Септемврийските мъници пърхат с палави ритници - Тема 5

• 29 026
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Мами, от днес съм в шести месец  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да си кажа, че някой може да пропусне Simple Smile

Аз май приключих с чистенето до есента - в събота измих пода с моп и пак се обзаведох с контракции Sad засега само ще мия чинии, докато пупата не започне да ми пречи Simple Smile

Ел, аз съм зодия везни, а толкова мразя да пазарувам.. обувки си обувам само в краен случай Simple Smile

Wickedly, и аз обожавам люляците ми... или по-скоро аромата им Simple Smile

# 601
ели, малеее, 6 месец! супер! Simple Smile

а за везните, това, че си везни не значи, че венерата ти е там или че изобщо имаш нещо друго във везни освен слънцето Simple Smile по принцип везните са зодията, която най-много залита да се конти, но може, разбира се, и от нещо друго да дойде това или тя изобщо да не се прояви така. аз примерно имам 4 планети във везни, но 2 от тях са кофти и са ми позатиснали другите, затова и не съм кифла, но пък с удоволствие бих била Mr. Green само където ме мързи и все клоня към спортно-елегантния стил Laughing Laughing Laughing толкова искам да мога да се гримирам, да ходя с къси поли, на високи токчета, ама на! нищо от това не ми се случва Simple Smile

# 602
  • Бургас
Мами, от днес съм в шести месец  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да си кажа, че някой може да пропусне Simple Smile

eli как така си в 6 месец,значи си за термин август.От 22 седмица се влиза в 6 месец.Поне така ми обясни АГ-то  Thinking

# 603
  • ул. "Мечтание"
И аз съм везна, ама съм много далече от контенето!  Crazy Обичам лукса, скъпите дранкулки, парфюми... ама контенето ми е много на заден план! Да не кажа, че направо съм си повлекана.  Whistling

Ели, още малко имаш до шести месец (две седмици някъде). Но пък си преполовила вече бременността!  Hug

# 604
  • Бургас
 От 1 до 4 г.с. - 1 календарен месец
 От 5 до 8 г.с. - 2 календарен месец
 От 9 до 13 г.с. - 3 календарен месец
 От 14 до 17 г.с. - 4 календарен месец
 от 18 до 21 г.с. - 5 календарен месец 
 от 22 до 26 г.с. - 6 календарен месец 
 от 27 до 30 г. с. - 7 календарен месец
 от 31 до 35 г.с. - 8 календарен месец 
 от 36 до 40 г.с. - 9 календарен месец

# 605
Яни, moon83 , ама аз не съм казала календарен месец - имах предивд, че влизам в шести лунарен  Mr. Green иначе другия понеделник влизам в шести календарен. и да, преполових, много готино се чувствам Simple Smile

Ел, нищо не разбрах от това, което писа за зодиите, ама ти вярвам за всичко Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 606
  • ул. "Мечтание"
 Joy hahaha Joy hahaha Joy
Нали обичайно си говорим за календарните месеци, кой да се сети като не е уточнено.  Crazy

# 607
  • София
Хайде и аз да се разпиша, не че има какво толкова да казвам.
Ама какви сте кулинарки вси(ките.  Mr. Green Браво, браво. Аз не съм по тези неща. Готвя, колкото да не умрем от глад  Mr. Green Нямам нервите да се занимавам с разни творения. Не ме бива в пипкавите работи. Не че съм кьопава, ама просто май нямам търпението да ги направя. Вашите неща са просто прекрасни.   bouquet
Никога не съм обичала да нося токове. Понякога си го налагам, но се чувствам не в кожата си, все едно не съм аз.
Пък аз официално съм вече в 5 месец. Утре съм на док нааааай-сетне  ooooh! Едвам го дочаквам вече всеки месец. Бебченце ритка вече доста активно, дори с ръката си го усещам.  Heart Eyes Много ми е приятно.
За празниците като гледам го дават времето доста кофти  Sad Ние сме се нагласили да пътуваме и се моооля времето да е хубаво.  Praynig

# 608
Честит 6- ти лунарен месец на Ели и 5- ти календарен на matsutka!

Аз имам още една седмица до 5- ти и нямам търпение.

# 609
V V ,ние сме с един термин и от Бургас.
И аз нямам тьрпение да вляза в 5-ия месец ве4е .
Момичета хайде да показваме покупките и кой какво е приготвил за бебето .
Аз за сега нищо не сьм купила .Изчаквам да мине 2 Фм и тогава ще вадя от каката дрехите които сьм запазила .Имам много неща с етикет ,не използвани.

# 610
Хайде да почерпя първо на патерица за именния ден вчера.

Малко миналогодошина торта, ама единствената с цветя, която съм правила, останалите са геймърски за ММ. Сега имам заредени в главата моделчета на детски торти и направо нямам търпение да ги почвам Simple Smile Елч, и аз като теб за пари не бих правила торта никога, но да не се заричам. Някой ден като отворя сладкарница може да размисля   chef.

