Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 51 072
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Е и такива поразии ли може да сътвори прегнила  newsm78
Нежи, а замразиха ли ембриончетата?

# 196
  • Варна
neji_s , явно все пак е такова. Казаха ли ти в такъв случай, че е добре да спазваш и хранителна диета?
Аз преди две години когато направих хиперстимулация, наблегнаха на диетата. никой не ме предупреждавал за такова усукване. Явно ми е личало от километри, че не съм спортна натура и няма да тръгна да спортувам и да се затормозявам с резки движения...  Mr. Green

# 197
  • Живее на Луната
Мен днес ме предупредиха още по време на самата стимулация да спра спорта, за да не стане точно това усукване. Било много болезнено и с операция се оправяло  Crazy

# 198
  • Пловдив
Мацки, в събота док ми прави биопсия, а днес още кървя, все едно съм трети ден от цикъл, нормално ли е, или да звъня на Персенска?

# 199
  • гр. София
Стаси, при мен кървенето продължи чак до цикъл.

# 200
  • Пловдив
Стаси, при мен кървенето продължи чак до цикъл.
Охооо, аз яко съм се ошашкала, защото ми се стори доста притеснително. Има момичета, които кървят само първия ден, а аз одеве като излизах от банята и се замотах около 1-2 мин по хавлия, като се избърсах по хавлията остана петно кръв ?!? Много се притесних да не е кръвоизлив ...

# 201
Здравейте, момичета, записвам се при вас. Още съм в чакане не първоначалния си преглед в Надежда, който ще е май месец, но вече нямам търпение и се включвам да ви следя.
Нашата история накратко е ходене по мъките по купища лекари, докато се установи, че причината да нямаме бебе са запушени тръби. По Коледа правихме неуспешен опит в друга клиника, но не ни хареса липсата на идеи какво може да се е случило, че да не стане и след една консултация в Надежда се спряхме на тях. Предложението им - контролиране на щитовидната жлеза (съвсем леко завишен ТСХ) и оперативна лапароскопия за отстраняване на тръбите (евентуални съмнения на лекарите за хидросалпингс и мои за ендометриоза). След това се оказа,че ще имаме проблеми и на мъжкия фронт. ММ трябва да започне и лечение, което ще влоши СГ и замразихме материал за четири опита, иначе лекарите са категорични, че започне ли лечението сме за донорство, а лечението е наложително. Сега сме в очакване на заповед май месец, когато ми е прегледът и ще правим лапаро Simple Smile
Стискам палци на всички тук. Тепърва ще ви опознавам, но да знаете, че вече имате всичките ми най-искрени пожелания скоро всяка от нас да осъществи мечтата си за дете.

# 202
Тепърва ще ви опознавам, но да знаете, че вече имате всичките ми най-искрени пожелания скоро всяка от нас да осъществи мечтата си за дете.

Мен и Буци вече ни познаваш! Simple Smile

# 203
  • Варна
Тепърва ще ви опознавам, но да знаете, че вече имате всичките ми най-искрени пожелания скоро всяка от нас да осъществи мечтата си за дете.

Хм, как се запознавате в тая клиника се чудя. Вчера си чакам пред кабинета на Райков и си мисля: "Сега някое от тези момичета може да е от форума...  Thinking Обаче как да отидеш и да питаш?Извинете вие пишете ли в БГ мама?  Joy Joy Joy"

# 204
  • София
Кали, ако знаеш пък аз колко пъти съм се чудила? И по пункции и в чакалнята Mr. Green

# 205
Познаваме се виртуално от друга тема.  Grinning Пишем заедно в една друга тема на нормално бебеправещи. Там бях започнала да споделям още преди да разбера, че съм за тази подсекция на форума (което стана миналия октомври), а след това сърце не ми даде да я напусна  Laughing Иначе и аз много съм искала да се запозная с някои от момичетата от форума наживо, след това си казвам, че може би е по-добре така.

# 206
Кали, седя си аз с таблета, чакам си на ония столове, дето все ми се клатят краката, отворила съм темата "Пациенти на...", съседния таблет на мацето до мен е на "Какво сготвихме днес" ... и те така  Joy
С Маймунка се засякохме на пункция, после все ни слагаха прегледите в един ден и през 5-10 минути. И разни подобни случки Simple Smile

# 207

Хм, как се запознавате в тая клиника се чудя. Вчера си чакам пред кабинета на Райков и си мисля: "Сега някое от тези момичета може да е от форума...  Thinking Обаче как да отидеш и да питаш?Извинете вие пишете ли в БГ мама?  Joy Joy Joy"

Всъщност с Буцигном се запознахме и наживо Simple Smile Бях виждала нейна снимка и знаехме, че и двете имаме час за същия ден. Поогледах се пред кабинета и седнах до момичето, което ми се стори най-приличащо на снимката! Поседях, поседях и просто попитах Simple Smile Най-приятното ми време в чакането досега Simple Smile

# 208
  • Варна
Утре в 16.00 часа съм там пред лабораторията. След това пред кабинета на Д-р Райков. Часа ми е за 18.00 часа.

# 209
  • гр. София
Утре сутрин някой в клиниката?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт