КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 635
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Но миналата седмица НЕ излъчиха никакви материали от уговорката за номинацията на Бориса и тя беше изненада за нея и Русеви. Би трябвало и сега да не излъчват такива кадри с уговарянето за Ивайла, или поне не преди самите номинации в Базата в събота  Peace

# 541
  • София
Малее колко много сте изписали , записвам се и се връщам да чета конспирациите ви  Laughing

# 542
  • Варна
И аз не мисля, че трябва да им го излъчват. Ще провалят замисъла на играта по този начин.
Също така смятам, че зрителската номинация, трябва да е по подозрение за К, а не по симпатии Wink
Общо взето обаче няма да се изненадам, ако зрителите го посочат, тъй като напоследък всичко, което ни излъчват е свързано с Борислав и много хора не му симпатизират  Crazy.
Наистина са някакви циркове тези дни в дейлитата - прекалено много стари кадри въртят и Дикторския глас зад кадър звучи все по-често и по-продължително  Crossing Arms. Което ме навежда на мисълта, че умишлено манипулират аудиторията и К остава в сянка. Вече почти никой не подозира Русев, а е ясно че Борислав със сигурност НЕ е К.
Мен като цяло Борислав ми напомня на Любчо и  не ми се иска да го отстраняват на този етап от играта. Много е полезен в мисиите и явно има някаква тактика, което е похвално, защото повечето там ми се струват като мухи без глави  Mr. Green

# 543
Истината е, че преди вота на зрителите винаги монтират някакви гадни кадри за някой, зрителите го номинират и винаги номинираният от зрителите излиза, не знам защо така се получава.

# 544
  • Варна
Истината е, че преди вота на зрителите винаги монтират някакви гадни кадри за някой, зрителите го номинират и винаги номинираният от зрителите излиза, не знам защо така се получава.
Да, Жабке , права си и аз съм го забелязала това. Но ако махнат Борислав, според мен играта само ще загуби. Не виждам каква е ползата им да го представят в лоша светлина, а на зрителите да се лишават от някого, за когото е сигурно че НЕ е К, вместо да пробват варианти за разкриването й. Ако той е посоченият ще означава, че или зрителите гласуват като гледащи Биг Брадър, а не Къртицата или продуцентите определят нещата... и в двата случая е жалко, защото се неглижира основния въпрос "Кой е къртицата"  ooooh!

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 14:20 от little_beauty

# 545
Тежко предаване е тва, непосилна работа да си вътре, който гледа живото ще разбере.

# 546
Тежко предаване е тва, непосилна работа да си вътре, който гледа живото ще разбере.
Какво става? Ще кажеш ли, че нямам възможност да го гледам.

# 547
Мен като цяло Борислав ми напомня на Любчо и  не ми се иска да го отстраняват на този етап от играта. Много е полезен в мисиите и явно има някаква тактика, което е похвално, защото повечето там ми се струват като мухи без глави  Mr. Green
Според мен пък нямат нищо общо.  Rolling Eyes Аз миналия сезон започнах да го гледам като беше минал вече половината, но до колкото знам Любчо никога не си е позволявал по такъв начин да агитира кого да номинират. Борислав преди 2 седмици обясняваше как Русев в съблекалнята му казвал да се подкрепят и да не си забиват копия, и изкара това като нещо лошо, а днес той обикаля като цветарка всички участници и да им се жалва колко зле била постъпила Ивайла и как трябва да увисне на бесилото. Тъпо е, още повече че стигна до Сано и Евгени, които не един път са заявявали, че не искат да влизат в коалиции. Ми нека хората сами си преценят добре ли е постъпила Ивайла или не. Борислав дори и да стигне до така жадувания финал каква е гаранцията, че ще спечели? В случая сам си трупа черни точки, според мен.
Да кажа за Бориса (понеже за първи път се включвам в темата  Mr. Green), че страшно ми падна в очите, когато каза, че Русеви са семейство за пример.

# 548
  • София

какво става, ли? не е за разправяне...мъка мъкаааа...препичат се на слънце, яко ги е напекло...говорят бавно, някакви безсмислени разговори..колкото да не заспят.

# 549
Горкичките, да ги съжали човек  Mr. Green
Да кажа за Бориса (понеже за първи път се включвам в темата  Mr. Green), че страшно ми падна в очите, когато каза, че Русеви са семейство за пример.

И на мен това ми беше изкллючително смешно. Как може точно на тези хора да кажеш семейство за пример. Не мерси, аз не искам да съм част от такова семейство... Никога не бих издържала мъжът ми да е такъв човек като Русев,а и никога не бих му простила многобройните изневери.

# 550

какво става, ли? не е за разправяне...мъка мъкаааа...препичат се на слънце, яко ги е напекло...говорят бавно, някакви безсмислени разговори..колкото да не заспят.
Включих ги за малко и това, на което попаднах бе Емо Р. да обяснява как с Виктория можел да изкара дни, защото бавно свършвал.... doh

# 551
Мама жаба, асистентката ми ти е обяснила точно нещата.  Grinning

Борислав преди 2 седмици обясняваше как Русев в съблекалнята му казвал да се подкрепят и да не си забиват копия, и изкара това като нещо лошо, а днес той обикаля като цветарка всички участници и да им се жалва колко зле била постъпила Ивайла и как трябва да увисне на бесилото.

E, това е само игра, той по принцип не е такъв човек.  Joy

# 552
Мама жаба, асистентката ми ти е обяснила точно нещата.  Grinning

Борислав преди 2 седмици обясняваше как Русев в съблекалнята му казвал да се подкрепят и да не си забиват копия, и изкара това като нещо лошо, а днес той обикаля като цветарка всички участници и да им се жалва колко зле била постъпила Ивайла и как трябва да увисне на бесилото.

E, това е само игра, той по принцип не е такъв човек.  Joy
Хахаха  hahaha
Сериозно ли Русев обяснява това на Виктория... Той не изчака жена му да си замине и започна.

# 553
Включих ги за малко и това, на което попаднах бе Емо Р. да обяснява как с Виктория можел да изкара дни, защото бавно свършвал.... doh

ХриситУ свърши по-бързо от него, факт.  Laughing

# 554
Горкичките, да ги съжали човек  Mr. Green

И на мен това ми беше изкллючително смешно. Как може точно на тези хора да кажеш семейство за пример. Не мерси, аз не искам да съм част от такова семейство... Никога не бих издържала мъжът ми да е такъв човек като Русев,а и никога не бих му простила многобройните изневери.
Абсолютно. Снощи Бориса като се върна от изолатора как я прегръща, чак със затворени очи Grinning и дума не обели за Христина, все едно не съществува, поне да беше съжалил, че не се е върнала, колкото и очевидно да беше какъв ще е развоя в събота.
А тоя изолатор за нищо го нямат вече, уж една седмица щяха да стоят не знам си кво, а Бориса и 48 часа не са я държали.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт