КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 647
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
по-напред имаше линк със снимки на шварценегер, и покрай него беше емил като охрана... така че, предната статия за мен е невярна.

# 511
Тоя, иначе така спокоен и уравновесен чуечец, имал разрешение за оръжие?!?!?  rotfImao

# 512
  • София
Понеже както го обявиха,че в дейлитата ще се разбере за делото Бориса vs Емил, Каменов ще се поддържа някакъв частичен интервес,но когато всички излезат от къщата-база,отговорът по медиите за делото ще бъде :
"Вътре бяхме много напрегнати от изолацията,тук-навън се виждаме и дори сме приятели,чуваме се почти всеки ден"

# 513

ПС: Skrekkelig , моля не ни обиждай лъвчетата така, нищо лъвско няма в поведението на Русев Wink (той сам си беше казал, че асцендентът му е близнаци, което оказва влияние на проявите му  Mr. Green)

не обиждам, а споделям личен опит, от който явно добре съм ги опознала, след като моментално го разпознах. Освен това познавам цели 2 лъва с асцендент лъв, чието поведение е идентично с това на нашето мишле Емо. Но съм съгласна, че близнашкият му асцедент доста му помага в лъжите Simple Smile

# 514
  • София
Тоя, иначе така спокоен и уравновесен чуечец, имал разрешение за оръжие?!?!?  rotfImao
Това всъщност е доста притеснително. Ужасно ми е неприятен Е.К. Олицетворява всичко, което непонасям в един мъж.

# 515
  • Варна
По резултатите от анкетката виждам, че подозирате най-вече Евгени, Киряков и Костя.
Проверих по първия и втория тест и за тях и за Жоро и Сано, за да разсеем съмненията, че освен за Русев би се получило логично и за други участници Wink

Тест 1
Кети с/у Роксана
Кети играе с Бориса и отпада с голяма разлика

Евгени - 3 верни
Костя - 5 верни
Илиян Киряков - 3 верни
Жоро - 3 верни
Сано - 6 верни

Тест 2
Кети с/у Тушева
Кети играе с Каменов, Хр. Тушева с Бориса, имат равен брой отговори

Евгени -  4 верни за Кети с/у 5 верни за Тушева (няма равенство)
Костя - 4 верни за Кети с/у 3 верни за Тушева (няма равенство)
Илиян Киряков - 4 верни за Кети с/у 4 верни за Тушева => има равенство точно колкото при Русев
Жоро - 4 верни за Кети с/у 3 верни за Тушева (няма равенство)
Сано - 5 верни за Кети с/у 3 верни за Тушева (няма равенство)

От тези сметки излиза, че освен Русев, само Киряков е потенциален вариант.
(въпреки че на 1вия тест, за разлика от 0та верни на Кети при Русев, за него тя би имала 3 и не знам до колко би могла да е голяма разликата й с Роксана както бе съобщено)

От наблюденията над поведението им обаче НЕ мисля, че Киряков може да е К, твърде е притеснителен и би се издал, още повече, че той желае да направи добро впечатление и не мисля че би приел ролята на саботьор Wink
Освен това би бил глупав ход от страна на Русев да обявява на всеослушание, че Киряков е К, защото зрителите биха му го изпратили на тест и по този начин се обрича на сигурна загуба. От друга стана, ако К не е Киряков на Русев е удобно да казва, че играе с него, тъй като имат близки профили и е възможно да подведе хората, че Киряков е К Wink

ПС: Изводът ми е, че единствения, който се вписва в поведение, жокери и тестове е Русев, но не искам да натрапвам мнението си на никого или да ви ангажирам с него Wink
Истината ще разберем чак на 19ти май  Peace

# 516
...би приел ролята на саботьор...

Е тва е, кой би се наел да е предател. Не всеки би приел да изпълнява ролята на къртица.

Например има съмнения за Евгени Иванов, аз лично много ще се учудя, ако този човек изкара друго лице накрая и учудването ми ще е съчетано с разочарование.  newsm11

# 517
  • Варна
Що бе хора? Това е една игра. Не виждам нищо лошо да си къртица. Нали все някой трябва да изпълнява тази роля.  Mr. Green Hug

# 518
Бориса и Русев
От къде научават външна информация, като уж в този сезон не излизат?

# 519
  • София
http://karticata2.tv7.bg/Новина/Каменов-е-отчаян-Гери-го-игнорира_l.384_i.10115085.html#.UzxAT02KDIU
Ох, кога ще разбере този иначе, толкова хрисим човечец, че Гери само го върти и няма никакви чувства.. Rolling Eyes Май почва да с усеща..

# 520
  • Pleven, Bulgaria
Малеее колко информация,направо не смея да пиша,толкова сте запознати.С интерес ви чета.Аз този сезон покрай всичките странични линии въобще не си водя и аз дневник и не съм правила тестовете,наблюденията са ми само от игрите и поведението на участниците.
На този етап заподозрените ми са Костя,Жоро,Гергана,Киряков.Всички странят от конфликтите и се тихи води,скатават се,но в същото време си правят своите тънки сметки.

# 521
  • in Wonderland
Аууу , тоя Борислав ще се пръсне , че е номинирал Борисчето , пък Ивайла - не !
Голям мазник , мн ме дразни !  Sick
Тя му била основната заподозряна ! Абе ей  Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 522
На мен ми харесва как ги върти всичките. Mr. Green Играе си играта според мен и осъзнава, че рано или късно ще трябва да започнат да се номинират и в техния отбор, а сега Ивайла му даде идеална възможност да настрои другите срещу нея. Mr. Green Заслужава си го!

# 523
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз харесвам Борислав,харесва ми как я играе тази игра.
Точно така се прави,за разлика от Русев,който просто не подбра добре времето за коалиции,за да са в негова полза. Wink

Гери и Емчо няма да ги бъде.

# 524
Аз не го харесвам особено Борислав, но като играч е един от най-добрите. Надявам се да остане докрай.

Охх, хайде, дано Емо К. ни отърве от присъствието си скоро. Tired

Общи условия

Активация на акаунт