Укротяване на звяра в розово

• 16 539
  • 229
  •   1
Отговори
# 180
  • Burgas, Bulgaria
Какво ще стане ако и дам люта чушка ? Тоест ,намажа кошарата примерно! Смешно ,смешно , ма си е опасно тва ядене на всичко ....

# 181
  • Варна
Защо трябва да е люта чушка, като може да е лак против гризане на нокти  newsm78

# 182
А защо трябва да седи/ стои в тази въпросна кошара?

# 183
Какво ще стане ако и дам люта чушка ? Тоест ,намажа кошарата примерно! Смешно ,смешно , ма си е опасно тва ядене на всичко ....
Чушката е лоша идея.Ами ако пипне и после докосне очите? По- добре ДАУМ ЕКСОЛ,той е за гризане на нокти,аз го ползвах за бибата.И помогна.

# 184
Чушката е лоша идея.Ами ако пипне и после докосне очите? По- добре ДАУМ ЕКСОЛ,той е за гризане на нокти,аз го ползвах за бибата.И помогна.

Това за лютата чушка беше хипербола май?  newsm78 Поне аз така го разбрах.  Peace

# 185

Това за лютата чушка беше хипербола май?  newsm78 Поне аз така го разбрах.  Peace
Имам колежка, която така е отучила сина си от бибероната. Струва ми се гадничко.

# 186
  • Burgas, Bulgaria
Образно казано беше ,за чушката , въпреки ,че може и да и хареса , знам ли ?!
Точно това ми трябваше ,за гризането на нокти.
А защо трябва да седи/ стои в тази въпросна кошара?
То не е само кошарата за съжаление ,а тя спи в нея , няма къде иначе .Онзи ден докато мислех ,че спи, нямаше парчета от дунапрена -бяха изядени .

Я

# 187
За чушката го приех сериозно.По- старите жени,нашите баби,така са мазали.С чушка.Дори на мен са ми давали такива съвети като отучвах от залъгалката.

# 188
  • гр.Пловдив
Цитат
Моята философия е, че обещаното си е обещано. Няма знаение дали е сладолед или шамар. Не обещавам да купувам неща, които няма да купя. Но и не отправям заплахи, които не съм готова да изпълня.

Пунчик, прочитайки твоя пост,това много ми хареса и ми навя спомен,който никога няма да забравя Mr. Green Била съм 1,2 клас макс- инатях се на храненнията и скъсвах нервите на майка ми относно "гадни постни манджи" и майка  ми обещаваше да ми изсипе зеления фасул във врата,ако продължавам с лиготиите и т.н....,аз не вярвах,не мислех как е възможно да стане,нооо майка си изпълни обещанието Mr. Green Изля ми купичката фасул във врата и на всичкото отгоре с викове и шамари бях изпроводена сама да се оправям и обслужвам в банята както ми душа сака Mr. Green .............

Сега зелен фасул с чесън ми е едно от любимите ястия...

# 189
  • Burgas, Bulgaria
Добре , всички звучите толкова уравновесени , на мен ми иде много често ,особено последно време да си хвана чукалата и да избягам( или да и плесна един където успея )  .Ми писва ми да се правя на шут и всяко нещо да е на инат , на обратно , да се реве  ,по-точно крещи ,защото тя няма сълзи ....
Бихте ли споделили как се съхранявате ,защото аз лично не мога , до скоро като си помислех ,че ще ходи на ясла и ми се ревеше , сега пак ми се реве ,но не толкова и май искам да тръгне ,за да не полудея на цяло ...
Мъжа ми вчера каза ,че съм така ,защото буквално не мога да изкарам физиологичен газ сама .... Само го погледнах ............. и  нищо не му казах !

# 190
  • Куциндрел
И при нас драмите са постоянни. Като много ми прикипи, вземам го, оставям го някъде да се нареве, а аз отивам в друга стая.
Преди малко рева, защото не искаше да си сваля обувките, а аз му ги свалих.
Като тръгне детето на ясла драмите стават по-големи, поне в началото.
При нас са всяка сутрин преди ясла, сърди се за всичко.

# 191
Мадам тиква, съхранявам се, като просто понякога и аз избухвам. Карам се, плача, когато съм най-безсилна. И на мен ми идва понакога просто да я набия, едвам се удържам, но не го правя, защото знам, че няма да има ефект.
Преди 2-3 седмици я бях "наказала" за 2-3 дни сутрин да ходи само с баща си на ясла /по принцип я водим заедно/. Първия ден реших, че ще си е взела поука и като ме види, че я вземам ще ми се хвърли на врата. Нищо такова, като ме видя, наведе глава и каза - "защо ти ме вземаш, искам тати". Така се държа и следващите 2 дни, тотално ме игнорира, докато ми мине яда.

# 192
Мадам Тиква, моят син е на 10 м. и половина и реве непрекъснато откакто се е родил. Е сега е малко по-рядко, но и той като твоята дъщеря крещи и настоява за нещо си и понеже не говори, защото е малък аз не знам какво точно иска. Първите месеци бях изпаднала в следродилна депресия, преди да родя бях чела за нея, но си мислех че е някаква глупост. Оказа се съвсем реална, и аз исках да си хвана чукалата и да избягам от ревящия звяр, но вместо това към 7-мия месец просто отново пропуших.  #Cussing out А ги бях отказала и наистина не ми се пушеше, да ама от нерви отново почнах да се успокоявам с цигара.
Нашата съфорумка МОН има 2 такива ревящи и капризни деца и аз и свалям шапка за търпението.
Синът ми реве и капризничи за всичко, не дава да му режа ноктите, да почиствам нослето, да попивам ушите, не си дава ръката, даже се чудя като проходи как ще е , като не мога да го държа за ръка.
И той като твоята дъщеря напира да хапе и гризе всичко наоколо, така че и аз направо не знам как ще е .....

# 193
  • София
Най-елементарното и кифленско нещо - шопинг!
Оставяш детето на някоя баба за няколко часа и обикаляш по магазините като луда.
Може и да не е по магазините, но поне да са няколко часа навън сама.

# 194
  • Куциндрел
То и моето беше ревливо. Ха е останал сам, без компания, ха е ревнал. Спасението беше разходка навън. В началото спеше, а аз релакисрах, после зяпаше и така.
И сега се тръшка, но вече си има негови интереси.
/в момента кара кола през храната на котката.... Tired/

Общи условия

Активация на акаунт