Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 760
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Толкова и става за една седмица. Аз за всеки случай им дадох две Grinning Днес трябва да ходя за коментар Praynig

# 496
Момичета, чувствам се като пате в калчища. Сега пък някакво кървене. Възможно ли е след пункция да има кървене? И то няколко дни след това а не непосредствено същия ден  newsm78 Сега незнам цикъл ли ще ми идва или е от пункцията, усещам и болка в корема като пред цикъл.
Утрогестан нали слагаш, за да нямаш кървене?

Не не слагам утрогестан, за съжаление нямаше яйцеклетка при ЕЦ пункцията. Това кървене въобще не се ориентира към спиране, до колкото знам не съм имала тампонада, а в деня на самата пункция нямах никакво кървене. Мисля си, че ако е от пункцията би трябвало още същият ден да има кървене.

# 497
Сапфира, аз се чудя...  newsm78 Щом не е имало яйцеклетка, не може ли това кървене да е просто от недостиг на ЖТ и нисък прогестерон...? Какво казва док?

# 498
Estlar, не съм питала доктора. Но не се бях сетила за това със жълтото тяло. Сега като се сетя прогестерона преди пункцията ми беше спаднал много в сравнение със средата на цикъла. Ще питам и ще пиша. От друга страна на мен цикъла ми е къс на 23 дни и затова си мисля, че може да е точно нещо хормонално и във връзка с идването на нов цикъл. Нали ще сменям клиниката и не ми се звъни много на доктора...а пък да обяснявам на новият ще е много дълго.

# 499
Момичета, на мен току що ми отказаха да ми запишат час за проследяване за 18.04. Това означава ли, че няма да има дежурни по празниците? Имате ли някаква информация?

# 500
Аз ще ходя в петък - 11.04. за проследяване и ще попитам как стоят нещата с великденските празници!

# 501
Аз ще ходя в петък - 11.04. за проследяване и ще попитам как стоят нещата с великденските празници!
Благодаря за съдействието oskarmimi!...Ще чакам да пишеш..

# 502
Здравейте момичета! Някой знае ли как стоят нещата с цена за съвместна лапароскопия и хистероскопия и може ли по здравна каса, колко струва в този случай и какво направление се носи? Ще Ви бъда благодарна ако някой се отзове!

# 503
Здравейте момичета! Някой знае ли как стоят нещата с цена за съвместна лапароскопия и хистероскопия и може ли по здравна каса, колко струва в този случай и какво направление се носи? Ще Ви бъда благодарна ако някой се отзове!

Може по здравна каса. Мисля, беше номер 7, но док ще ти каже точно какво да пише. Виж, цената е друг въпрос  Simple Smile хистерото ми беше 350 лв. Лапарорто вече не го помня. А и да кажа, правих го на два пъти, което може би има отношение към цената.

# 504
Миналата година май месец правих комбинирано лапаро с хистероскопия по Здравна каса - 750 лв. платих. Правят се до 10-и ден от цикъла, постъпва се в болницата предния ден за изследвания, храна позволяват до 16.00,после само течности и очистително,след операцията пак се лежи вечерта в болницата и на др. ден те изписват,аз си починах после 2-3 дни вкъщи и после тъгнах на работа,но ходих през 2-3 дни да ми сменят лепенките.

# 505
момичета,док ми назначи биопсия-каза да си купя тестове и като видя + резултат да звънна на спешния Embarassed дали аз не го разбрах правилно? т.е при вас така ли беше?забравих на кой ден ще ме извикат за биопсия?Трябва да си направя сметка за да отсъствам от работа

# 506
При мен ходех при д-р Персенска за проследяване на О . след доказана такава на ехографа, записахме на 5 ден час за биопсия. Не съм си я следяла сама с тестове. Ако не си разбрала точно и можеш свържи с твоя лекар и го попитай!

# 507

Аз ще правя такова началото на май (надявам се)! Цената ще е 750 лв. по здравна каса и ми казаха да не се занимавам с направления - те щели да ми напишат на регистратурата.

# 508
Аз ще правя такова началото на май (надявам се)! Цената ще е 750 лв. по здравна каса и ми казаха да не се занимавам с направления - те щели да ми напишат на регистратурата.

А аз изрично попитах не могат ли те да ми го напишат там, за да не се занимавам с направления и ми казаха - ами не може, това се прави само при спешни случаи.
 На кой да вяраме?  Crossing Arms

# 509
Момичета да ви питам, тези които сте били на терапия с фраксипарин получавали ли сте нещо като алергична реакция след инжекция. След вчерашната инжекция на мястото на обождането имам лели сърбежи, малко е подуто и твърдо, прилича ми на алергия. От повече от два месеца съм на фраксипарин всеки ден, но за пръв път ми се случва, а както ги усещам нещата и на мястото на днешната инжекция започва да става същото.

Общи условия

Активация на акаунт