Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 51 064
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Утре сутрин някой в клиниката?  newsm78
Не, ама аз ще ти стискам палци. Много!

# 211
  • гр. София
Благодаря ти, Кристи.  Hug Hug Hug

# 212
  • Перник
Е и такива поразии ли може да сътвори прегнила  newsm78
Нежи, а замразиха ли ембриончетата?
Да ще го замразим и това, няма начин иначе...

# 213
  • Пловдив
Стаси, при мен кървенето продължи чак до цикъл.
Охооо, аз яко съм се ошашкала, защото ми се стори доста притеснително. Има момичета, които кървят само първия ден, а аз одеве като излизах от банята и се замотах около 1-2 мин по хавлия, като се избърсах по хавлията остана петно кръв ?!? Много се притесних да не е кръвоизлив ...
Преди малко не издържах, след поредния огромен съсирек и звъннах на док, вдигна ми веднага  Hug казах и как стаят нещата и тя каза че това ми е цикъла да не се притеснявам (днес ми е 19-ти ден), било нормално след 5 дена на утрогестан  Tired преди биопсията и ми изписа Метаргин 2х1 и Дицинон 2х1. Ходих до аптеката и сега ги изпих, дано се нормализират нещата. Моля, някой ако е имал такъв проблем да се включи.

# 214
  • гр. София
Аз нямах утрогестан, но щом Док е казала, че е цикъл значи е цикъл. След спиране на утрогестан наистина е нормално да ти дойде до няколко дни. Да минава бързо и да се успокоиш.

# 215
Shokoladche Praynig
Аз..в сряда съм на пункция. Сред Аримидекса имам 3 фоликулчета - 17,15 и 13 мм. Дано да има поне 2 яйцеклетки, че ще ги оставяме до 5 ден - така реши д-р след неуспешния опит лятото, за да видим дали няма там да излезе проблем, защото реално при нас се оказа, че няма причина да не става бебо по нормален начин, и единствено слабият ми отговор на стимулацията лятото, за която също няма открита причина. Само че се замислих ако са повече от 1 всички ли ги оставят до 5 ден или замразяват 1-2 на 2-3 ден и една до 5 ден имате ли представа?

# 216
Мишоко, според мен оставят всички до 5-ти ден. Броят не е толкова голям, едно да не успее да се развие, остават две. А и 5-ти ден не е късно за замразяване така или иначе.

# 217
Аз се чудя защо ми горяха ушаците вчера а то за мен ставало дума тук  Crossing Arms
Шегувам се!
И аз съм в сряда при Перси, Мишоко ако си от ранко може да се засечем Wink а може и с някой друг! Нямам против да се запознаем и реално, не само виртуално!  Mr. Green
Шоко и аз стискам палците, показалците, всичко...  Praynig

# 218
  • София
Шоко,успех мила.Ще чакам да пишеш. Praynig

# 219
Добро утро Simple Smile
 Аз в четвъртък съм на промивка след Опер. Хистероскопия. Забравих да попитам още тогава, каква ще й е цената. Та някой би ли ми казал- като за един преглед ли си струва или е повече?
 Страното при мен стана , че веднага на следващия ден след хистерото получих гъбички. На прегледа Персенска ще ги погледне .Ама и това ми дойде на главата, дето гъбички не съм имала откакто съм с мъжа ми  #2gunfire

# 220
20лв е промивката

# 221
  • Варна
Shokoladche Praynig
Аз..в сряда съм на пункция. Сред Аримидекса имам 3 фоликулчета - 17,15 и 13 мм. Дано да има поне 2 яйцеклетки, че ще ги оставяме до 5 ден - така реши д-р след неуспешния опит лятото, за да видим дали няма там да излезе проблем, защото реално при нас се оказа, че няма причина да не става бебо по нормален начин, и единствено слабият ми отговор на стимулацията лятото, за която също няма открита причина. Само че се замислих ако са повече от 1 всички ли ги оставят до 5 ден или замразяват 1-2 на 2-3 ден и една до 5 ден имате ли представа?

Mishoko, ти си екстра - три фоликула след Аримидекс. Аз си имах само едничко...

# 222
Мерси за бързия отговор, keylla

# 223
Моля,моля Simple SmileМожех едно Добро утро първо да напиша Simple Smile

# 224
  • Варна
Шокооооо, хората чакат....   smile3521

Общи условия

Активация на акаунт