Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 769
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • В полите на Пирин планина
neji, дано до вторник да се оправиш и да не се налага да те режат  Praynig Hug Hug

# 421
neji_s имаш стиснати палци и от мен, дано всичко се размине възможно най-леко!

# 422
Момичета аз днес отидох до клиниката, защото продължавам да имам температура. Обясних на регистратура и викнаха лекар от отделението. Прегледа ме и изчезна на някъде. Няма и 5 мин и се връща със Стаменов  Simple Smile, голям късмет извадих. Прегледа ме, изпрати ме на кръв и заключи киста, но не мога на 100% да кажа че възпалението и инфекцията са от нея. Утре те искам при мен, няма Персенска, няма друг при мен. Ако до вторник не спадне темп. влизам за венозни вливания. Ако не овладеят процеса, режем яйчника  Sad. Стискайте палци вс да се оправи Praynig
дано всичко се оправи! ще се молим за теб!
и всичко това от една стимулация?

# 423
И аз се чудя как от хиперстимулация се спигна до това ... киста, инфекция, възпаление, рязане ...
Дано всичко е ок до вторник  Praynig

# 424
  • София/Стара Загора
neji  Hug Hug имаш и моята подкрепа и стиснати палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed доктора те е подготвил за най-лошото развитие на ситуацията, но няма да ке стигне до там.... Имай вяра, а ние сме с теб  Hug

# 425
Neji стискам. палци всичко да мине наред Hug

# 426
  • София
Нежи, стискам палци да не се стигне до там fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Душичка, не се предавай. Praynig Praynig Praynig

# 427
  • Ст. Загора
Neji_s, пожелавам ти всичко да е наред, стискам ти палци! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 428
Neji_s Hug всичко ще е наред!!!

kriss_and аз правих крос мач тест през февруари - както е обяснено малко по-напред - идеята е да се търси имунологична несъвместимост между двамата партньори. При нас беше наложително, защото с мъжа ми имаме резус конфликт - аз съм А-, а той А+ кръвна група. Въпреки, че по време на бременността ми съм изследвана за антитела към бебенцето и нямаше, доцентката каза, че е добре да го направим. Още повече, че бях бременна с момченце, а това е още един показател да се направи теста. Започва се с едно обширно интервю, за което е добре да си носиш абсолютно всички изследвания, които си правила. Караха ме да разказвам дата по дата какво се е случвало и как се е стигнало до загубната на бременността. След това взеха кръв на мен и на мъжа ми и след около седмица резултатите бяха готови. При нас беше отрицателен теста, т.е. нямаме несъвместимост, но при положителен тест се прави тази активна имунизация - доколкото разбрах ти преливат кръв от мъжа ти - поне така разбрах newsm78

# 429
Момичета имали ли сте зацапване след трансфер? На 5-я ден сутринта имах,но само толкова. Днес ми е 9-и ден и отново имам,ще изчакам още малко да видя и освен да звъня на спешния стига да има днес дежурен лекар. А ми наближава и цикъла вече.
Здравей и се радвай тихичко на зацапването .В голям процент е от имплантация.Обади се на док ,за да ти намали или добави лекарства.Стискам палци да съм права.

# 430

kriss_and аз правих крос мач тест през февруари - както е обяснено малко по-напред - идеята е да се търси имунологична несъвместимост между двамата партньори. При нас беше наложително, защото с мъжа ми имаме резус конфликт - аз съм А-, а той А+ кръвна група. Въпреки, че по време на бременността ми съм изследвана за антитела към бебенцето и нямаше, доцентката каза, че е добре да го направим. Още повече, че бях бременна с момченце, а това е още един показател да се направи теста. Започва се с едно обширно интервю, за което е добре да си носиш абсолютно всички изследвания, които си правила. Караха ме да разказвам дата по дата какво се е случвало и как се е стигнало до загубната на бременността. След това взеха кръв на мен и на мъжа ми и след около седмица резултатите бяха готови. При нас беше отрицателен теста, т.е. нямаме несъвместимост, но при положителен тест се прави тази активна имунизация - доколкото разбрах ти преливат кръв от мъжа ти - поне така разбрах newsm78

Neji_s Hug много стиснати палци и от мен.

Благодаря много за информацията. Ще изчакам да видя какво ще предложи Шефкетова и тогава ще смятаме отново

# 431
Neji_s , дано всичко се размине и скоро се чувстваш добре Praynig Изпращам ти положителна енергия Hug

# 432
  • Перник
Обичам ви момичета   Hug HugHug Разревахте ме, честно, мъж ми се чуди какво става в момента, благодаря ви от сърце  Heart Eyes

# 433
  • Варна

Neji, всичко ще се размине. А и знаеш, че си в най-добрите ръце...

Момичета, относно крос мач теста, когато бях на вливане заради НК клетки, в стаята бях с една мацка, която си беше правила такъв тест. Имаше едно детенце, заченато по естествен път, но искаше да си има и второ, а 6-7 години нещата не се получавали. Каза, че при крос мач теста е имало леки отклонения. Бяха и назначили два поредни месеца вливки с октагам на 2-3-4 ден от цикъла.../не си спомням точно/.

# 434
Neji, и от мен имаш стиснати палчета за добър развой на нещата fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт