мацка, която също се е уморила да е млада.Ако аз съм супер енергична натура, моята половинка също ще да е някоя супер енергична натура. Аз обаче не съм чак толкова супер енергична, а само енергична, така че в това не виждам проблем.
Е да, не са чак толкова добре осигурени във финансов аспект. Бг заплатите са кофти.
Нито с напредването на възрастта, нито в първите мигове на младостта човек трябва да прави някакви огромни компромиси и да се учи, и да го учат да търпи нетърпимото.
И не съм забелязала, че след 30 години вече не се общува с приятели и не се харчат пари за удоволствия. Сигурно има и такива, които не могат да си го позволят или са скъперници, но заведенията са пълни, и то не с тийнейджъри. Може би след 30 не се ходи по детски дискотеки, в "Билкова" и не се пие бира по дворовете, хората си излизат, забавляват се и си гледат кефа като за 30-годишни.
В общи линии, с нищо от това, което си написала не мога да се съглася. Много смело обобщаваш.
Че не мога да очаквам мъж на 33-34 да изглежда готино и да мирише скъпо???

Аз не казвам, че
Естествено, че има и поддържани мъже и след 34, примерно, но какъв % са, според вас? Т.е. повече поддържани или повече неподдържани виждате по улиците?
Иначе, двама красиви млади хора също е поетична комбинация, и все пак твърде тривиален поетичен мотив...