Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 813
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Персенска,беше на работа миналата неделя.Може би защото Шефкетова отсъства.Но си тръгна към 17.00ч.Ако се обадиш ,ще ти кажат на регистратурата.

# 376
хмм, мислех, че клиниката почива в неделя, поне откъм планувани прегледи, но ще пробвам да се свържа.. благодаря ви Simple Smile

Не, има си прегледи както всеки друг ден. Дори миналата и тази седмица всичко беше запълнено като график.

# 377
Да ви попитам.. на втори ден от цикъла трябваше да отида за стимулация при д-р Персенска. Обаче взе че ми дойде днес (естествено) и утре нищо няма да мога да направя. Стимулацията е за ИНСЕ. Значи ли това, че ми пропада месеца или може да пробвам да отида и в по- късен ден (НАДЕЖДА-та умирала последна казват Mr. Green )
И аз трябваше да отида на 2-и ден,но тогава нямаше час за д-р Стаменов и отидох на 3-и ден,не беше проблем,но все пак попитай

# 378
Да спомена и аз за цифрите, единствено първичен преглед съм платила 50 лв. и сега един път Перси ми написа на картончето /10 лв.  newsm78/ как ги изчисли не знам! Всичко друго което съм заплащала в тази клиника е за процедури или изследвания /Цветна снимка, хормони, Спермограма/.
За пункция ми казаха 350 лв. но така и не стигнах да ги давам... Crossing Arms
Някой по назад беше питал дали се знае как ще се работи покрай празниците /Великден, началото на май има една почти цяла седмица, която е обявена за почивна/...та да побутна въпроса ако някой е запознат вече да изплюе камъчето...  bouquet

# 379

Някой по назад беше питал дали се знае как ще се работи покрай празниците /Великден, началото на май има една почти цяла седмица, която е обявена за почивна/...та да побутна въпроса ако някой е запознат вече да изплюе камъчето...  bouquet

В тази връзка, ако някой е тези дни в клиниката да попита девойките на регистратурата.Все си мисля, че трябва да има вече инфо. newsm78
Вчера се опитвах да се свържа по телефона, че да попитам директно, но така и не успях.

# 380
  • Перник
Момичета, след стимулация цъкъла идвал ли ви е по-рано? На мен днес ми е 19 ден и ме изненада  Thinking

# 381
В клиниката вчера никъде не пишеше как ще почиват по празниците. Обикновено работят, но в по намален състав. Но как точно ...  newsm78

# 382
  • Пловдив

Някой по назад беше питал дали се знае как ще се работи покрай празниците /Великден, началото на май има една почти цяла седмица, която е обявена за почивна/...та да побутна въпроса ако някой е запознат вече да изплюе камъчето...  bouquet

В тази връзка, ако някой е тези дни в клиниката да попита девойките на регистратурата.Все си мисля, че трябва да има вече инфо. newsm78
Вчера се опитвах да се свържа по телефона, че да попитам директно, но така и не успях.
Аз звънях в четвъртък и още не знаеха и ми казаха да звъня от понеделник нататъка. Аз трябва да запища час за 19 Април за блокираща, 21-ви ден ми е точно тогава. Та се чудех дали не може по-рано да отида, а на 19 Април аз да си я бия?

# 383
Момичета, след стимулация цъкъла идвал ли ви е по-рано? На мен днес ми е 19 ден и ме изненада  Thinking
Да  Peace

# 384
Сега надникнах в темата за клиниката в зачатие и там някое от момичетата беше споделило, че се е опитала да си запази час за 18 /разпети петък/ и са и казали, че сега за сега не записват часове за тези дати, но пък друга беше писала, че миналата година точно около Великден е била на трансфер....явно ще има дежурни, ма кой ще се дореди до тях....не се знае, знае ли се!

# 385
  • гр. София
Да  Peace

+ 1

# 386
  • Перник
Мерси момичета, на следващия път нормализира ли се?

# 387
Аз не дочаках следващ път - направихме веднага втори опит, засега успешен  Crazy

# 388
  • гр. София
Да, след това ми се нормализира.  Peace

# 389
Утре за 15ч имам час и ще питам за раб.време по празниците.Само да целна готина кака на регисъратура

Общи условия

Активация на акаунт