Лятото се бързо приближава, Дюкан пък ни вталява - 274

• 47 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро и от мен!
Mis Kapriz, чудесно изглеждаш,а  банските са страхотни Simple Smile
Аз да докладвам, че на килограми не знам дали съм смъкнала, но усещам топене на мазнини около талията Simple Smile Започнах на 2-ри юни и да си призная имам едно прегрешение на 6-тия ден  Embarassed
Днес реших да разнообразя закуската и пробвах кекса с трици, колегите много го харесаха  Grinning
Успех на всички и да знаете, че много ме надъхвате Simple Smile

# 706
Гала, благодаря ти за отговора   bouquet!
Мис Каприз, евала бе, мацка!!!

# 707
Каприз, страхотна си, просто трябва да поддържаш тези килограми   bouquet
Само че скрий тези снимки и сложи линк към албум, че така не знаеш кой гледа и дали гледа с добро око... По форумите е добре да не се публикува много лична информация. Казвам го с най-добри чувства.Hug

# 708
  • Плевен
Здравейте, бе сладури!
Вече съм добре, но си минах през изпитанието, както пише по книгите... В събота и неделя - може само да умирате! Изобщо не разчитайте на бърза помощ или на спешен кабинет. Да не си помислите, че пък частните клиники ще ви приемат в криза!?! Неее - нищо подобно - имат по един дежурен доктор и той някакъв специалист - да кажем ортопед - значи ще приеме само някой със счупен крайник... Но щом нямат дежурен нефролог, какъвто ми беше необходим на мен - не можеш нищо да направиш. Личният доктор също не вдига телефона и отиваш в някоя аптека и казваш какво искаш да лекуваш... Аз имах и още един избор(но след като приех на своя глава един антибиотик) - звъннах на познат доктор и той пък се консултира пак по телефона с негова позната нефроложка и така стигнах до точното лекарство. Още след първия прием от това второто получих облекчение. Днес съответно минах по изследвания и личната ми каза, че имало бум на хемородични цистити, които се причинявали от вирус! Изследването показа, че нямам бактерии, всичко вече е наред. Но ми предстои едно ехографско изследване на бъбреците, за да видим дали не са пък песъчинки... Това, обаче незнам кога ще го направя (сега няма направление - след 10 дни уж щяло да има, а като здравно осигурена не искам пък да давам пари и за преглед. Един път в годината да ми трябва направление и тя ще ми отказва!) В събота бях готова да плащам, но нямаше доктори! Е, сега пък като се оправих  ще чакам още малко за направление. И така, момичета!

Мисче, голям бонбон си и с двата бански констюма! Перфектно ти стои и прашката!!! Много се радвам, че си задържаш мерките и теглилките и даже вървиш към още по-добри постижения! Браво! Много умно пристъпваш и към храненето сега! Абе, страшна си! И кафенцето сервирано! благодарности!   bouquet
Мариянче, няма начин да не си смъкнала и на килограми! Трябва да си купиш кантар и да си се кефиш на свалянето! Но както виждаш - и на сантиметри щом се сваля, то си се усеща!
Овесено човече, Тери, благодаря ви за загрижеността към мен! Аз не знам сега дали да тълкувам този инцидент като проблемни бъбреци. Ще изчакам ехографското изследване.
Наруших си режима, естествено - за кой ли път! Сега си имам пак покачване...Едното лекарство с което бях започнала самолечение пишеше, че не се приемат млечни, докато се употребява...Меса не исках да виждам! Минах един ден на прочистване с диня...и сега съм близо 1-2 килограма нагоре...Аз ги боря 1 месец, а за 5 дни ги качвам! Направо е изумително, но не чак толкова - това са си въглехидрати... Та - ето така стоят сега нещата при мен! И утре имам още от това второто лекарство , пък като приключа с него, ще взема пак да си се върна към старата схема - последно беше 2П/5 ПЗ
Обичам ви! Пазете се и си карайте успешно режима!

# 709
Благодаря момичета Simple Smile сега ще изтрия снимките,че исках само на вас да ги покажа и да не стоят в темата,че знам ли кой може да ги види.

