Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 478
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Първоначално черното си стои бледо на лицето и докато го размажеш напълно изчезва цвета.

Понеже мисля да взема черния крем като го пуснат, си представих преди уточнението, как ставам черна и плаша мъжа ми вечер в къщи.  Joy

# 601
  • София
В аптеки SUBRA има 18% намаление на козметика Filorga. Аз се здобих за първи път с тази козметика,взех си околочния им крем.

# 602
Момичета,да разбирам ли, че по време на бременност не е проблем да палзвам Sleep and Peel.

# 603
  • София / Перник
В аптеки SUBRA има 18% намаление на козметика Filorga. Аз се здобих за първи път с тази козметика,взех си околочния им крем.

A, тази отстъпка добавя ли се към отстъпката на клиентската им карта 15%?

# 604
  • София
Момичета,да разбирам ли, че по време на бременност не е проблем да палзвам Sleep and Peel.
На твое място бих послушала фармацевта. Жената няма интерес да не ти продава крема. Явно е достатъчно етична да обърне внимание на евентуални странични ефекти, които през бременността се засилват. Не значи, че ще се случи, но е важно да бъдеш наясно за тях.

През бременността не малко жени образуват петна по кожата на лицето. По принцип всичко излющващо и избелващо предполага такива петна да се образуват по-лесно и затова при използване на подобни продукти дерматолозите препоръчват много висока фотозащита, независимо от сезона. Слийп енд пийл е от този тип продукти и аз не бих ползвала по време на бременност и винаги бих ползвала добър фотозащитен продукт по време на употребата му.

Хормоналната буря по време на бременността със сигурност е милион пъти по-мощна от всеки козметичен продукт, който можем да купим без рецепта. Отдай й се и просто почиствай и хидратирай кожата с простички продукти от ценовия клас, който обичайно ползваш.

Магнолия, в българските аптеки ли са заредили тестери от новия нощен крем?
Новият серум звучи много мой - мазна кожа над 40.

# 605
  • София
Момичета, взех го от аптеки Субра. Влязох да си купя нещо друго и отидох да хвърля поглед на Филорга, защото миналия път от там си купих от професионалната им серия против петна. Исках да водя дали имат нещо друго от тази им серия. Момичетата много учтиво ме попитаха какво търся. Казах им, че търся нещо от професионалната серия. Те ме питаха дали съм пробвала новия черен крем на Филорга. Казах, че не съм, но не знаех, че ще го има в БГ,  а те ми казаха, че вторник или сряда ще го имат. Дадоха ми тестер, на сестра ми също. Много мили и учтиви.
 Hug
Не знам какво е намалението в Субра, както и дали към намалението се приспада намалението от картата, но цената на Тайм Филър лице е 105 лева, а в Ремедиум 97 лева.

# 606
  • София
Момичета, взех го от аптеки Субра. Влязох да си купя нещо друго и отидох да хвърля поглед на Филорга, защото миналия път от там си купих от професионалната им серия против петна. Исках да водя дали имат нещо друго от тази им серия. Момичетата много учтиво ме попитаха какво търся. Казах им, че търся нещо от професионалната серия. Те ме питаха дали съм пробвала новия черен крем на Филорга. Казах, че не съм, но не знаех, че ще го има в БГ,  а те ми казаха, че вторник или сряда ще го имат. Дадоха ми тестер, на сестра ми също. Много мили и учтиви.
 Hug
Не знам какво е намалението в Субра, както и дали към намалението се приспада намалението от картата, но цената на Тайм Филър лице е 105 лева, а в Ремедиум 97 лева.

От коя Субра взе тестера?Защото аз в две проверих и нямаха  Sad

# 607
  • София
 Hug

От коя Субра взе тестера?Защото аз в две проверих и нямаха  Sad

Тази на граф Игнатиев. Срещу пазарчето.

# 608
  • София
На Графа с/у пазара е Ремедиум. Поне аз не се усещам да има Субра наоколо.
Де да знам, може да откачам, ама понеже често ходя в този Ремедиум  newsm78

# 609
  • в 1001-та нощ
Наскоро (преди 1-2 месеца) откриха нова Субра там и имаше доста време 30% намаление ....

# 610
  • София
Благодаря, погледнах на сайта и се ориентирах  Embarassed

# 611
Пробвах тестери на кремчето за очи  optim eyes, маската meso mask, и крема за лице time filler mat, Grinningпрекрасни, особено след маската кожата ми беше  доста различна,избистрена и някак плътна,а след  крема за лице,все едно не е моята кожа Simple Smileкремът ми сви порите,изглади, само от първото ползване Simple Smile
Кремчето за очи  ми хареса много като консистенция, по-течна, но бързо попи, а уханието  на парфюм  всички продукти Simple Smile Grinning

# 612
  • в 1001-та нощ
Хубаво е, когато човек намери козметика, която му пасва  Blush

Аз утре също ще попитам за тестери на черния крем Simple Smile

# 613
  • Варна
 Благодаря на момичетата,които писаха тук за крем Гуна Hug
Ползвам го като нощен и редувам със слийп енд пил.Резултата е страхотен-спокойна и избистрена кожа на сутринта.
Всичко,което съм ползвала на Филорга досега не ме е разочаровало.Тайм филърите,слийп рековър,слънцезащитния,хиал дефенс серума,мицералната им вода и мезо маската Heart Eyes
 Днес пробвах изо структурата,хареса ми повече от тайм филър.Алена права беше Hug
Смятам това да бъде крема ми за студените дни.

# 614
  • Варна
Скрит текст:
Благодаря на момичетата,които писаха тук за крем Гуна Hug
Ползвам го като нощен и редувам със слийп енд пил.Резултата е страхотен-спокойна и избистрена кожа на сутринта.
Всичко,което съм ползвала на Филорга досега не ме е разочаровало.Тайм филърите,слийп рековър,слънцезащитния,хиал дефенс серума,мицералната им вода и мезо маската Heart Eyes
 Днес пробвах изо структурата,хареса ми повече от тайм филър.Алена права беше Hug
Смятам това да бъде крема ми за студените дни.
Радвам се, че Гуна ти допада Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 18:08 от missNoir

Общи условия

Активация на акаунт