Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 601
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
 wavey

благодара на маймунка за темичката smile3525

# 16
Много късмет на всички  Hug

# 17
Благодаря за темата и много късмет на всички.  bouquet Hug

# 18
Записах за 11 ден(7.04)защото 10 ден се пада неделя и Персенска почивала.Каквото стане

# 19
Момичета имам една питанка. На финалната права съм преди започване на стимулация и Перси ме вика на 11-ти ден от цикъла за биопсия. Това ще ми е първата и както тя обясни, иска да види дали средата е благоприятна за ембриончето. Това което ме тревожи е, че на няколко места прочетох, че биопсия се прави на 5 ден от доказана овулация  newsm78. Знам, че лекарите си знаят работата, но все пак съм лека притеснена. Ще се радвам да чуя мнението на тези от вас, които са минали оттам.

# 20
  • гр. София
Вика те за проследяване преди биопсията.  Peace

# 21
Благодаря Shokoladche, но май тотално се обърках Embarassed. Това предполагам означава, че като отида на 11 ден просто ще ме прегледа. Офффф извинявам се, че спамя но ясно ми каза - идваш на 11-ти ден за биопсия и контролна имунология (каквото и да означава това). Да ви кажа честно мразя го това чувство,като изляза от кабинета да се чудя, ама сега какво точно ми каза и аз какво точно трябва да правя  Sad

# 22
Да,на 11 ден само ще те прегледа,после ще те извика поне още веднъж преди да се спука фоликула и след това на 5 ден след овулацията ще ти направи биопсия  Peace

# 23
  • гр. София
Ще те вика през ден за ехографски преглед докато фоликула не се пукне. Щом се пукне след 5 дена ще направите биопсия.
Контролната имунология си е в кабинета на имунолозите.

# 24
  • Sofia
Запис и от мен  wavey Много успех на всички  Peace

# 25
Ще те вика през ден за ехографски преглед докато фоликула не се пукне. Щом се пукне след 5 дена ще направите биопсия.
Контролната имунология си е в кабинета на имунолозите.

Другият вариант е преглед на 11-ти ден и след това ти назначава 2*2 за 5 дни утрогестан и ти казва за кога да запишеш час за биопсия.

# 26
Страшна снимка Муне  newsm10 newsm51

# 27
Цоп и от мен в темичката  Hug . Успех на всички  Heart Eyes.

# 28
Благодаря Shokoladche, но май тотално се обърках Embarassed. Това предполагам означава, че като отида на 11 ден просто ще ме прегледа. Офффф извинявам се, че спамя но ясно ми каза - идваш на 11-ти ден за биопсия и контролна имунология (каквото и да означава това). Да ви кажа честно мразя го това чувство,като изляза от кабинета да се чудя, ама сега какво точно ми каза и аз какво точно трябва да правя  Sad

тя по принцип прави биопсия в месеца преди опита, за да види как ти е средата и ако отдавна не сте правили. така че се гласи за следващия  цикъл, ако си по къс протокол или на спонтанен цикъл.

# 29
И аз да се запиша в новата тема Hug Ние с д-р Райков отложихме ЗЕТ - ситуацията с моя зъб се оказа доста сериозна, чак се е събрала течност в синуса. Сега се занимавам с това, ще ви чета и ще стискам палци на всички, които са в процедура. Успех, момичета!!!

Общи условия

Активация на акаунт