КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 43 639
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Цитат
Но и аз си мисля, че ще му изиграе лоша шега, защото зрителите НЕ търсят К, а се изживяват като съдници за морала на участниците и сега с излъчените напоследък кадри умишлено се насочват в посока коалиции и т.н, а не в посока К.

Съгласен съм. Много от зрителите не могат да си оправят техните семейства, но са тръгнали да съдят хората как да си живеят живота само защото ги дават по телевизията. Типично за България всеки дава акъл и гледа какво става в двора на съседа, без да си помете неговия двор.

# 571
  • София
Цитат
Но и аз си мисля, че ще му изиграе лоша шега, защото зрителите НЕ търсят К, а се изживяват като съдници за морала на участниците и сега с излъчените напоследък кадри умишлено се насочват в посока коалиции и т.н, а не в посока К.

Съгласен съм. Много от зрителите не могат да си оправят техните семейства, но са тръгнали да съдят хората как да си живеят живота само защото ги дават по телевизията. Типично за България всеки дава акъл и гледа какво става в двора на съседа, без да си помете неговия двор.

Dido, тази тема, за кой има право да коментира участниците в едно предаване, е безкрайна.

Какво се очаква според теб, от нас - зрителите. Да гледаме безмълвно и само да цъкаме СМС-и. Да, ама за кого? ако, за да си дадем наказателния вот на някого, преди това трябва да сме си оправили напълно нашия живот(помели двора) иначе, нямаме право да мислим нищо лошо за никого и да му даваме оценка - лош ли е  или добър.

Това, че ни манипулират, е ясно - ТУК спор няма. Но и нищо не можем да променим. Гледаме, мислим и сами преценяваме на кое да се вържем и на кое - НЕ!

# 572
little_beauty и аз мисля, че Борислав постъпи така от чувство за справедливост, но както писах и по рано той си е играч и може това да е стратегия. Видях какво е казал Ники Николов, но за мен няма подобен род реалити в което да няма интриги и манипулации. Винаги има интриги винаги ги излъчват, въпросът е до каква степен участниците ще позволят да се развият. Миналия сезон също имаше, но тогава се извиниха няколко пъти, признаха и така тушираха нещата. А относно зрителите мисля, че много малка част гледат за да разберат кой е К.......... аман от моралисти  #2gunfire

# 573
  • Варна
Според мен всеки има право да коментира и да изразява мнението си по всеки един въпрос, който го вълнува Simple Smile Да критикуваш някого или да симпатизираш на друг е най-човешкото нещо, тъй като сме субективни създания, а не роботи Wink
Само че замисълът на Къртицата е различен от Биг брадър, ВИП брадър и т.н, защото тук има детективски елемент. Можем да си коментираме, симпатизираме и дори критикуваме всички участници, но не трябва да забравяме да търсим К през цялото време Wink И смс-ите трябва да се основават на подозрение, а не на емоционална оценка Wink
ПС: Дано не се подведат масите по плитките манипулации на редакторите

# 574
Никой няма право да коментира, нека темата се закрие.

# 575
  • София
 Naughty Naughty Тц,тц много си е хубава темата! Единтсвено тук човек може да каже на во.я мнението си..

# 576
  • София
Според мен всеки има право да коментира и да изразява мнението си по всеки един въпрос, който го вълнува Simple Smile Да критикуваш някого или да симпатизираш на друг е най-човешкото нещо, тъй като сме субективни създания, а не роботи Wink
Само че замисълът на Къртицата е различен от Биг брадър, ВИП брадър и т.н, защото тук има детективски елемент. Можем да си коментираме, симпатизираме и дори критикуваме всички участници, но не трябва да забравяме да търсим К през цялото време Wink И смс-ите трябва да се основават на подозрение, а не на емоционална оценка Wink
ПС: Дано не се подведат масите по плитките манипулации на редакторите

Е, това е ясно и съм съгласна, но не само зрителите, а и онези в Базата, също не номинират   толкова по подозрения, а точно на Биг Брадър принципа - този е в лагера на Мира, този е от на Ваня - хората ''ние тук - нашата група да си останем докрая, защото се харесваме и сме печени'' И после замазват с онова,, не вярвам че той е къртицата, ама ако той отиде на тест, това ще ми даде много отговори кой е къртицата''

А зрителите, как да разберат и заподозрат някой  newsm78 като ЖОКЕРИТЕ ги насочат към всеки един участник.

Цитат
Публикувана от: Ocaso

Никой няма право да коментира, нека темата се закрие.

