Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как мога да използвам лимон в диетата на Дюкан?
Какви са препоръките за използване на подсладители по време на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват загуба на тегло, диета Дюкан, рецепти за хранене, резултати от загуба на тегло, подкрепа и споделяне на лични преживявания по време на процеса на отслабване. Форумът обсъжда различни аспекти на диети, хранене и рецепти за здравословно хранене. Участниците споделят своя опит с различни диети като Дюкан и дават взаимна подкрепа чрез споделяне на рецепти и предоставяне на съвети за успешно отслабване.
-
Как мога да използвам лимон в диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за използване на подсладители по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за хранене в различните фази на диетата на Дюкан и каква е общата препоръка за хранене в диетата на Дюкан?
-
Как се прави морковена торта?

-6

! Гледам само хубави новини тук, а дано все така да се топят сланинки!
. Учудена съм, че всичко се получи толкова лесно и приятно, в началото бях много скептична по отношение на режима и ефикасността му. За първи път толкова се радвам, че съм грешила. За секунда не съм стояла гладна, а напротив - то едни гурмета, то едни глезотийки, ми, че аз толкова много не съм си угаждала от не знам кога. С цената на много глад едва успявах да задържам килограми. Ще поостана още малко във втора, но ако не падне килограм, няма да настоявам с цената на всичко и плавно ще мина по нататък. Доста ми е притеснено това преминаване, но вече нямам изблици на чудовищна лакомия и ще продължавам да се самодисциплинирам. И ще продължавам да ви пиша и да ви чета, защото най-малкото ми е приятно
.
4м са доста, браво. Аз още 7 месеца трябва да съм във втора фаза и една година в трета. Психически съм напълно готова и вярвам, че ще успея.
.
С тези темпове, а и като знам предния път последните 4-5кг. как ги борих 3 месеца, предполагам, че и аз ще се задържа поне още 5-6 месеца във втора. Ето рецептата за закуска:
Не съм обърнала внимание дали си споменала мерките и годините си, и каква ти е целта, но ако спазваш стриктно ще имаш много задоволителни разултати. Всичко го казвам от собствен опит