КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 643
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
мъчно ми стана за емил.гери не постъпи правилно.можеби от любезност да не го нарани ама той по друг начин ги тълкува така постъпките и. Sad

# 526
  • София
И аз харесах Борислав  Peace
Не съм вярвала, че ще го кажа някога, но след този епизод Е.Каменов направо ме просълзи.. Confused
как го отритнаха, ама той хич не е глупав, усеща се..
За пръв път показаха Гери..Оказа се, че и тя имала някакво собствено мнение- не очаквах.. Mr. Green

# 527
  • IT
Не ми харесва, когато мЪЖ или жена , за да не нарани уж някой си играе с него/нея . Гергана заради Емко изкара толкова време вътре.Жал ми стана за него.

# 528
На мен пък въобще не ми е жал за него. Взе да я притиска Герито, а тя вътре не иска да казва и предприема каквото и да било, което е и правилно, поне за мен, това, че той не може да я разбере и да прояви търпение, си е негов проблем. Rolling Eyes

И не мисля, че тя все още е в играта заради него, много по-силен играч е от него. Той се проваля в почти всяка мисия, за разлика от нея. Peace

# 529
Някой да каже в кратце какво е станало между Герито и Емо?

# 530
  • София

Накратко след един месец увъртане Каменов разбра, че Гери няма никакви чувства към него и реши да си стегне багажа в куфарите, да прецака някоя мисия за да го номинират и да си тръгне ..

# 531
На мен не ми харесва как се държи Гери.Предпочитам по-директни хора.
Иначе за играта си и е ок държанието,стигна дотук,вероятно и до финала ще стигне.

# 532
  • Bulgaria
Преди малко си попълвах дневника и мисията На лов и пак видях грешчица. Не че е някаква фатална, ама нали беше мащабна продукцията пък все грешки. Та как се пише ТЕСТЕНИ или ТЕСТСНИ?

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 23:15 от krasi_dim

# 533
  • София

Накратко след един месец увъртане Каменов разбра, че Гери няма никакви чувства към него и реши да си стегне багажа в куфарите, да прецака някоя мисия за да го номинират и да си тръгне ..

А вчера ги ожениха, Гери каза ''ДА!'' вместо ''Ще видиме'' и се държа почти мило с Емо.

http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.UzxtF-17JyA

А сега в базата е весело, говорят си за секс и мокри сънища. Гери и Емо се държат за ръце...или по-точно, той я държи - а тя се разсейва  Rolling Eyes

http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.UzxqkO17JyD

# 534
  • София
Не харсвам подобно държание като на Гери - не иска да има отношения с Емил, но същевремено му позволява да я гушка, целува, да я държи за ръка, което са си знаци за желание, поне според мен. Ако не иска да има нищо с него, би трябвало да му го каже в прав текст. Не знам далис е държи така заради играта (за да остане по-дълго) или просто това си е характера й.

# 535
  • София
Не харсвам подобно държание като на Гери - не иска да има отношения с Емил, но същевремено му позволява да я гушка, целува, да я държи за ръка, което са си знаци за желание, поне според мен. Ако не иска да има нищо с него, би трябвало да му го каже в прав текст. Не знам далис е държи така заради играта (за да остане по-дълго) или просто това си е характера й.

А може би, понякога в желанието си да не нараним чувствата на някого, предпочитаме да отлагаме колкото може по-дълго момента, в който да му кажем че няма смисъл, и онази така мразена от мъжете реплика ''Нека си останем, само приятели''

Предполагам, че и Гери не си играе с Емо, нито го използва, просто още не събира смелост да му каже, да не се надява. Но той не е толкова глупав, сам разбра как стоят нещата, но му е трудно да се откаже от нея.

________

# 536
  • София

А може би, понякога в желанието си да не нараним чувствата на някого, предпочитаме да отлагаме колкото може по-дълго момента, в който да му кажем че няма смисъл, и онази така мразена от мъжете реплика ''Нека си останем, само приятели''

Предполагам, че и Гери не си играе с Емо, нито го използва, просто още не събира смелост да му каже, да не се надява. Но той не е толкова глупав, сам разбра как стоят нещата, но му е трудно да се откаже от нея.

________

Точно това е начина да нараниш много повече чувствата на човека отсреща.

# 537
За малко да ме  smile3518 Каменов, една от 3-4 милиарда жени не го иска.  smile3514

# 538
  • Мюнхен
Сега изгледах епизода от днес и ще ми е много интересно как ще се почувства Борислав ако бъде номиниран от публиката и най-весело ще е когато покажат на групата как е агитирал всички. Мисля че ще им пуснат видео на лайфа. Когато Емил Р. направи това, всички се обърнаха срещу него. А и двамата не са любимци на публиката.

# 539
  • IT
Някакви циркове всъщност се разиграват

Общи условия

Активация на акаунт