Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 497
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен
За размяна :
Червило Chanel Rouge Allure 136 Melodieuse - пробвано
Сенки Chanel Illusion D'ombre - 89 Vision, купувани са януари месец, използвани 3 пъти.

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 17:31 от viv_pl

# 271
  • Седмото небе
http://www.sephora.com/lock-it-tattoo-foundation-P311138 http://www.sephora.com/de-slick-oil-control-makeup-setting-spray … 222?skuId=1458181
Момичета може ли някой да ми каже,ако има впечатление от тези продукти???или ако не ми е за тук въпроса кажете в коя тема да питам???  Peace bouquet

# 272
Момичета може ли някой да ми каже,ако има впечатление от тези продукти???или ако не ми е за тук въпроса кажете в коя тема да питам???  Peace bouquet

Най-добре в темата за MАС & Sephora

# 273
Разменям:

- Комплект минита и мостри на GUERLAIN в брандиран несесер:
Super Aqua Lotion Replumping Toner - Hydration, Radiance (шише 15 мл)
La Petite Robe Noire Velvet Body Milk for Glamorous Skin (тубичка 30 мл)
La Petite Robe Noire Eau de Parfum (виал 1 мл)
Meteorites Perles - Base Perfectrice Anti-Terne (помпа 5 мл)
Abeille Royale Youth Serum - Firming Lift, Wrinkle Correction (тубичка 3 мл)
Orchidee Imperiale Exceptional Complete Care Cream (тубичка 3 мл)
Lingerie de Peau Invisible Skin-Fusion Foundation (2 сашета x 1.5 мл)

- Нова палитра матови сенки NYX Bohemian Chic. Снимката е от нета, има видео-ревю в скрития текст.

Скрит текст:

Продуктите са неизползвани и в срок на годност, мога да изпратя снимки и кодове за проверка.

# 274
разменям:
1. Хидратиращ крем за лице planet spa с екстракт от черен хайвер, AVON, 75ml само изпробван е.
2= лосион за тяло Феме на Авон нов.
Предпочитам размяна за обувки номер 38 или нещо което търся.

# 275
  • Бургас
Разменям ето този парфюм в разфасовка от 50 мл,пръскано е няколко пъти,да речем,че са 45 от 50 мл,с кутия е,оригинален,разменям го тук,защото си търся красива палитра сенки като снимката по-долу
http://bg.strawberrynet.com/perfume/nina-ricci/nina-eau-de-toile … ray/53093/#DETAIL

Търся такива цветове,не държа да е същата кутийка,но държа сенките да са меки и добре пигментирани
Мога да се разделя и с този:
http://bg.strawberrynet.com/perfume/dkny/be-delicious-eau-de-toi … ay/121314/#DETAIL
пак е разфасовка от 50  мл,в него има 49 от 50 мл,пак е оригинален

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 13:09 от mariqivanova799

# 276
  • София / Перник
Разменям:
Alverde - Clear Anti-Pickel SOS-Serum - 2/3 e останало в тубичката

Нивеа Volume sensation - пяна за коса, ползвана 2 пъти

Nivea BB cream
Скрит текст:

Nature of AGIVA Olives дневен крем хиалурон актив - нов с кутия

AVON Planet Spa
Бялата - почистващ ексфолиант за лице с бял чай (около 35мл)
Червената - глинена маска за лице с расул (ползвана 3 пъти)
Зелената - хидратираща маска за лице с масло от маслини (ползвана 1-2 пъти)
Лилава - дълбоко почистваща маска за лице с цвят от тайландски лотос ((ползвана 1-2 пъти)
Скрит текст:

