Септемврийските мъници пърхат с палави ритници - Тема 5

• 29 024
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета Simple Smile Благодаря за пожеланията на всички за имения ден вчера, но просто нямах сили вчера да пиша след цял ден приготовления за празника  Grinning

Елч, ами ти си невероятна бе момиче Simple Smile Страхотни неща правиш Simple Smile Аз обичам да правя сладки неща, кексове, мъфини, торти, торти с фондан до сега не съм правила и не знам от къде се купува. Ти от къде го взимаш? Елч, аз също не се движа много, просто заради лошото време, иначе като се оправи, поне да не е студено и почвам да се разходжам, мисля поне по един час на ден да отделям Simple Smile Бавно, но славно Simple Smile

Еспа, аз отдавна не мога да нося обувки с токчета  Cry А обичам, тези високите над 10 см, само им се любувам, обуя ли по високо от 5 см и няма да ти казвам с какви болки в краката съм, иде ми да умра от болки, най-вече в петите  Cry Иначе аз обожавам да нося платформи, пак не много високи, защото малко приличам на спънат кон  Mr. Green А за хлебопекарната, няма да съжаляваш. от миналата година я имаме и не сме пробвали всички рецепти, но хляба е страхотен. Това е една от малкото покупки, на мен и мм, която искахме и двамата Simple Smile Нашата даже прави и багети, правихме един път, ама не ме очарова, не ги изпече добре нещо, пак трябва да се пробва   Grinning

Нощни, и аз съм голям фен на играта Heroes, даже сега се сетих че не съм играла на нея от доста време и сега май пак се запалих  Mr. Green

Меги, мисля че равните обувки за хора, като нас, с проблемни вени и отичане, точно равните обувки ни убиват. Аз имам летни платформи и нямам никаква умора от тях, но пак отичат краката, но не е същото, като да си на равни, тогава ми стават като топузи  #Cussing out С равните не стига че отичат, ами и ме болят краката. А на всичко от горе май ми казаха че съм и дюстабан  #Cussing out За това сега ще търся пак платформа, но малка, да не е висока Simple Smile

И аз като вас чакам прозорците да се измият сами, ама нещат тия гадове бе  Mr. Green ММ тази година пак ще прави козунаците вкъщи Simple Smile Той е царя на месенето вкъщи Simple Smile Прави ги страхотно, а и на него това му доставя удоволствие Simple Smile Много ми е работливо мъжленцето, за разлика от мен  Mr. Green  hahaha  Joy Иначе мисля че нямаме общи хобита с него  newsm78 Даже се замислих винаги ли е било така  newsm78 Много различни неща ни вълнуват, него техниката, мен гримове, парфюми, дрешки и т.н, не че съм няква кифла, като всяка жена отварям гардероба, моя е почти пълен и пак казвам че няма какво да облека  hahaha Blush Даже ме е питал, е как те вълнува това, аз му отговарям: Ами теб как те вълнуват техниките и колите???  Много сме различни с моя мм, ама противоположностите се привличат са казали хората  Crazy

лавбъг, е аз само докато чета и се разстроих, а представям си ти как си се чувствала  Hug Горкото детенце  smile3518 Колко беше голямо? Как не го е срам тоя идиот баща му? Не стига че го боли милото, ми тоя идиот го хока, пък и удря!  #Cussing out  #2gunfire Колко изроди са станали родители, без да знаят какво да правят и как да се справят с тази отговорност  Naughty

# 616
Цвети, за нас равните обувки са си противопоказни. На мен дори маратонките не са ми такива, а с онази подметка, която тонизира краката. Подметките, които приличат леко на люлка( как само го обясних  Crazy ).

