Лятото се бързо приближава, Дюкан пък ни вталява - 274

• 47 414
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Simple Smile Как сте днес  Rolling Eyes
Приятен и режимен уикенд   bouquet

# 121
  • Зеленият рай в сърцето на България
Браво на всички за добрите резултати, ех че хубаво!

escapee пробвай да консумираш триците под някакъв друг вид, например бисквитки. Аз предишния път правех едни бисквитки - доза за 3 дни, за да не се занимавам всеки ден.

mysti резултата ти е чудесен, още повече че караш 3-та олекотена фаза.  Hug

"Истинската" шунка наистина трябва да е от чисто месо, но в България се продават какви ли не пресовани бъркочи  ooooh!

Mis Kapriz имаш ли представа как ти е кръвното, аз предния път като бях на режима имах много ниско кръвно и умирах от главоболие. До този момент правех всичко без сол и заради непрекъснатото главоболие и дискомфорт започнах да слагам сол, аз пия много вода (по принци не заради режима) и мисля, че нямаше задържане заради солта. Между другото тъй като всичко прекалено не е добре, не знам дали не пия прекалено много вода - поне 4 литра на ден, но не го правя на сила, много ми се пие...

А сега и аз да се похваля: видях 66 на кантара  Grinning, е 66,800 , но пак се зарадвах и все пак съм в МЦ.

# 122
frozenInside Благодаря ти   bouquet много хубав резултат имаш Simple Smile
Кръвното си ми е ниско по принцип 110 на 70 така ми е,но ми се вие свят от време на време,иначе главоболието ми спря чак вечерта.
Днес ще си правя супа от риба и тъкмо се ровех за рецепта  newsm78

# 123
Здравейте, момичета.
Днес става месец от както съм на режима и ето ме с тефтера да давам отчет.

06.04.14                       днес 05.04.14
кг - 64,5                      кг 57,0          общо -7,5 кг
гр.обиколка - 90          87                          - 3
талия - 76                    71                         - 5
корем 91,5                   86                          - 5,5
ханш - 100                   95                          - 5
бедро - 61                    57                          - 4
ръка 27,5                     26,5                       - 1

Много съм доволна от резултата. Остават ми още 7 кг.
Хубав уикенд и мнооого минусчета на всички.  Hug

# 124
Добър ден и от мен!

wasntme Страхотни резултати! Благодаря ти, че ги сподели !

Чудесен уикенд на всички!

# 125
Здравейте момичета,благодаря за топлият прием!Браво за чудесните резултати Shockedнаправо супер.Аз карам 1/1 и за сега съм доволна.Тази сутрин имам минус 100гр.малко е но капка по капка-вир.

# 126
Здравейте Simple Smile Ето я моята рибена супичка,стана много вкусна вече хапнах .За първи път готвя супа от риба и определено няма да е за последен Simple Smile

wasntme резултата ти е зашеметяващ направо идеални мерки Simple Smile и аз чакам моя ханш да стане 95 , но има още време.Браво явно имаш добър метаболизъм   bouquet

ronche хубав уикенд и на теб Simple Smile

Ванина1 смело напред и при мен нещата не стават много скорострелно,но важното е,че вървим надолу и напред Simple Smile

Аз ще се отчитам в понеделник сутрин Simple Smile

# 127
wasntme браво за чудесните резултати.
Фроузън честити ти 66  Laughing аз хич и не се стремя към толкова, на 68 ще съм доволна, обаче с тези темпове няма да е скоро. Но пък обещала съм да е до рожденият ден на детето, така че има време. А ако я карам все така в трета олекотена, после интересно колко ли време трябва да карам трета за задържане на теглото  newsm78
Мис Каприз подсещаш ме, че имам една глава от сьомга във фризера, но не знам как да я приготвя, дай рецептата за супата, че поне ще ми е разнообразие, че от три дни мъча едно печено пиле.

# 128

mysti рецептата я взех от първа страница от тук :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476369.0
стана невероятно вкусна Simple Smile

# 129
Благодаря!

# 130
  • Разград
Добро утро на всички!
Страхотни резултати сте постигнали. Както предполагах това е моят режим и от първите дни имам минус. Понеже кантарът ми се развали не съм се мерила, но го усещам.
Пожелавам ви приятен почивен ден!  Heart Eyes

# 131
  • Испания
Добро утро на всички!
Страхотни резултати сте постигнали. Както предполагах това е моят режим и от първите дни имам минус. Понеже кантарът ми се развали не съм се мерила, но го усещам.
Пожелавам ви приятен почивен ден!  Heart Eyes

Добро утро!

Трябва да се мериш. Така ще знаеш коя храна как ти влияе. Освен това, трябва да знаеш колко кг си свалила, за да изчислиш правилно времетраенето на трета фаза. Успех!  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg22882608#msg22882608

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 09:50 от smileys

# 132
Добро утро и от мен,днес правя 2 месеца на режима и резултата е -11.800кг.много съм доволна и смело продължавам напред.Аз също се меря всеки ден,станало ми е нещо като ритуал Simple Smile

# 133

Добро утро Simple Smile

maia_a Здравей и Успех   bouquet

Вчера бяхме на рожден ден юбилей на моя приятелка и малко омазах режима,е малко ,но го омазах признавам си  Embarassed,но продължавам напред . И днес протеини,имам си от рибената супа от вчера и това ще хапвам.

# 134
Ванина1 чудесен резултат   bouquet много се радвам.И аз направих месец,утре ще давам отчет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт