Лятото се бързо приближава, Дюкан пък ни вталява - 274

• 47 382
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
 Александра Хадиш браво , напълно реален резултат за много килограми, макар, че твоите не са чак толкова много.
За мен много са над 30, като моите  Embarassed
Аз лично за 7 дни съм сваляла 7кг, така че мисля напълно възможно.
Но съм убедена, че този резултат го дължиш точно на това, че не си хапвала пилешко. Аз лично от месеци не ям пилешко(ако ям,  2-3 пъти в месеца най-много ) и смятам, че това месо най - много забавя свалянето. Така съм си решила за мен и не го ям Simple Smile

# 721
При предишния ми опит също правих режима 10 дни, за желано тегло - 40кг. Този път много мислих, четох книгата за първата фаза и прецених пак да направя толкова. А относно вида на храната, не знам, хапваше ми се много морска храна, а и нали е лято, при нас я има в изобилие Simple Smile) Пилешкото честно казано не искам да го виждам, толкова много съм го намразила.. но няма начин.

# 722
  • Плевен
Еее, докато се включа пък аз и то мина обяд! Ноо, първо да благодаря на Мисчето Капризчето за прекрасното кафенце на тиферич!   bouquetЛеле, каква гледка, какъв релакс предизвика в мен! За малко пък аз да се развея до морето за 3 дни, но нещо неизпипахме работата с тази командировка и стана фалстарт! Та моето кафе щеше да е на брега на морето...Пуу, невървеж и това е! Много е лошо да си стар, болен и беден! Ама хайде, всяко зло за добро!

Яаа - Заза и Зузу (аз така ви кръщавам, не се сърдете! Heart Eyes)- добре дошли при нас, момичета!    bouquet Hug
Ами, Заза за Новата книга на Дюкан, стана дума на 39 стр. на тази тема и ето линковете от Ванинчето: http://www.evropea.com/medicina/zdravoslovno-hranene/72-dieta-na … v-dietata-si.html
http://dukandiet.ru/novaya-dieta-dyukana-light-versiya/
На мен много ми допада този обновен режим! Да не кажа, че то май без да искам правя нещо такова сега.
Зузу, виж това за маслинките, пък си прецени - http://www.bb-team.org/articles/3192_maslini . Все пак като са разрешени 3 капки зехтин като толеранс, защо да не си позволиш и 3 маслинки за закуска?!? Чакай, че пак ще подскочат някои. Но щом гуруто на режима си го е преосмислил в здравословна посока, що пък ние да сме по-велики от него?!? Както казват хората - "Царят дава, пъдарят - не дава!"
Овесено човече, как ще изчезна, бе душко? Тук съм като цирей на чело за някои хора, но съм си тук! Не могат да ме спукат даже!
Алекс, ооо - страхотно! Ами така е с рибата, момичета! То е ясно, че тия пилета пусти са томблирани до дупка, ама какво да се прави! Хайде, ще нарамим въдиците и де по водоеми, де по магазини - да пускаме стръвта, че дойде време да се разкрие пак голата истина - морето ни зове! Да ви кажа - мен ме е срам, докато се потопя в него, после не ми пука!
Днес съм свалила едното кило  от скорошния плюс, ама пак си се въртя около и над 80-82 кг... Май вътрешно имам някаква страхова бариера да не падна под 80-така!?! Ей тогава вече шЪ зачезна!
Хайде, хубав слънчев и режимен ден, сладурчета!

# 723
ArhMih много обичам да те чета   bouquet , а това с цирея е много яко  hahaha и на мен ми е излизал,е слава Богу,не на челото и знам колко е упорит за махане  Laughing
Александра Хадиш сега как смяташ да процедираш във втора фаза,как ще си редуваш дните,ти с това темпо скоро ще ги свалиш тези останали 10кг.
П

# 724
Mis Kapriz,
предния път карах 7/7, но сега не бих издържала и реших 1/1, четох в книгата, че това е доста добър вариант и дава почти същите резултати.
Но смятам да я карам по - полека. При мен цялата работа е, че в началото на октомври ще ставаме кумове с мъжа ми и искам да съм перфектна, а и не съм си постигнала предишната цел. Сега ще хапвам повече от преди и започвам да спортувам. Имам три деца и тялото ми не е от най - стегнатите.  Grinning

Искам да попитам момичетата, има ли някой, който след режима е имал непоносимост към храна и повръщане на всичко, което хапне?

# 725
Александра Хадиш и аз имам три дечица Simple Smile и моето тяло не е стегнато.Въпреки ,че отслабвам си имам целулит за съжаление и се чувствам отпусната,но спорта е с децата колкото толкова.Време и пари за фитнес няма ,така че каквото е такова е Simple Smile не се оплаквам повече Simple Smile А ти като следваш целите си ще успееш и съм сигурна,че ще бъдеш най-красивата кума и ще чакам снимки да те видя Simple Smile

# 726
  • Пловдив
Александра Хадиш, колко си висока?

# 727
Александра Хадиш, колко си висока?
168см.

# 728
  • Пловдив
Дали съм разбрала правилно  newsm78
Висока си 168 см.
Искаш да  станеш 40 кг.
Искаш да свалиш 20 кг.
Започнала си от 60кг.
В ударната фаза - 10 дни - си свалила 10 кг.

# 729
Момичета аз да питам, 3 айрана на ден много ли са/освен обяда и вечерята/? А за телешкия суджук май никъде не прочетох разрешен ли е/или съм пропуснала/?
И аз реших да пробвам 1/1 да видим ще имам ли успех.

# 730
По-скоро е искала да свали 40 кг. първият път. Написано е минус 40.

40 кг. при този ръст е чиста анорексия и се съмнявам да е така.

Мацките в трета фаза, препоръчвам ви този хляб:

http://shop24.bg/hlyab/12325-palnozarnest-hlyab-oves-pshenicheni … 000446001780.html

Много вкусен ми е. Ям по една филия на ден, защото те са доста големи.
По-натам ще започна по две и не повече (тя и цената му не позволява да се натъпчеш с него).

Марияна, 3 айряна, ако са по 250 мл. (т.е. 3 чаши) според мен не са проблем.
Телешки суджук може само, ако е домашен с проверен състав от чисто телешко или говеждо месо. Суджуците от магазина обикновено са смес със свинско, сланини и други нежелателни неща... Stop
В някои от тях се слага и захар, и декстроза по рецептура. По-добре не ги яж.

# 731
Vrabcho_, благодаря! Все от любими неща се налага да се отказвам Simple Smile Интересното е, че вече не ми се прияжда нищо от забранените продукти и така е в пъти по- лесно. Трябва да си взема кантара от приятелите, на които го бях дала, че много ми е интересно какъв ми е резултата Simple Smile

# 732
ЗлаВещица
Когато започнах режима преди две години тежах 90 кг. като първоначалната ми цел беше да се разделя с 40кг, но ме разубедиха, поддадох се и успях да сваля 20кг. след което спрях.
Свалих до 70кг. и ги задържах през този период. Сега започнах отново режима и за 10 дена свалих 10, като в момента тежа 60 и искам да сваля още 10.
Желаното тегло за мен е точно 50кг. колкото бях преди да забременея.

# 733
  • UK
Абе как ги сваляте тези килограми, нещо явно не съм в ред  Rolling Eyes

Искам да попитам момичетата, има ли някой, който след режима е имал непоносимост към храна и повръщане на всичко, което хапне?

Няма как това да стане при Дюкан. Освен ако не се храниш само с миди към една година  Laughing Ти ли спомена, че само пилешки гърди си яла няколко месеца?

Овесено човече- правих млякото с нес и стана страхотно.

# 734
Почти през цялото време ядях филе от пилешки пържоли...

Общи условия

Активация на акаунт