КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 618
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Киряков имаше доста къртичо поведение.

Каменов- тоже.

# 61
Аз все още си мисля,че при  Русеви няма Къртица... Не им симпатизирам ни най-малко,но от Емил К. също не виждам игра досега-общо взето простотията при него е пълна  Sick Крясъци,кофти език и селяндурщина  Sick

# 62
  • До сърцето...
За мене Гери е къртицата. Както и Киро, има си дружка, която е плътно зад нея.

P.S. Всички жокери ли водят към къртицата, или като миналия сезон, някои са подвеждащи?  newsm78

# 63
  • София
Много трудна мисия бе това.

# 64
След сценката която спреднаха И и А с адвоката, двамата ми опротивяха още повече.Бориса е третото противно и нагло същество  в това предаване.Високо самочувствие без покритие.Продължавам да се чудя на така наречените звезди, защо се ловят на акъла на тези двамата "продуценти".

# 65
  • София
След сценката която спреднаха И и А с адвоката, двамата ми опротивяха още повече.Бориса е третото противно и нагло същество  в това предаване.Високо самочувствие без покритие.Продължавам да се чудя на така наречените звезди, защо се ловят на акъла на тези двамата "продуценти".

Щото са на един акъл Simple Smile

# 66
  • in Wonderland
Аз все още си мисля,че при  Русеви няма Къртица... Не им симпатизирам ни най-малко,но от Емил К. също не виждам игра досега-общо взето простотията при него е пълна  Sick Крясъци,кофти език и селяндурщина  Sick

Подкрепям .
Риска беше прекалено голям - няма смисъл да го поемат , но ако бяха решила трябваше да играят така - Георги да плува + Евгени в клетката и Борислав да плува + Кося във клетката. Имаше някакъв шанс да успеят така , но минимален. Аз също бих гласувала против да се пробва.

Чудя се , като са правили опити с тази игра , дали някой е успял да излезе , че и за 2 минути ?? Трудна работа....

# 67
  • София
Е много ме дразни Емил К. То бива бива, ама  това неговото просто минава всякакви граници.  ooooh!

# 68
  • София

Риска беше прекалено голям - няма смисъл да го поемат , но ако бяха решила трябваше да играят така - Георги да плува + Евгени в клетката и Борислав да плува + Кося във клетката. Имаше някакъв шанс да успеят така , но минимален. Аз също бих гласувала против да се пробва.

Точно с тази комбинация щях да съм ЗА.

Но в този сезон няма Тошето номер 1 да ги надъха да не се отказват.

# 69
Ники Николов явно говори на нас, дето се оплакваме, че не дават Къртицата, а турски сериали  Mr. Green

# 70
Значи наистина не са били изброени всички зодии в теста.

# 71
  • Bulgaria
Казах ви че продукцията е объркала зодията на Бориса , а някой ми каза че съм търсила под вола теле  Naughty

# 72
Ама вижте за това със зодиите, за което се чудихме. Бориса е писала, че е родена на 11.01. следователно козирог, а всъщност май е родена на 11.10. Явно е къртичока и е излъгала в анкетната карта, както каза Кирчо Ефремов.

# 73
  • in Wonderland
Значи наистина не са били изброени всички зодии в теста.

Даааааааа , аз бях права ,все пак .  smile3521 newsm44

Ама може и д не ги е заблудила умишлено , просто , вместо  11. 10  , да е изтървала нулата и да е станало  11. 1  newsm78

# 74
  • Pleven, Bulgaria
Значи Бориса е заблудила и продукцията и наистина зодия Везни не е фигурирала на теста

Общи условия

Активация на акаунт