От асистентката

# 577
Начи 5 минути като не ви чета и почвам да не ви разбирам  Mr. Green Защо темата трябва да се закрива  Mr. Green Като някой идиот постоянно питам  Mr. Green

# 578
  • София
Жабке, шегички си правиме.. Mr. Green Явно няма вече върху какво да размишляваме.. newsm78
 Кога ще покажат следващият жокер??

# 579
Любо е на светлинни години пред Борислав.
Любо беше изключително умен и само провокираше другите играчи, да си покажат магариите. Умен и хитър играч и затова разбра кой е къртицата много рано.
Борислав не може да се мери с него, само повтаря, че имал стратегии, ама ако това да ходиш като пчеличка и наговаряш другите е стратегия.... Рано или късно ще се разбере и ще си обере негативите и той... Не ми харесва това "качествено семе"...

# 580
Любо е на светлинни години пред Борислав.
Любо беше изключително умен и само провокираше другите играчи, да си покажат магариите. Умен и хитър играч и затова разбра кой е къртицата много рано.
Борислав не може да се мери с него, само повтаря, че имал стратегии, ама ако това да ходиш като пчеличка и наговаряш другите е стратегия.... Рано или късно ще се разбере и ще си обере негативите и той... Не ми харесва това "качествено семе"...
Точно заради Любо, Жени Калканджиева ми падна в очите, когато почна да му говори, че не бил никой, кой бил той и т.н.

# 581
  • Варна
Mari_Mar, според мен повечето хора вътре (които имат поне малко мозък) се усетиха, че К е Русев и затова не го пращат на тест вече. Дори и да номинират К, тя винаги ще си реши теста с повече верни и ще си остане, а номинирайки го с аргумент, че той е К ще се издадат пред останалите, че са го разкрили и изправени на тест един срещу друг ще е много трудно да дадат повече верни, ако и опонента им знае Wink

ПС: Зрителите сме привилегировани и не само жокерите са ни следа, а и тестовете на отпадналите и техните предположения за К (по-напред в темата съм драснала едни таблици с допускане за възможни К и излизат само Русев и Киряков Wink)

# 582
  • София
"Някой вече си няма гадже”, намекна ехидно тя. По-късно Бориса разказа на Русев, че е чула да се коментира в лайф студиото, че приятелят на Виктория Джумпарова вече излиза с други жени и дори дал интервю, в което казал, че двамата вече не са двойка. Емил също сподели, че е чул нещо подобно преди време, но не е бил сигурен за кого става въпрос. /БЛИЦ

Мама Жабка, беше пуснала това преди, но май никой не му обърна внимание.

Как така САМО Бориса и Емо Р. са чули какво се говори в студиото, когато всички бяха заедно в стаята за номинации.

Кой е КЪРТИЦАТА в екипа, който им дава информация. Същият, който им каза, какво е говорила Вики в студиото, преди да влезе newsm78

Вие мислете, аз изчезвам - имам работа...

до после

# 583

Според мен излиза този,който продукцията реши,освен ако наистина заподозреният от публиката не играе с къртицата.Те знаят кой с кого ще играе на теста и правят въпросите така,че този който искат да остане да съвпадат повечето отговори с къртицата.
С това съм напълно съгласна!

# 584
Mari_Mar, според мен повечето хора вътре (които имат поне малко мозък) се усетиха, че К е Русев и затова не го пращат на тест вече. Дори и да номинират К, тя винаги ще си реши теста с повече верни и ще си остане, а номинирайки го с аргумент, че той е К ще се издадат пред останалите, че са го разкрили и изправени на тест един срещу друг ще е много трудно да дадат повече верни, ако и опонента им знае Wink

ПС: Зрителите сме привилегировани и не само жокерите са ни следа, а и тестовете на отпадналите и техните предположения за К (по-напред в темата съм драснала едни таблици с допускане за възможни К и излизат само Русев и Киряков Wink)

Адмирации за труда и за информацията, която събираш, но според мен, не трябва на 100 % да се осланяш на табличките. Логиката ти е желязна, но никога не се знае дали играче не е объркал някой от отговорите и дали наистина е играл с този с който е казал. Ако двете неща ги знаем на 100% то и аз ще се съглася, че къртицата е или Русев или Киряков.
Аз съдя най вече от поведението им и засега се съмнявам единствено в Костя, някакси не ги виждам тия двамцата като К, но не ги изключвам и тях все още.  Според мен тая седмица номинациите ще бъдат много интересни и ще хвърлят още светлина върху личността на Къртицата.

Общи условия

Активация на акаунт