# 617
Ееееййй бръмбарчетаа,  Hug  Hug  Hug, много сте бъбриви, напълнили сте сумати и страници, ама аз като съм несериозна, повечко май вися във фейса  newsm78
Еспа , Цвети , добре съм сладурчета, ама покрай мен скука, нямаше какво да пиша много, пък ми е и едно ленииивичко Simple Smile
 Аз какво да се похваля, освен, че миналата седмица, бях на преглед, видях се с бебчо. Потвърдиха ми отново, че ще си имам момченце. Доста е пораснал бебо, преди 3 седмици беше едва 60г, а сега е цели 160г  Heart Eyes, за сметка на това, и аз съм пораснала с 3 кг, пфу...Сега чакам да стане 8 май, и да мина втората ФМ....и нямам търпение вече.
Еспа , истина ли това за токчетата бе, ужас, аз още си потропвам с тях, все още не ми е проблем ама....аз нося, такива с по дебел ток и лека платформа...нямам ли мъъъничък шанс да си карам с тях  Rolling Eyes. С равни обувки, адски много ми се набиват краката и почват да ми се схващат, направо незнам как ще я карам ....
За машината за хляб, съм с две ръце за. Сестра ми си купиха преди 3 години, от ТСМ-а, някаква за 100 лв...е уникална е, а какви хлебчета и кифлички съсм си хапвала у тях думи , нямам...сега с нетърпение чакам, да дойде Великден, за да ми донесе полагащото ми се домашно козуначе, с пълнеж и бадемки ммммм. Тя също както, някоя от мамите беше казала, само, замесва тестото в машината , а го оформя и пече в друга форма....На ръба съм да си закупя за в къщи...ама ме спира това, че няма да устоя на това да се тъпча с различните му там тестени изкушения, които, ще забърквам с нея   #Cussing out Иначе и аз много обичам да меся на ръка, ама адски много се нервирам от факта, че всичко става в брашно около мен и после голямо чистене пада....
megi_zdr , много ме забавлява с тази история, за токчетата и обиколките по Арбанаси, аз също нямам никакви равни обувки....освен едн кецки..... да ти подшушна само, че вече има и спортни обувки тип маратонки с...ток  Mr. Green
Елч ,Lovebug , илипили , гледам със страхопочитание произведенията ви момичета, страхотни майсторки сте мммммм
Wickedly , това с разходките и неочакваните пътувания е страхотно хоби  smile3501. Люляци и аз обожавам, и да ги гледам и да усещам аромата им. Друг любим аромат за мен е този на цъфнала липа. Нали съм си от Стара Загора, тук е пълно със липи. С нетърпение чакам май месец, да цъфнат, тогава целият град особенно сутрин мирише на липа, все едно някой е включил невидими ароматизатори навсякъде Simple Smile
За прозорците, тъжното и продължително гледане имаше ефект...... ММ не издържа и ги изми  Embarassed ...срам ме е...ама повече ме мързи............
Моничета имам един въпрос, Нощни очи, към теб даже по персонално, че ти си като природна аптечка   bouquet... Преди 3 седмици вечерта, когато получих кръвоизлива, се претисних, но не чак толкова, защото съм минала поо този път и тъй или иначе го очаквах по някакъв начин. ММ обаче, явно адски много се е уплашил, при вида на кръвта и мисълта, че нещо може да се случи и на другият ден от стреса / поне аз така си го обяснявам/, над дясното му ухо, му окапа коса колкото един метален лев. Пробвахме да мажем с чесън, и с карбит смесен с чесън, но за сега не е пораснала коса. Та ви моля, ако някой се е сблъсквал с нещо подобно да помага....

# 618
Тигърче, аз съм фен на елегантните обувки с тънък и висок ток. Тези спортните токчета никак не ме изкушават.  Платформи с токчета също. Абе с няколко  думи - ходя си  обута като принцеса на бал Wink

# 619
Тигърче, никакъв фейс, да се явяваш поне един път в седмицата да докладваш, няма да ни вкарваш в размисли  Naughty Ха ма ха, ще дърпаме ушетата на Тигърчето  Crossing Arms Ама поне се радвам че си добре де  Hug    bouquet

Скрит текст:
За проблема на мм, имам една приятелка, нейния мм имаше същия проблем, от стрес след като почина дядото, който го е отгледал, се получи същото. Даже милата беше стигнала до там че да чуе, че от този целия стрес, тя не го възбужда Sad Ходиха на лекар и то доста време, правиха изследвания и се оказа че освен стрес имал и няква бактерия. Ходиха на билкар и той правеше мехлем. Ама скоро не съм я питала какво стана, излекувал ли се.

Ох и аз обичам много люляк, ама и аз като Тигърчето, нямам търпение да замирише на липа, обожавам аромата на липа  Crazy

Нощни, от няколко дена се каня да те питам за чая за алергия и все забравям, колко време трябва да се пие, че никъде не прочетох  newsm78 И всеки ден ли се пие?

# 620
цвети, тук има 2 големи сладкарски магазина и като се сетя нещо в последния момент тичам до тях, иначе поръчвам от интернет.
иначе аз съм дюстабан и трябвало да нося малки токчета, ама не мога и не мога. най-удобни са ми обувките с лека платформа, която в задната част е 1см. по-висока. за зимата си намирам такива, но лятото ми е голям зор. не мога и не мога да ходя на тези равни обущета, дето всички ги носят Sad на високи - тоже! не е лесно да си кьопав в краката! Laughing Laughing Laughing

тигърче, много кофти това с тм. дано се оправи! и на мен ми звучи като стрес.

