Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 502
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
denis _, само сутрин ли го слагаш серума или и вечер?   Hug

Аз мислех да го ползвам сутрин и вечер, но дали има смисъл. Като над него сутрин да слагам Тайм Филър Мат, а вечер Изо Структура. И през няколко дни Слийп енд Пийл.

Или някаква друга комбинация ако предложиш?   bouquet

# 76
Момичета, а някои ползвал ли е HYAL DEFENCE?

# 77
  • София
denis _, само сутрин ли го слагаш серума или и вечер?   Hug

Аз мислех да го ползвам сутрин и вечер, но дали има смисъл. Като над него сутрин да слагам Тайм Филър Мат, а вечер Изо Структура. И през няколко дни Слийп енд Пийл.

Или някаква друга комбинация ако предложиш?   bouquet

Ползвам серума само сутрин
Може да го ползваш и сутрин и вечер - както си прецениш Peace Не се притеснявай да пробваш различни комбинации - всяка кожа е различна - като тип, потребност, моментно състояние и т.н.

Ползвам го постоянно - сутрин, първо него нанасям. Основната му  функция е да предпази/ да забави  разграждането на ХК 
Много малко кол-во е достатъчно - не се нанася като крем

# 78
  • в 1001-та нощ

Аз също  Peace

denis _  Hug радвам се, че се включи, както и на инфото, че серумът успешно пасва и с други кремове освен Изо Структурата  Peace

До колкото разбирам го ползваш само сутрин за моментален лифтинг ефект, а вечер не, защото за през нощта не ти е нужен  Peace

# 79
  • София
a.l.e.n.a 
Да, точно така  - и макар, че моите години са повече от твоите Simple Smile моя крем засега е Тайм-Филъра.

# 80
  • в 1001-та нощ
До кожа е, на мен този крем ми натежава, а изо структурата ми е супер.

Сега си мисля, че Skin Profusion - околочният ми харесва повече от Optim eyes  Rolling Eyes До скоро ми бяха идентични, но сега май предпочитам втория  Peace

# 81
И аз при Вас Hug Благодарение на denis   bouquet съм фен на Филорга от 2 години! Засега и аз съм с Тайм филър, като за лятото пробвах и мат, но серума все още не съм купувала- изоставам Hug
И с молба ако някой е установил за кои аптеки се отнасят промоциите на марката за които се коментираше , да сподели  bouquet

# 82
Здравейте  Simple Smile
И аз съм много доволна от козметиката на Филорга. Ползвам я от есента на 2013 г. и ми се отразява страхотно на кожата.
Любимите ми продукти са серумите Meso+ и Skin Structure, а от кремовете - Sleep and Peel и Iso Structure. Ползам също почиставащата пяна, водата и маската.
Чакам с нетърпение да се появи новия околоочен крем Time Filler Eyes, защото отзивите за него са доста добри, а Optim Eyes ми харесва, но не ми е достатъчно подхранващ за околоочната зона.
Пробвала съм и околоочния крем от бялата серия Skin Profusion, но никак не ми хареса.

И аз при Вас Hug Благодарение на denis   bouquet съм фен на Филорга от 2 години! Засега и аз съм с Тайм филър, като за лятото пробвах и мат, но серума все още не съм купувала- изоставам Hug
И с молба ако някой е установил за кои аптеки се отнасят промоциите на марката за които се коментираше , да сподели  bouquet

ahat, в Ремедиум имаше промоция на серумите и маската - бяха на много добри цени, но май промоцията вече приключи. В Ремедиум по принцип цените са доста по-ниски от препоръчителните на опаковките.

# 83
  • Пловдив
Новият окоолочен и аз го чакам Hug

# 84
  • Бургас/Пз
След 4 тестерчета на Оптим айс, с които успях да си сложа около 8 пъти мога да кажа , че ми се отразява изключително добре на кожата, но не и на тъмните кръгове под очите  Rolling Eyes Тъй като нощно време ставам по не знам  колко пъти и не съм наспивала нормално сигурно от 5 години, явно там борбата ще е по-голяма Sad
От ББ крема съм много приятно изненадана, но двойката ми идва тъмен. При първа възможност ще пробвам единицата.
Тайм филъра, определено за дневен крем ми е тежък. Чудя се дали да не пробвам изо структура??? Но дали няма и той да ми е тежък на моята смесена кожа?? Изо ейдж има ли го, нещо не го видях във Френския сайт??

И един въпрос ,ако позволите , понеже виждам , че повечето момичета , които пишат тук са супер компетентни и запознати с бялата козметика като цяло - Каква е разликата между анти ейдж кремовете и лифтинг кремовете??

# 85
  • София
  Каква е разликата между анти ейдж кремовете и лифтинг кремовете??

Анти ейдж - против бръчки, тушира стари и забавя образуването на нови
Лифтинг - същото + леко опъване на кожата, стягане, повдигане на контура и отваряне на окото

# 86
  • Sofia
  Каква е разликата между анти ейдж кремовете и лифтинг кремовете??

Анти ейдж - против бръчки, тушира стари и забавя образуването на нови
Лифтинг - същото + леко опъване на кожата, стягане, повдигане на контура и отваряне на окото

А, ако си с млада кожа и все още нямаш бръчки, но търсиш умерен лифтинг ефект, то тогава какви продукти е добре да се ползват?  Rolling Eyes

# 87
... Чудя се дали да не пробвам изо структура??? Но дали няма и той да ми е тежък на моята смесена кожа?? Изо ейдж има ли го, нещо не го видях във Френския сайт??[/b]
ani_d, моята кожа също е смесена, но Iso Structure ми се отразява много добре - на пръв поглед е мазен, но ми попива много бързо и без остатък. Time-Filler-а съм го пробвала само от тестери, но не ми хареса това, че ми оставаше като филм на повърхността на кожата. А Iso Age май е спрян от производство, от много време го няма.
Но от друга страна, не знам дали Iso Structure ще ми харесва и като почнат жегите - за лятото съм предвидила Hydra-Filler, той е много лек и приятен.

# 88
Ana Trapattoni  bouquet явно наистина е изтекла промоцията, пак от сайтовете ще се поръчва, просто тия френски превозвачи са ooooh!

# 89
Айде и аз тук.Зарибихте ме,признавам ви  Peace
Я кажете тези цени добре ли са,или да търся извън Гърция?ще купувам 3 или 4 продукта наведнъж,затова питам,дали си струва да рискувам от друго място?

Общи условия

Активация на акаунт