# 710
Здравейте, дюканки и дюкани.
Започнах режима преди 10 дни(  ударен етап).Досега съм -5 кг. Правила съм режима преди 4г и свалих 33кг. Сега отново ще свалям след бременност. Имам един въпрос. Маслините какво са? Искам да ги включа в дните на ПЗ, тъй като ги използвам за лечение. Преди не съм имала такава нужда от тях и не съм се интересувала. Дано има някой компетентен, да ми обясни по- научно. Рових в нета, доколкото мога с малко дете, но нищо стойностно не намерих. Благодаря предварително. Успех на всички и не се предавайте! Ще ви следя, според възможностите си   bouquet

# 711
Здравейте и от мен,
как се радвам, че намерих актуална тема  newsm47
На режима съм от 3 юни и вече съм -5 кг... нещо обаче ми липсват плодовете:)
Мярна ми се из коментарите, че има нова модификация на режима и се позволявали плодове  smile3508
Ще споделите ли как, кога и по колко?

# 712
Arh Mih, появи се, не си изчезнала Hug! Забелязала съм, че се боледува винаги от петък вечер, а най-големите кризи са когато има по шест дена празници Crossing Arms. Той, Мърфи беше писал някакви закони  Wink. Майтапа настрана, радвам се, че си звучиш нормално и нещата са се поуталожили!!!
Заза, Зу - добре дошли! Маслините май не са много режимни, бая мазнички са  newsm78, ама шефките да кажат. Ако може пък по малко и аз бих си хапнала...
Мис Каприз, добре си решила да махнеш снимките, много добре изглеждаш и току виж си ги видиш в някой сайт за запознанства. Че после на мъжа ти какво ще обясняваме не знам  Joy?! Но е чудесно, че ние те видяхме, повтарям се, но ми е приятно да виждам успели режимни мацки!

# 713
  • Варна
Маслините не са позволени.
Не препоръчвам модификациите на режима, ще забавят резултата доста и току виж си се отказала...

# 714
Благодаря момичета,
Знам, че маслините не са позволени, както писах и по- рано минала съм го този режим вече. Исках да знам към кой клас, подклас и т.н спадат, освен че са растение и да преценя дали мога да ги хапвам. Ще проуча въпроса и ще пиша на заинтригуваните.  smile3529

# 715
Момичета, не мога да не споделя!
След ударния период, който приключих днес, съм минус 10 кг.
Не се чувствам изобщо добре, но радостта ми надделява!
Продължавам с борбата и по - приятната зеленчукова част.

# 716
Момичета, не мога да не споделя!
След ударния период, който приключих днес, съм минус 10 кг.
Не се чувствам изобщо добре, но радостта ми надделява!
Продължавам с борбата и по - приятната зеленчукова част.

Леллее страхотен резултат!Колко дни изкарахте ударно?

# 717

Добро утро  Grinning
Александра Хадиш този резултат 10 кг май за пръв път го чувам  Rolling Eyes Колко ударна си правила при позволена 10 дни  Rolling Eyes за 10 дни-10 кг не е нормално камо ли здравословно от която и страна да го погледнеш.Много ясно,че няма да ти е добре,това е голям стрес за организма и какво яде през този период,едва ли да е било разнообразно  Rolling Eyes
Не те нападам просто ми е чудно  Shocked

# 718
Adrianiii
Mis Kapriz
Дами, абсолютно реален е резултата - дори и аз не можах да повярвам. За втори път се убеждавам, че това е моя режим. Ударния период го правих 10 дена, понеже имам за сваляне 20кг. общо. Хапвах скумрия, салата миди с лук, риба тон в собствен сос и много кисело мляко, пилешко не съм яла все още. Днес съм на зеленчуци и се чувствам отлично, ще си направя таратор и обилна овчарска салата без сиренце със пуешко филе на Орехите.

# 719
Александра, резултатът ти е смайващ   bouquet
10 дни ударна фаза обаче си е доста дълга и вероятно натоварваща за бъбреците. Аз лично бих предпочела по-бавно сваляне, за сметка на повече зеленчуци.
Така или иначе, браво, чудесно постижение.

Общи условия

Активация на акаунт