И честито за отметналите поредния месец. Аз нали се влача на опашката на месеца и чакам и аз да добутам.

За хобитата с ММ - да щъкаме напред назад, да цъкаме игрички, да гледаме заедно филми и сериали.  И готвенето (аз да готвя, той да хапва  hahaha).

И да ви се оплача - в събота ходихме до Техномаркет и пред магазина едно 'лапе падна и явно му се заби треска в ръката (има дървена платформа една). Докато майка му се опитваше да я извади, баща му хем му се накара, хем го поступа. И аз като ревнах ей така, насред тълпата - как може да го бие, то горкото страда. Чак не мога да се търпя с тея ревове вече  doh

# 611
лелееее момичета, не съм влизала от 2-3 седмици, а вие до 5та тема сте стигнали, ще ми трябва една седмица да ви изчета
Да ви попитам - как сте с килограмите, аз утре влизам в 5ти месец, коремчето ми е като на 6ти месец  Rolling Eyes , а  съм +3,5кг. Много ли е, малко ли е...
По разни калкулатори в нета все съм под долната граница. Вие колко качихте до 5ти месец?

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 14:55 от Пух_Мечо

# 612
Привет и от мен Flutter

На всички именнички на патерички пожелавам да са здрави, усмихнати и лъчезарни!   Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower
Благодаря за вкусните почерпки.

Wickedly, и аз страшно много харесвам люляци. Да си призная от време на време не мога да се въздържа и си късам за вкъщи  Embarassed
От две седмици много упорито гледам прозорците - ей така ако може да се измият самички, ама засега няма резултат.  Crossing Arms За сметка на това колата ме изостави снощи - бях спряла пред един гараж, за да разтоварим по-лесно едни тежки багажи и когато приключихме, колата реши, че вече не и се ходи никъде повече и просто отказа да запали. 30 минути мъки, кандърми, заплахи, ама не и не. Ако не бях спряла пред гараж, щях да я оставя там, където е, докато не си събере ламарините на едно място.  ooooh!

Пух_Мечо, аз в началото свалих два килограма, след това си ги върнах, но като цяло не съм мръднала изобщо - 50 кг. си бях, толкова съм и сега. Сестра ми чак се притеснява, че не е нормално нищо да не съм качила досега... Rolling Eyes

# 613
Здравейте!
Свет, и аз така гледам прозорците, хем с лош поглед, но те упорито не се измиват самички.
За токчетата...ех, любов... От трети клас започнах да ходя на токчета. Постепенно вдигах височината, за да достигна до 10-12 см. Само да уточня, че аз обичам тънките токчета. Много години нямах нито чифт ниски обувки. И сега нямам, но пък завъдих маратонки ( не че не тичам добре с токчетата). За съжаление заради проблем с вените се наложи от време на време да ходя и с по-ниски обувки. Пък и на работа, когато бях дежурна с токчетата не беше много удачно. Едно време най-добрият ми приятел много се дразнеше като тръгнехме да обикаляме Царевец ( а през лятото го правехме всяка седмица поне веднъж) и  ми казваше "Ти виждаш ли някой друг тук обут с 10 см. карфици? Купи си едни маратонки, със сигурност имат твоя номер в магазина. " И аз като Еспа, много обичам да си купувам обувки. Имам страшно много, но винаги имам нужда от още  Embarassed . Сега покрай гледането на детето съм понамалила купуването до 2-3-4... чифта на година, но като се върна на работа ще подновя покупките Wink
Преси, и аз чакам втората ФМ, за да ми потвърдят пола на бебето. След това ще прегледам какво ще ползвам от предното ми детенце и ще видя дали и какво ще купувам. Майка ми вече започна да пазарува за момиченце, но да видим дали няма да има смяна в пола.

# 614
лавбъг, и аз много се разстройвам като видя някой да се кара или да бие детето си. хем имам малко хлапе и знам как понякога ти идва не до гуша, ами цялата глава ти потапя. и все пак не мога да си представя да се отнесеш така към хлапе, както въм виждала #2gunfire

мечо пух, аз не съм много за пример с килограмите, но ще си кажа. досега съм качила 6 кг., което е много, но вс ене мога да се наканя да се поогранича от глупости малко Sad да не говорим, че подозирам, че проблемът ми е в липсата на движение Sad

аз да ви се похваля днес най-после стигнах до зъболекаря. направи ми набързо 3 пломбички (но 2 си бяха от преди бременността де) и сега съм супер, нямам нищо за правене Wink това е събитие за мен, защото съм много зле със зъбите. почти нямам живи зъби в устата Sad а такива без пломба липсват отдавна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт