Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 500
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
А кой е кода  10% в pharmashopdiscount ?

# 31
  • Варна
Имало нова тема, а аз изобщо не съм разбрала, защото няма линк в старата. Сигурно е заключена...

Vikute, моята кожа е като твоята. Първо бях поръчала Хидра филър, но се оказа, че не е това от което има нужда кожата ми. Ползвах го лятото и за да се чувствам добре, трябваше да го мажа на дебел слой или след 15-20мин. да се намажа втори път.

Сега съм с Изо Структур, много по-доволна съм, страхотен крем  Peace

Маската също е страхотна. Стоя минимум 30 мин. с нея, измивам с вода и слагам Изо Структур.

# 32
  • София
Vikute, моята кожа е като твоята. Първо бях поръчала Хидра филър, но се оказа, че не е това от което има нужда кожата ми. Ползвах го лятото и за да се чувствам добре, трябваше да го мажа на дебел слой или след 15-20мин. да се намажа втори път.
Сега съм с Изо Структур, много по-доволна съм, страхотен крем  Peace
Маската също е страхотна. Стоя минимум 30 мин. с нея, измивам с вода и слагам Изо Структур.
Благодаря за отзивите, определено Хидрафилър е само за дневен крем, не става за близост около очите. Поне не и при мен Crossing ArmsПрез деня е супер, но вечер като се намажа, направо все едно имам глинена маска на лицето #Crazy супер опъната си усещам кожата Tired
Ще опитам в комбинация с UV defense, защото при наличие на фактор 50 смятам, че ще е богат крем.

Изо Структур-ата като дневен и нощен ли използваш? newsm78

# 33
  • Варна
Като дневен.

# 34
  • Sofia
   Хидрафилър-ът нали се предполага, че хидратира - защо пишете, че опъва?  Rolling Eyes Аз точно мислих да го поръчам, а сега малко се разубедих...  Confused

# 35
На мен Time Filler и Time filler mat ми попиват веднага и оставят кожата ми леко опъната,не усещам мекота и подхранване,кожата ми е нормална към комбинирана в Т зоната.Ще търся мостра на Iso Age/Iso Structura ,въпреки че ги водят за по-силно изразени бръчки...

# 36
  • Варна
Black Cat 13,
при мен Хидра филър-ът не успяваше да предотврати опъването и изсушаването на кожата от водата, когато сутрин си измия лицето. Мисля, че имаме голяма разлика във възрастта с теб и би трябвало той да е подходящ за теб.

# 37
  • София
На мен Hydra Filler ми опъва основно вечер,
Скрит текст:
тъкмо навърших 32 години
а смятам, че кожата ми не е дехидратирана. Днес намазах обилно, чак ми побеля леко бузата, но се разнесе и потъна и никак не ми е много, изобщо не ми се омазни Т-зоната вече 6 часа Peace
Може би изпитвам дискомфорт заради мат-ефекта, а аз не съм свикнала с матиращи кремове. Но ми е странно защо го има, при условие, че на кутията пише, че е за силно дехидратирана кожа, суха и чувствителна Thinking
Iso продуктите са за отпусната кожа и смятам, че не са за мен. Ще мисля други варианти за нощна грижа, яд ме е че не става този, защото идеята ми беше основно за нощен да го ползвам, понеже е без фактор.

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 16:29 от Vikute

# 38
  • Sofia
   Благодаря за споделените мнения, момичета!  Hug   bouquet

Vikute, за пръв път от теб чувам, че Хидрафилър-ът има и матиращ ефект...  Thinking Изобщо не бях запозната с тази информация, а следя от доста време темата, може би просто не съм обърнала внимание, ако и преди се е споменавало, но наистина и аз виждам някакво противоречие в случая - хем кремчето е с основно предназначение да овлажнява, хем пък с мат-ефект.  Rolling Eyes

Купувам го за дневен крем, за нощен мисля да заложа на друг продукт. Най-вероятно ще стрелям на сляпо, понеже не съм попадала на тестерче досега, но така или иначе, това не е голям проблем за мен, просто кожата ми към момента не е особено претенциозна и лесно се разбира с всякакви продукти.

Обезателно ще споделя отзиви, след като го пробвам.   bouquet

# 39
  • Sofia
   В cocooncenter-а не се изисква да се въвежда специален код за намаление, нали така? Т.е. самите продукти се купуват с 10% отстъпка, без да се въвежда нищо допълнително? Съжалявам за глупавия въпрос, но ми е първа поръчка...  Blush

P.S.: Редактирам се - ясно е, че е така, както си мисля.  Peace

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 10:11 от Black Cat 13

# 40
  • София
Здравейте, имам въпрос към ползвалите серума Skin Structure - купих си го преди 3-4 седмици от аптека Ремедиум и снощи като го отворих забелязах, че се е разслоил - най-отгоре върху млечнобялото имаше по-рядък прозрачен слой течност.  newsm78 Чудя се нормално ли е продукт със сравнително висока цена да е с такава консистенция, която позволява разслояване. Серумът е в срок на годност е.

# 41
Моят не се е разслоявал до сега, не знам дали е нормално да се разслоява.
държа го на стайна температура

# 42
Моят също не се е разслоил, останали са ми вече само капка -две и ще свърши. И аз не го съхранявам при специални условия, а в банята. По-скоро мисля, че не е нормално това, че се е разслоил и бих пробвала да го върна.

# 43
  • в 1001-та нощ
   Хидрафилър-ът нали се предполага, че хидратира - защо пишете, че опъва?  Rolling Eyes Аз точно мислих да го поръчам, а сега малко се разубедих...  Confused

На мен не ми опъваше, лек крем  Peace

# 44
  • София
alex_jp, Margherita09, благодаря ви!   bouquet И моят е съхраняван на стайна температура и когато го купих със сигурност не беше разслоен. Аз още не съм започнала да го ползвам, но едва ли ще мога да го върна, защото изхвърлих кутията... Явно ще си го ползвам, въпреки че ми се уби удоволствието.

Общи условия

Активация на акаунт