мицерална вода Vichy Normaderm 150 от 200ml

# 277
Отдавна исках да напиша този пост, за да си изясня моите представи за размяна ли куцат или просто съм карък.
Затова нека да започна с представите.
Не коментирам стойноста на продуктите и равностойната им размяна, това не ме плаши, понякога имам продукт който е доста скъп, но не ми е нужен, нямам проблем да го разменя за нещо не толкова скъпо, стига то да ми харесва и да е използваемо за мен или най вече за дъщеря ми. Най често като разменям продукти го правя за нея.
Това което бих искала да изясня за тези които разменят с мен е какво е за мен равностойна размяна.
Нов продукт= продукт с кутийка който може да е отварян но не и суочнат, защото понякога го разменям за подарък.
Не ползван продукт= продукт който е купен суочнат но не е ползван.
Ползван малко = продукт който е използван до десятина пъти
Всичко останало бих искала да знам каква част от продукта останала в кутийката.
Наясно съм че в живота се случват всякакви неща и може човек да е поставен в неприятна ситуаци, но да излезе от тази ситуация с достойнство е негово задължение.
Самата аз неотдавна попаднах в такава, пощенската пратка съм я пратила не препоръчана а обикновена, пратката ми не  е пристигнала, в къщи имах затруднение и се забавих с връщането на продукта който ми беше пратен. Почувствах се ужасно, пратих на момичето като компенсация за неудобството, заедно с нейния продукт, продукт който тя искаше просто на друга (даже по добра) марка.
Затова моля всеки който разменя с мен, когато ми казва "продукта е ползван малко" да не ми праща продукт който след две мацания с четка му се вижда дъното, към това със счупена кутия и залепена с тиксо. Когато попитам дали на четката и падат косми да не ми увърта "не съм я ползвала" а да отиде и да дръпне, както направих аз след като я получих, след което в ръката ми остана доста косми.
Сега няма да цитирам имена  и не искам никакви разправии в темата, обаче от тук нататък изтипосвам името на потребителката тук и не ме интересува с какъв рейтинг е тя.
Оправдания "пропуснах да го спомена" и подобни не важат.

# 278
Търся крем за мазна кожа с разширени пори и фон дю тен,предпочитам лична размяна за София.

Добавям фон дю тени на Виши за мазна кожа  и Ла Рош нови -Виши разменен,остава Ла Рош

Скрит текст:

Добавям Палитра Пупа ползвана малко,има недокоснати сенки,златистата Pupa Diamond Pochette

Скрит текст:

[/quote]
[/quote]
[/quote]

# 279
Актуализирам!
Моите неща за размяна:
Много харесваните сенки на Адри  на Лореал,
 просто имам много доблиращи се цветове които са ми в палитра и по този начин тези забравям да ги ползвам. Може би 5-6 пъти ползвани.

L'Oreal Infallible Eyeshadow in Time Resist White

L'Oreal Color Riche Quad - P3 Baie D'émeraudes

ВСИЧКИ СНИМКИ СА ОТ МРЕЖАТА.
Ще отговоря на всяко предложение

# 280
  • София
Разменям чисто нов, неотварян Vichy BB cream (по-тъмният нюанс) за някой друг BB cream или за крем против тъмни кръгове под очите.

# 281
Имам за размяна мицеларна вода на Биодерма за суха кожа, 250 мл., чисто нова, не отваряна

https://www.google.bg/search?q=%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0 … %252F%3B400%3B400

А също и L'oreal Triple Active дневен крем за нормална и мазна кожа, ползван 3-4 пъти.
https://www.google.bg/search?q=loreal+triple+active&source=l … 17888%3B225%3B225

Не търся нищо конкретно.

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 23:35 от Samanta_X

# 282
бих искала да добавя към поста на г-жа Стихийно бедствие,продуктите ДА СА  В СРОК НА ГОДНОСТ!!!
И за да не е спам фдт на shiseido  е разменен.

# 283
Г-жа Стихийно бедствие, не си в грешка  Peace. В грешка са тези, които са решили,че темата е  за разчистване  на шкафа от непотребни употребявани продукти. За мен също идеята на темата е основно размяна на несполучливи покупки, т.е скоро купувани продукти и почти не използвани Rolling Eyes

За размяна предлагам :

UD big fatty mascara, НОВА, не отваряна, просто докато я получа си купих златната на Ел и се влюбих в нея.

ELF  Руж pinkastic ,който аз лично бих определила като хайлайтър ( даже онзи ден сравнявах със  Soft and gentle, elf  е малко по-розов, но са еднакво светли ), НОВ, само суочван 2-3 пъти, на лице не е пробван.

MAC marine blue - лимитиран пигмент отливка от Надето,който така и не ползвах нито един път, а сега вече си имам Вайс 1 и подобното синьо chaos вътре.

MILANI baked blush  цвят Corallina,  който също  не съм изполвала повече от 4-5 пъти.

MAC Wonder Woman четворка, която тези дни взех от размяна, но освен,че цветовете не са съвсем моите ( но ми харесаха много 2-та тъмни), направих 3-4 дена проби- не е моята консистенция на сенки, свикала съм си с УД и това е... ooooh!. Момичето, от което ги взех, според мен не ги е ползвало повече от няколко пъти,ако някой има интерес мога да напарвя реални снимки, доколкото ще се справи телефонът ми с това  Crazy Crazy

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 19:58 от te_dda

# 284
  • София

Garnier Olia 9.0 - бях се презапасила, но смених цвета
Скрит текст:
Maybelline big eyes mascara- чисто нова с фолио
Скрит текст:
Balea enzyme peeling maske - ползвана веднъж
Скрит текст:
Pierre Ricaud masque hydratant- ползвана два пъти
Скрит текст:

Общи условия