Къде да си намеря половинка

• 197 059
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 615
Ръбата му е муцуната, като на Рич Форестър.  Laughing

# 3 616
Мъжа на горната снимка ми прилича повече на гей отколкото мъжкар.Какво толкова му е хубавото? Shocked

# 3 617
Син,не дъщеря Simple Smile Объркала съм се Simple Smile
Еми така е...затова трябва да се стягаме овреме иначе после ''Къде останаха свесните мъже'',пък те се изпоженили  Laughing

# 3 618
  • Sofia
Мъжа на горната снимка ми прилича повече на гей отколкото мъжкар.Какво толкова му е хубавото? Shocked

I. Че е принц;
   II. Че е богат;
   III. Че е чаровен и секси.

Горе-долу, това е акуратното степенуване. Laughing Плюс още сигурно 100 други качества, които притежава. Wink

# 3 619
  • София
Като говорите за французи, ако можеше всички да приличат на Жиру, грешка нямаше да имат Flutter

# 3 620
А Лорис?  Heart Eyes
Има много ,които приличат на Жиру Simple Smile

# 3 621
  • София
А Лорис?  Heart Eyes
Има много ,които приличат на Жиру Simple Smile
Joy може и да има много, ама не и моят

# 3 622
Аз пък друга "тенденция" забелязвам в последните няколко години.
Като заговориш някой мъж по-нормално и свободно, веднага решава, че нещо му се сваляш.
И обратното - ако дойде да те заговори той, определено трябва да е, щото трябва да те свали.
Изключително тъпо и повърхностно.
Скоро го чух и от колежка - никой не си говорел с някого просто така.

хахах, е това ме уби.

# 3 623
Дори да лиртува, дори да се изчука, се усеща че този мъж си обича жената/приятелката

И аз мисля, че жена му се дразни, но предполагам няма друг избор освен да си мълчи. А пък това горното всеки пък като го чуя и ми става супер смешно.За каква обич говорим в тоя случай, в случая сърбина обича единствено себе си, щом не може да си държи оная работа в гащите.

Аз например няма да изтърпя мъжа ми да ми флиртува и да се лигави с някоя, колкото и да е готин  Rolling Eyes
Повярвай ми, жена му има много избор. И аз съм сигурна, че скритата лимонка във връзката им е тя.

# 3 624
И ние имаме семейни приятели.Някак като сме по двойки го няма толкова това ''напрежение''.
Докато личен приятел си е опасно.
Страшно опасно Simple Smile)) трябва само по двойки да се другарува, иначе хората се изповлюбват. Абе тя любовта и без това явно не е толкова често срещана, иначе жената нямаше да пуска тази тема.

# 3 625
Дори да лиртува, дори да се изчука, се усеща че този мъж си обича жената/приятелката

И аз мисля, че жена му се дразни, но предполагам няма друг избор освен да си мълчи. А пък това горното всеки пък като го чуя и ми става супер смешно.За каква обич говорим в тоя случай, в случая сърбина обича единствено себе си, щом не може да си държи оная работа в гащите.

Аз например няма да изтърпя мъжа ми да ми флиртува и да се лигави с някоя, колкото и да е готин  Rolling Eyes
Повярвай ми, жена му има много избор. И аз съм сигурна, че скритата лимонка във връзката им е тя.

Ако са в отворен брак, к'во да й пука   Wink

# 3 626
И ние имаме семейни приятели.Някак като сме по двойки го няма толкова това ''напрежение''.
Докато личен приятел си е опасно.
Страшно опасно Simple Smile)) трябва само по двойки да се другарува, иначе хората се изповлюбват. Абе тя любовта и без това явно не е толкова често срещана, иначе жената нямаше да пуска тази тема.

Не знам,обаче типът семеен,семейна приятел/kа ,който/която разваля семейство..е много често срещан.И точно там е проблемът - уж семеен приятел,пък се среща насаме с единия от съпрузите.Кой от приятелите да знае по-добре ''болките и неразбирането''.
А и не е задължително да е любов..

Това много ми хареса Simple Smile
http://9gag.com/gag/aqmPEwP

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 17:40 от tartelette

# 3 627
Тия отношения за, които говорите са доста различни при повечето мъже. Някои са на принципа "Ако се движи, значи може да се оправи," като на очи се набива липсата на дефиниция, на колко точно крака трябва да се движи субекта или вида на ментално състояние. Други са като изискани дегустатори. Сравняват жените с отлежало вино и елегантно си накисват устните само, за да открият, че виното е доста кисело, точно като гроздето от което е направено. Респективно започват да плюят и да обвиняват въздуха, който е окислил виното, бутилката, корковата тапа и какво ли още не, освен себе си. Трети вид мъже, смятат, че някъде там ги очаква принцесата и респективно не допускат никоя жена до себе си, освен онази която смятат, че ще познаят когато видят. Разбира се, те няма как да познаят нещо, което никога не са виждали и остават в капана на мимолетните връзки, защото все пак без секс не се живее. Друг вид са мъжете от типа "Не бих могъл да бъда приятел с жена  с която мога да спя." Те си мислят, че когато са само приятели с някое момиче, вероятно изпускат шанса на живота си и в един прекрасен момент задължително ще опитат да спят с нея, като изключение правят дебелите приятелки и приятелките със съпрузи боксьори. Има и вид мъже от типа "Не ми е като свински крак за всяка локва." Те са малко по-отракани и отстрани изглеждат като пичове, но реално са смотльовци и жените трудно им пускат.

В повечето случаи наистина е трудно приятелството между мъж и жена, но пък личния ми извод е, че всеки мъж трябва да има за приятел поне една умна жена с която не е спал...или жена му да е изключително умна. Тогава тя ще прецени с коя точно кифла може да другарува мъжа й Simple Smile

# 3 628
  • София
Pluckmuckel, искам да се омъжа за теб!!!  Wink

# 3 629
Pluckmuckel, искам да се омъжа за теб!!!  Wink

Какво казва?, дан съм луд да чета тая текстова тухла.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт