Къде да си намеря половинка

• 193 244
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 825
  • Sofia
Но рискувам да се възползват и доста навлеци, ниски и дебели, с гумени джапанки и татуси с котви ...

Че какво им е на неугледните мъжлета?! Laughing Ще компенсират с други предимства. Mr. Green Peace

# 3 826
  • КиТ
Моя отначало си го бях харесала за секс, оказа се, че го бива в още 100 неща.
  Laughing

Много жени искащи ме за секс съм ги отхвърлил(7).Аз да не съм само секс играчка.Вие жените категоризирате такива като мен като труднодостъпни.

smile3532

# 3 827

Много жени искащи ме за секс съм ги отхвърлил(7).Аз да не съм само секс играчка.Вие жените категоризирате такива като мен като труднодостъпни.

Правилно, Ванко. Дръж се на положение.

# 3 828
  • SF
Но рискувам да се възползват и доста навлеци, ниски и дебели, с гумени джапанки и татуси с котви ...

Че какво им е на неугледните мъжлета?! Laughing Ще компенсират с други предимства. Mr. Green Peace

Ми да ти кажа... не... Няма да им се наложи...

# 3 829
Много ме кефи и мен тоя въпрос "ама ти търсиш ли"?
Ко? Нье! Crazy

# 3 830
Смятам, че не трябва да  търсим половинката  под дърво и камък, ако ни е писано ще я срещнем на място, където най-малко сме очаквали и във време, в което изобщо не ти е до това. Моментът, когато виждаш човека-половинка, в повечето случаи е силно неочакван и непредвидим. Да се взираш във всеки е страшно уморително и постоянно си под напрежение, става ли, това ли е тя моята половинка.
Залагам на случайността в срещите: били те  на работното място, на излета в планината, на почивка на море, на екскурзия ......т.е. половинката е там където съм и аз стига да се открием   Laughing

Не е кой знае колко трудно да се намери половинка.......ако не търсиш.

Нооооо друг е момента, просто правиш това което ти се прави и те другите работи се нареждат. Като правиш това което ти се прави, си щастлив, това привлича другите и т.н. колко мога да говоря по тая тема, не е истина.  Grinning Но не ми се говори повече.  Mr. Green

# 3 831

Не е кой знае колко трудно да се намери половинка...
понякога тази мисия става невъзможна
Имам един познат ,който все още не е срещнал своята половинка
на въпросът ми" Какво прави в тази насока?" той ми отговаря"Ами търся я"
после стана ясно ,че е опитвал чрез сайт за запознанства,но отам нищо неизлезнало
съветвам го да си намери хоби ,да излиза по-често,да се запише на нещо(танци ,фитнес,турисически кръг)
Не та не нищо не го влечало,навсичкото отгоре един стил на обличане има(точно като чичко на 60години)
Е,при такива тежки случай като неговия как да си намериш половинка,даже се чудя изобщо секс дали е правил скоро този?

# 3 832
Без мисии, просто правиш това което те забавлява и ще се появи половинката. В момента в който спрешш да мислиш за търсене и ще се появи.  yes  Проблема е като се появят много  Mr. Green , но тва е друга тема.  smile3503

# 3 833
то и да има много кандидат-половинки, Половинката е една. избираш със сърцето и накъдето те завлече Simple Smile

# 3 834
  • София
Без мисии, просто правиш това което те забавлява и ще се появи половинката. В момента в който спрешш да мислиш за търсене и ще се появи.  yes  Проблема е като се появят много  Mr. Green , но тва е друга тема.  smile3503

Да, ама ако не излизаш и си седиш вкъщи и от работа вкъщи и обратно няма да я срещнеш! Защото има и такива хора.

# 3 835
Вярвай силно и ще се случи!
                                           Ocaso

# 3 836

Що? Ти държиш първите месеци да си философствате само или им даваш някакви тестове да решават,
за да им определиш  интелектуалното ниво ли?И ако имат "6" тогава секс може ?
Тогава си за темата на онази девствената на 26 г.

# 3 837
  • София
Ocaso само с вяра не става.

Няма да се изтъркаш, момче от малко секс.

# 3 838
Ocaso само с вяра не става.

Трябва и йедене, рупане (прави движение към устата с три събрани пръста  Laughing ), ясно, ясно му е на окасуу.  Wink

Joy

# 3 839
  • София
хахаа, виждам, че са ти ясни нещата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт