Размяна на бяла и декоративна козметика- 5

• 110 588
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте, момичета! Peace От една игра на Max Factor във facebook спечелих талон за 25% отстъпка, но най-вероятно няма да го използвам. Талонът важи само в магазини Lilly и то в периода 01.04.2014г. - 30.04.2014г. На него няма име и предполагам, че не е проблем да го разменя. Не търся нищо конкретно.

Това са реални снимки на талона - отпред и отзад. Hug

Молив за вежди Flormar No. 402 (Нов)
Снимки: без светкавица в ляво и със светкавица в дясно.

И лаковете: Има по-подробна информация за тях в темата за размяна на лакове.

Търся: Основа за сенки, но не е задължително. Бих се зарадвала на всякакво предложение. Отговарям винаги. Peace

bouquet

# 106
Момичета днес направих размяна с жена която до вчера беше с ник, който днес беше сменен на Sisisweety,размених двете стъпки на Клиник за пудра Ив Сен Лоран,която днес като я получих се оказа че е била годна до 04.2011г.,писах и че искам да разваля размяната и да да ми върне стъпките не отговаря,и току що видях че днес е поискала от администраторите да и замразят профила,как е възможно да има такива хора,това малко пари ли са,кои дава право на някого да мами така, Cry Cry Cry Cry,:cry:

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:40 от Mamma

# 107
Момичета днес направих размяна с жена която до вчера беше с ник, който днес беше сменен на Sisisweety,размених двете стъпки на Клиник за пудра Ив Сен Лоран,която днес като я получих се оказа че е била годна до 04.2011г.,писах и че искам да разваля размяната и да да ми върне стъпките не отговаря,и току що видях че днес е поискала от администраторите да и замразят профила,как е възможно да има такива хора,това малко пари ли са,кои дава право на някого да мами така,имам малко дете тези пари не са ми били излишни Cry Cry Cry Cry,чуствам се толкова зле....... Cry

Случаят с въпросния ник беше така да се каже с предизвестен край. Учудвам се, че някой изобщо е правил размяна с нея. Между другото не е рядкост в темата да се предлагат продукти от лимитирани колекции от преди 2-3 и повече години. Аз лично не съм си позволявала никога да предлагам нещо различно от продукт тип проба-грешка, т.е. купен съвсем наскоро, но не ми харесва, а не да си го държа 1-2-3 години и после да го пусна за размяна. Както и да е, няма как да има рестрикции и всичко е на отговорност на потребителите.                                                                           

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:40 от Анонимен

# 108

Здравейте момичета  Hug

Търся Maybelline Color Tattoo, цвят -  On and On Bronz, ако някой го има, нека ми пише –доста неща имам за размяна, все ще си хареса подходящо за него.
(някой го беше пускал за размяна в темата, но коййй... Crazy)

# 109
  • София / Перник
Момичета днес направих размяна с жена която до вчера беше с ник, който днес беше сменен на Sisisweety,размених двете стъпки на Клиник за пудра Ив Сен Лоран,която днес като я получих се оказа че е била годна до 04.2011г.,писах и че искам да разваля размяната и да да ми върне стъпките не отговаря,и току що видях че днес е поискала от администраторите да и замразят профила,как е възможно да има такива хора,това малко пари ли са,кои дава право на някого да мами така, Cry Cry Cry Cry,:cry:

Аз също се "опарих" от тази съфорумка, разменените неща бяха с дооооста съмнително качество, количеството не отговаряше на действителността и т.н....  Cry

Разменям:
Alverde - Clear Anti-Pickel SOS-Serum - 2/3 e останало в тубичката

Нивеа Volume sensation - пяна за коса, ползвана 2 пъти

Nivea BB cream
Скрит текст:

Nature of AGIVA Olives дневен крем хиалурон актив - нов с кутия

AVON Planet Spa
Бялата - почистващ ексфолиант за лице с бял чай (около 35мл)
Червената - глинена маска за лице с расул (ползвана 3 пъти)
Зелената - хидратираща маска за лице с масло от маслини (ползвана 1-2 пъти)
Лилава - дълбоко почистваща маска за лице с цвят от тайландски лотос ((ползвана 1-2 пъти)
Скрит текст:

добавям мицерална вода Vichy Normaderm 150 от 200ml

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:40 от Mamma

# 110
Актуализирам предложенията си за размяна:

MAC Mineralize Skinfinish - Adored
Използван не повече от пет-шест пъти.
Скрит текст:

За този продукт бих предпочела друг скинфиниш/руж на MAC или на адекватна с качеството си козметика.

Decleor Expression De L'age Smoothing Roll On
Нов, неизползван.

Скрит текст:

Bourjois Khol & Contour Ebena & Argent
Нов, неизползван.

Скрит текст:

NUXE Multi Purpose Dry Oil - 50 мл. - разменено.
Ново, неотваряно.

INIKA Mineral EyeShadow Gun Metal - разменени.
Махнато е предпазното фолио, но реално само е тествана.

Chanel Les 4 Ombres #226 Tissé Rivoli - разменени.

Купени миналата седмица. Използвани два-три пъти. С кутийка, велурено калъфче и неизползвани апликатори.

Bare Minerals Maximum Coverage Concealer Brush

Скрит текст:

Real Techniques Pointed Foundation Brush

Скрит текст:

Снимките са от мрежата. При интерес към определен продукт, ще направя реални снимки.

Държа на малко използвани или неизползвани продукти, естествено в срок на годност.
Отговарям на абсолютно всички предложения.

# 111
  • Sofia

И аз направих размяна със същата жена. Тя е получила моята пратка, а нейната вече 3-ти ден я чакам  ooooh! Tired
Sweety,  ти по пощата ли получи пратката?

Много се ядосах, като ви прочетох коментарите  Naughty Не съм за един крем, ама е грозно да те лъжат  #2gunfire

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:41 от Mamma

# 112
Момичета извинявам се,че нахлувам така в темата Ви ,но някой може ли да ми каже как да проследя баркода на една пудра на шанел? Жената твърди,че е оригинална,но искам да се застраховам . Много благодаря предварително  Hug

# 113

И аз направих размяна със същата жена. Тя е получила моята пратка, а нейната вече 3-ти ден я чакам  ooooh! Tired
Sweety,  ти по пощата ли получи пратката?

Много се ядосах, като ви прочетох коментарите  Naughty Не съм за един крем, ама е грозно да те лъжат  #2gunfire

ma6ka_ ,направихме размяната по еконт,беше ми изпратила пратката без да я плати,аз я отказах,тогава от куриерската фирма са и звъннали да я уведомят че отказвам и тя я е платила,извинете че спамя но само тук ще ме разберете,особено тези от вас,които знаят какво е мъжът ви да събира пари с месеци за да ви подари някои скъп продукт които сте искали,цяла нощ  плаках,явно съм била толкова наивна че не съм вярвала че някои е способен на това Cry,а щом е имало и други опарени преди мен може би  е трябвало да споделят за да няма и други след тях.........

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:41 от Mamma

# 114
  • Sofia
Напълно те разбирам, аз също избирам внимателно каква козметика да си купя. За по-скъпите продукти винаги чета предварително ревюта, състав, сравнявам и т.н.

А на мен ми каза, че нямало офис на еконт около нея, а само пощенски клон   Crazy
Направо не ме свърта от яд, как може да съм толкова доверчива  ooooh! ooooh! ooooh!

Момичета, извинявайте за отклонението от темата  Blush

# 115
МОМИЧЕТА,току що се свързах по телефона които ми беше даден от измамницата,свързах се със жена,която ме уверява че са разбити профилите и в БГ МАМА,Продавалник,ТЕЛЕФОНИ,бАНКОВИ СМЕТКИ И Т.Н,каза че са уведомили полицията и в момента правят всичко възможно да я намерят,жената каза че не може да пише през профила,но може да чете и моли кои каквато информация има за нея,като адреси за получаване на пратките,телефони за връзка и т.н да я сподели тук за да може да предадът информацията на полицията,продавала е техника от неино име,боравила е с личните и данни и тн.,помоли и евентуално ако се наложи пред полицията да се дадът показания да дам,но какво мога да кажа това което е писала тук това знам за нея.Дано не съм се заблудила отново,но не звучеше като човек които лъже,не знам вече на кого да вярвам........

# 116
  • София / Перник
Адреса, който ми беше даден на мен за размяна на парфюм по пощата е с.Кривина община Панчарево ...
на мен в пощата винаги ми искат лична карта при получаване на пратка, не знам дали във всеки офис е така, но ако е така и личната карта ли са й копирали??

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:42 от Mamma

# 117
ma6ka_ ,направихме размяната по еконт,беше ми изпратила пратката без да я плати,аз я отказах,тогава от куриерската фирма са и звъннали да я уведомят че отказвам и тя я е платила,

МОМИЧЕТА,току що се свързах по телефона които ми беше даден от измамницата,свързах се със жена,която ме уверява че са разбити профилите и в БГ МАМА,Продавалник,ТЕЛЕФОНИ,бАНКОВИ СМЕТКИ И Т.Н,каза че са уведомили полицията

Телефона, на който си звъняла предполагам е същия, на който са звъняли куриерите на лицето, с което си осъществила размяната. Т.е. пълни глупости са това с разбитите профили.

# 118
  • Sofia
За да се получи или изпрати пратка с БГ пощи задължително се иска ЛК. За да се изпрати пратка с Еконт трябва да има профил в Еконт, за създаването на който също е необходима ЛК.  Thinking

Адресът, на който аз изпратих беше като този на dessista:
с.Кривина община Панчарево ...

До скоро имаше профил във ФБ, но днес вече няма  Thinking

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:42 от Mamma

# 119
Ами доколкото ми обясни навсякъде са и били разбити паролите включително във феисбук,маи телефона бил дублиран и т.н. затова навсякъде е спряла акаунтите,и е боравила изцяло с личните и данни затова е успяла да изпрати пратки,днес щяла да ходи да се разправя в Еконт,ами не знам това което зависеше от мен го направих освен да я потърся по телефона друго нямаше какво да направя,адреса които ми беше дала на мен за пратката е:София кв. Гара Искър ...,иначе преди това обсъждахме като вариянт лично предаване каза ще ще и е удобно Младост,Дружба,но аз тога ва не успях за лично предаване за което сега горчиво съжалявам........

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 10:43 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт