Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 50 699
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Четох,че имал много пациенти и той решава кои ще вземе за деня..Сигурно за този списък става въпрос  Rolling Eyes

# 586
  • София
той преглежда списъка и преценява кой да викнат

# 587
  • София
Ясно, благодаря, момичета  Hug

Остава ми да се надявам да съм сред избраните за деня, защото на първоначалния преглед само ме вписаха и не говорихме нищо конкретно, а сега ще ми изясни всичко по моя случай.

# 588
Момичета, много тъп въпрос, нали цитротид и прегнил се бият в един и същи ден, почти съм убедена, че е така, ама нещо взе да ме човърка. В понеделник съм на пункция и трябва да бия следобеда цитротид около 16,00 и прегнил в 22,00часа.... за първи път слагам цитротид  Simple Smile
Точно така 1 цитродита, а вечерта прегнила

# 589
Момичета, много тъп въпрос, нали цитротид и прегнил се бият в един и същи ден, почти съм убедена, че е така, ама нещо взе да ме човърка. В понеделник съм на пункция и трябва да бия следобеда цитротид около 16,00 и прегнил в 22,00часа.... за първи път слагам цитротид  Simple Smile
Точно така 1 цитродита, а вечерта прегнила

Много, много благодаря  Hug
Ей, направо изпадам в тих ужас, слушам и се старая всичко да запомня и после започват едни питанки, ама така ли беше..хихих

# 590
Маймунка, Иля, Estlar, благодаря за включването. Явно при всеки може да е различно, Менопура ми е само за 3 дни, пък ще видим какво ще излюпя. Wink  Стискайте палци да е имало ефект поне, ако ли не - другият тираж.  Peace fingerscrossed

# 591
Здравейте, едно въпросче: И прегледите при д-р Стаменов ли продължават 5 мин?

# 592
Здравейте, едно въпросче: И прегледите при д-р Стаменов ли продължават 5 мин?
Зависи от целта на прегледа. Ако е само проследяване на ову, 5 минути са предостатъчни. Ако е коментар след някаква процедура, може и 15 да продължи. Или повече.

# 593
Първа среща с него и коментар за започване на ин-витро. Дали ще ме прегледа?

# 594
  • София
Първа среща с него и коментар за започване на ин-витро. Дали ще ме прегледа?

За същото, разгледа ми документите от предишната клиника, прегледа ме, изписа ми изследвания и каза, че за всичко конкретно ще говорим следващия път. Бях не повече от 10 мин. вътре.

# 595
А прегледа какъв беше гинекологичен или ехографски?

# 596
  • София
Преглед със спекулум и ехограф.

# 597
  • София
Нашия първи преглед при Стаменов- с УЗД и измисляне на стратегия беше към 20 минути, въпреки, че беше в 22ч. Вечерта. Но аз имах бая неуспехи и имаше какво да се коментира...

# 598
  • София
Моя пъри преглед при д-р Стаменов продължи около 25 -30мин. Разгледа ми всички документи, прегледа ме, после "разпит' , след това написа на един лист план-стратегия.  

# 599
О, момичета, сложих преди час цитродита, и сега поглеждам мястото е силно зачервено и ме сърби, да не би да е алергична реакция, притесних се.....

Общи условия

Активация на акаунт