Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 479
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Аз я оставям за около 40 мин
,че и повече. Кожата след нея ми е перфектна. След това нанасям Мезо+ и си лягам Peace

# 16
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

От около два месеца ползвам Филорга и съм много доволна.
Дори на козметичката ми и направи впечатление разликата в кожата.
Досега съм ползвала Тайм филър мат, Слип енд Пил и околоочния, чакам да дойдат  Изо Структура и серумът Скин Структура.
С времето мисля да пробвам и другите продукти.  Peace

# 17
  • Sofia
   Момичета, искам за пръв път да поръчам няколко продукта на Filorga. Знам, че в миналата тема се обсъждаше нещо по въпроса със сайтовете, а и на първата страница има дадени няколко онлайн магазина, от които могат да бъдат закупени продукти на марката, но се чудя дали да не поръчам от този сайт, който от време на време бива споменаван тук - www.cocooncenter.co.uk - цените са малко по-високи от на Pharmashopdiscount, но, по спомен, в миналата тема коментирахте, че с добавянето на таксата за доставка цените горе-долу се изравняват. Нали не съм разбрала погрешно?

Някой има ли опит с този сайт (Cocooncenter)? Има ли налични кодове за намаление или някакви промоции? Продуктите, които предлагат, надявам се, са с гарантирано качество...?  Rolling Eyes

Моля ви много, който има мнение, да го сподели, понеже мисля да поръчвам тези дни. Благодаря!   bouquet  Hug

# 18
  • в 1001-та нощ
Мисля, че имаше тема за сайта в раздела за пазаруване от чужд, сайтове  Peace

# 19
  • Sofia
   Аленка, аз в темата за сайта даже се бях записала преди време,  Laughing, но нещо не вървят мненията там, та затова питам тук дали няма някой, който да сподели по-актуална информация. Мисля да поръчам така или иначе, де, но просто се нуждаех от малко потупване по рамото, за да съм сигурна в коректността на сайта.  Mr. Green   bouquet

# 20
Аз нещо не се разбрах с тази марка, може би не е за моята кожа. Околоочният Optim eye за мен се оказа пълен боклук, въобще не ми действа, изсушава и без това сухата ми кожа в тази зона. За друг ефект въобще не мога да говоря.

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 12:50 от Caipirinha

# 21
От днес -10%
в Pharmashopdiscount
 Sunglasses

# 22
От днес има и -10% на Филорга и в cocoon...

# 23
  • Sofia
   Момичета, страхотни сте!!!  Heart Eyes Много благодаря, че споделихте!  Hug

Знае ли някой докога са валидни двете промоции?!  Praynig

# 24
Black Cat 13

от 1 до 9.4. е при французите Wink

# 25
  • Sofia
   pinko, мерси!   bouquet А в cacoon-а знае ли се докога? До към петък дали ще е валидна?  Rolling Eyes

# 26
и в cocoon... е до 09.04.2014

# 27
  • Sofia
   Хехе, явно доста се конкурират двата сайта. Много благодаря!   bouquet  Hug

# 28
  • GYM
Присъединявам се и аз към почитателите на Филорга. Все още не се престрашавам да поръчвам от фр. Ссайтове, все си мисля, че с доставката се изравняват нещата...

# 29
  • София
Вчера си купих Hydra filler, UV defense, Cleansing Foam от Ремедиум, където цените са доста по-ниски от обявените за препоръчителни Flutter
Сега видях сайтовете и като сметнах цената без отстъпката в момента и доставката има разлика от 35 лв Crazy Ако се харесаме ще си поръчвам, просто сега не ми се чакаше.

Hydra filler като че ли ми е лек, донамазвах се снощи и днес (моята кожа е нормална към комбинирана, или сухи участъци и такива с по-широки пори и повече омазняване).Но ще видим трайно как ще е, че може би вчера от вятъра кожата ми беше малко пресушена. На кутията пише и аз усещам, че има матиращ ефект, за това и избрах да го ползвам в топлите месеци. Почистваща пяна ми се струва съвсем обикновена, не съм във възторг, надявам се трайно да ми се отрази добре. УВ крема още не съм го пробвала. Hug

Общи условия

Активация на акаунт