# 621
Здравейте момичета,

Мен още ме мъчи хремата....ходих до ЛК и ми изписа спрей.....дано помогне, че не съм спала от два дни Sad Поне нямам температура.....но за три дни изпих толкова чай, колкото не съм пила никога през живота си Simple Smile

Относно обувките......по принцип нося високи обувки, тъй като работата ми е такава, но от както забременях се опитвам да ходя на по ниски обувки, купих си и по- ниски токове.....Но високите ми токчета определено ми липсват....просто визията на една жена с тях е много по различна Simple Smile

Wickedly завиждам ти за разходките....Аз обожавам да се разхождам безцелно, но от както се преместихме, изобщо не съм го правила. Тук около нас няма парк, а кварталът е доста сив и скучен. Винаги ходим с колата някъде на разходки. Доста често и ние събота се будим и се разхождаме до някъде....качваме се в колата и докъдето ни откара Simple Smile

moon83 мерси за календара. Аз все си мислех, че съм в средата на 4-ти, то се оказа, че влизам в 5-ти. Много са ми объркани тези месеци.
мечо пух аз съм наддала с 4кг. до момента. Но е строго индивидуално за всяка жена. Което ме подсеща, че една моя колежка, докато е била бременна е напълняла с 35кг. И ги е свалила за два-три месеца. Аз не мога да си го представя.....
Елч Прекрасни вкусотии. Виждам вече, кой ще прави тортите за рожденните дни на бебетата на септемврийките Wink

# 622
Не беше малко хлапето - може би ученик да беше. Ама паднало, ударило се, даже не хленчеше - ама да го биеш и да му викаш олигофрен  ooooh! Аз не се заричам, че никога няма да си изпусна нервите, ама да си обиждам детето не се виждам...

# 623
Дааам, наистина е имало олигофрен на местопроизшествието... Определено обаче не е било детето.

# 624
  • ул. "Мечтание"
Нощни, от няколко дена се каня да те питам за чая за алергия и все забравям, колко време трябва да се пие, че никъде не прочетох  newsm78 И всеки ден ли се пие?

Поне две седмици. Всеки ден се пие. Дозата за деня се разпределя на 3-4 приема.

Тигърче, много гадно!  Sad
Подходяща комбинация от бахови есенции би могла да помогне за освобождаване от стреса и страха.

# 625
  • София
 Добра ви вечер. Днес след работа бях на фетална морфология. Потвърди се девойката  Heart Eyes
Всичко за седмиците изглеждаше наред- спазих традицията от миналия път пак Фемина, пак доцент Димитров, пак такъв благ човек беше!
Баткото се радваше на екрана и на бебката , много мила емоция, радвам се че мога да я споделя с вас  Hug

# 626
  • Бургас
момичетa тaзи фетaлнa морфология при aг-то който води жк ли се прaви.Нa мен до сегa не ми е прaвенa.

# 627
Алоха, мамчета. Липсвах ли ви?  Mr. Green На мен вие - да Hug
Аз бях изпратена в "изгнание" в провинцията, докато ММ боядисва хола и спалнята. Утре се прибирам и ще мина на качествен контрол   Mr. Green Уф, дано го е свършил всичкото, че и той се поизмъчи, пък и ми се иска предстоящите топли уикенди и отпускарският сезон да си се шляем, вместо да се занимаваме с ремонти.

Еспа честито за девойката  Hug Като математик, бакалавърската степен ми е по приложна математика  Mr. Green, ще ти кажа, че имагинерното число помага всъщност при доста задачки с иначе неясно решение. Та, ще си изкараш бременността до края, ще стискам палци само да полежиш малко, но пък и да се наложи до края да лежиш, ще чатим тук, ще играш игри, книжи и ще мине времето  Hug Hug

Добре дошли на новите попълнения Леко и безпроблемно до края.

Елч страхоооооотни торти. Ням, ням, ням Simple Smile Все се каня и аз да взема фондан, да опитам нещо, макар и с готови блатове, поне крема ще си направя в нас. Може би, ще бъде след празниците.

Тигърче аз също имах проблем преди време, като почнах да нося по-ниски, даже направо равни обувки. Схващаше ми се и на мен ту единия, ту другия крак. Дори и преди да забременея личния категорично каза, че токчетата, по-високи от 5-6см, са много вредни. А, аз хем много обичам, хем имам проблеми с гърба ( шипове имам...) Та той препоръча или равни обувки, или такива леко повдигнати на петата, 2-3см. Гледам сега са много модерни едни спортни обувки на платформи, ама пък хич не ми харесват... Та, може би, ако опиташ лека, полека всеки ден по-малко да носиш равни обувки, увеличавайки времето, няма да ти се схваща вече.

moon Феталната се прави обикновено от лекар, клиника с налични 3D или 4D ехограф. Аз я направих в същата, клиника, в която се следя, но при друг лекар. При всички положения АГ-то, който ти следи бременността, трябва да ти каже, през коя седмица да си я направиш и дали той може да я направи. Ако не може, поне да те посъветва, къде да отидеш. Ти, от къде си?

Момичета, с това броене, пак нещо се обърках...Вчера влязох в 21ва г.с., според моите си изчисления в началото на април влиза в 6ти календарен месец. Според това, което сте написали ще бъде по-рано, освен да взема да питам АГ-то като ида на преглед на 17ти. Уффф, нямам търпение вече до 17ти, чакам го от 1 месец, дето се вика, тогава ми е и феталната морфологияяяяя Simple Smile Heart Eyes

Освен това мисля да питам АГ-то, тъй като вече усещам бебо, колко време не трябва да съм го усещала, за да потърся лекарска помощ. Моля мамите, които имат вече дечица, или тези които имат инфо по въпроса, да го споделят, ще съм благодарна.

За общите хобита - аз игри в мрежа много не обичам, Цъкам си Супер Марио от едно време, когато ми дойде музата  Mr. Green Иначе с ММ ходехме на народни танци, много ни харесваше. Откакто нося бебка обаче сме се спрели. Живот и здраве като се роди, след време ще тръгнем пак. Действаше ни страхотно, обожаваме народната музика.

Отивам да лягам, че като знам, какво ме чака в нас утре след боядисването - пране на пердета, миене на прозорци, абе...яко чистене. Пък и сме на културно мероприятие утре, на Камен Донев, дано си заслужава.

# 628
  • Пазарджик
Много сте изписали и не мога да ви наваксам  Grinning
При нас е екшън - имен ден на Калина, празник в детската гадина, работа и вечер - гледане на едно неуморно момиченце.  Laughing
Записах се за късен БХС и като отивам днес - 19 седмица + 4 дни, а най-късно е до 19-та + 3 дни, не съм си сметнала павилно, направих си и късно лентичката да следя дните, закъсняла съм с един ден и не го направихме. Направи нещо като фетална морфология, но понеже още има да се развива мозъка и сърцето за да може да направи пълна фетална морфология, ще ходя пак до 24-та седмица. Разбрахме пола - момиченце, ще имам две принцеси  Hug. Всички около нас очакваха момче, но не познаха  Grinning ще правим мечтаната от дъщеричката ми детска стая в розово и лилаво, нали ще си има сестриче и ще се развихрим с нея. Жал ми е от сега за нашия тати, ще настане женско царство в нас.  Simple Smile
Лека и спокойна нощ на всички!

# 629
  • София
Агнес, и аз съм в един такъв сиииив и мрачен квартал от известно време. Добре си ни беше на другото място, ама........съдба.  Wink
lucky14, не се тормози с излишни неща. Вярно, като не се усеща бебчо повече от едно денонощие, си е плашещо, но не си вкарвай такива мисли в главата. Аз с предната бременност не съм го усещала примерно по цял ден някой път (и то в по-големите месеци) и доста съм се плашела, но не съм стигала чак до лекар, още на следващия ден шутовете пак бяха на линия.  Mr. Green Защо го мислиш това? Излишно е.  Hug И весело изкарване с Камен Донев, със сигурност ще е хубаво  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Тоя човек е уникален.  Grinning
Дора, честити розови гащички   bouquet
Bossa Nova, и на теб честити розови гащи   bouquet Аз днес съм на ЖК и ще дойде и ММ с мен, че и детето също. Нека видят новия член на семейството. Много се вълнувам, защото се надявам доки да потвърди прогнозата за розови гащи и при мен.  Praynig
Мойто дете тази нощ за първи път спа на кошарата без решетки. Заспа безпроблемно и не е падал нощес  Laughing Като за първа нощ - много добре. Обнадеждена съм. Искам неговата кошара да е за бебето, а той ще спи в отделна стая на голямо легло. Нека първо свикне да не пада и евентуално в средата на лятото ще го изместим в нова стая на ново легло, за да не стават нещата изведнъж с идването на бебето.
Lovebug, за съжаление ще срещаме много такива хора. Аз самата съм отгледана от такъв баща. Комшиите ме пазеха да не ме набие като си ожуля коляното. Голяма травма ми е останала. Биеше ме като за 10 момчета. А по принцип не е пияница или побойник, просто има такъв метод на възпитание и е леко нервен. Та много бой съм изяла, от паднала храна на земята, до закъснение за прибиране с 5 мин. или падане на улицата. И до ден днешен като видя такава случка и ми се насълзяват очите и без да съм бременна. Иде ми да ги удуша тия безчувствени същества. Най-мразя някоя майка да си шамари детето на улицата също. Отвратително грозно и ужасно. То какво, надмощие ли показва, ми естествено, че е по-силна от детето, ама това ли е начинът?????????  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт