Септемврийските мъници пърхат с палави ритници - Тема 5

• 29 019
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
агнес, а пробва ли със захаросан мед в носа? на мен много ми помогна за запушения нос.
случва се много слаби жени да качат над 30 кг., защото организмът се стреми да направи износването по-лесно с по-нормално тегло Simple Smile но после лесно си ги свалят.
а по-дебеличките качваме по-малко, но пък после си остават ...мамка им! Simple Smile

лъки, те и домашните блатове не се правят много трудно. но и с готови става де. само не забравяй да измажеш с маслен крем под фондана, че иначе не става добре. да се похвалиш! Simple Smile

ай, дора, две девойки! и аз така искам, ама да видим. Simple Smile

маци, и Дара отдавна спи на голямо легло, но с преграда. казвам го, ако случайно започне да пада де. защото нашта много се върти и пада като талпа Mr. Green
много мъчно ми стана като каза, че и теб така са те били Sad

# 631
Привет, момичета,
Да ви кажа и аз почвам да се притеснявам вече за тия килограми, утре влизам в 5 месец пък все още съм минус 2-3 килограма от преди да забремения ... При вас как са нещата? Има ли други с минус килограми в края на четвърти месец ...?

lucky14
аз знам, че във втория триместър може да не го усещаш бебето 2-3 дни, това обаче не важи вече за третия триместър, когато би трябвало да го усещаш всеки ден.

Аз днес почнах работа, след 2 месеца болничен - чуствам се ноооооов човек  newsm44 Даже вчера имах сериозен ангажимент с модериране на една група от около 100 човека общински съветници, кметове и депуати и с удоволствие устнових, че не съм излязла от форма, от което съм супер щастлива. Направо не знам как ще изкарам 1 година в майчинство ...   oops

Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 632
Привет на всички Simple Smile  !Искам да Ви попитам вие още усещатате ли още напрежение и болка в гърдите..при мен сякаш изведнъж забелязах че нито ме болят нито са напрегнати..даже са отпуснати ...и се притеснявам това нормани ли е в 17г.с съм?

# 633
  • ул. "Мечтание"
Добро утро момичета!
Снощи висях будно до след 3 часа и сега ставам. Даже се очудих, че толкова рано!  Crazy

Лъки, кипи усилена дейност при вас! Надявам се да останеш доволна от боядисването.  Hug

В началото се усеща рядко бебето. За момента не се вторачвай в това, колко често го усещаш, защото не е показателно.  Peace

Доре, честити розови гащи!  Hug

Матси, не разчитай да спи в средата на леглото.  Whistling Моите и двамата често спят на ръба, с някоя част на тялото висяща от леглото, включително и главата.  hahaha Joy

Адито, и аз съм на минус все още!  Peace

liluuu, нормално е да не си чувстваш особено гърдите на този етап.  Peace

# 634
Ехааа, ама много пишете бе! Опитвам се да наваксвам, ама аз докато прочета пет страници, сте изписали още пет!
Явно наистина много работя Thinking
А като гледам какви майсторки има тука...не знам как намирате време. Аз с баткото съм като войник, графика ми е супер претъпкан, на работа е лудница- събития, хора, планиране ....
Като се върна вечер лягам като пребита, ако не ми е супер лошо, разбира се... хич нямам време да мисля за бебето, освен че не мога да се събера в нито един от костюмите си, което взе да става голям проблем...не мога да ходя на работа с клинове...
Иначе и аз не усещам вече напрежение в гърдите, което си е супер, мисля че беше крайно време. Но тъй като на мен първата ми бременност беше абсолютно безпроблемна и много различна от тази, все пак бях на 25! въобще не съм за пример.
Бебето го усещам много рядко, въпреки че съм с тренинг, но нямам никакво време да се притеснявам за това... С всичките проблеми до момента, вече се отказах да се втелясвам - това не води до нищо добро.
За килограмите...мога само да ви завидя Cry ако всичко с изследванията ви е ок, не се притеснявайте. Имам приятелка която си ходеше на минус до края на шестия, после качи всичко на всичко 7 кг, роди здраво и читаво момченце, а съвсем не е първа младост..Защо ли оправдвам килограмите с възрастта newsm78
Хайде, свърши ми прозореца във времето - мятам се пак на нивата:)))) Целувки на всички!!!

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 16:16 от poloni

# 635
Здравейте мамчета Hug

моите гърди също се отпуснаха(въпреки, че много се наляха и натежаха) и не ме болят вече и забелязвам, че зърната ми са се променили и май се белят, въпреки че се мажа с мустела вечер.

Ох аз тази нощ се събудих в 2 часа от болки в таза, не знам дали са от разтяганията, които правим на йогата или от спането на една страна. Все ме влече да легна по гръб или по корем Tired

Честито на мамите разбрали пола  bouquet

Килограми не съм качила, но аз съм си пълничка и не мисля, че ще кача много. Сестра ми забременя със същите килограми, които съм и аз сега(83) и качи 9 кг за цялата бременност. Надявам се и аз така Laughing

Аз имам много лежерно ежедневие, разходки, хубава храна, срещи с приятели, йога, масажи.... дано не ми се върне септември  Laughing

Бебка още не мога да кажа със сигурност, че я усещам newsm78

# 636
Здравейте!
Адито, не се тревожи за килограмите. Щом бебето расте и ти се чувстваш добре, значи всичко е наред.
Във връзка с притесненията на някои от бъдещите мами, че още не усещат бебето, както и с предстоящите празнични дни,  имам едно предложение за име на следващата тема:
До Великден давам срок
аз на малкия бебок -
да изрита здраво мама,
да се радват с татко двама Simple Smile

# 637

До Великден давам срок
аз на малкия бебок -
да изрита здраво мама,

ааа много готино Joy

# 638
Здравейте, мили бремелинки!  Grinning

Това за килограмите си е строго индивидуално. Ако всичко с бебето е наред и докитата казват, че няма нищо притеснително, няма смисъл да се притесняваме излишно - и без това си имаме достатъчно за какво да мислим. 

Аз вчера май доста се поизморих на йогата и сега релаксирам, че утре съм на работа.

Елч, знам, че някъде ги продават, но така ме мързи да търся.... Blush Пък и така ограничавам тестото поне малко, че като замирише на топъл хляб ..... ухааа   Crazy

Приятен следобед на всички!  Hug

# 639
  • София
До Великден давам срок
аз на малкия бебок -
да изрита здраво мама,
ААА, Меги, жестоко е!!!! Гласувам с две ръце!
И сега да се похваля и тук - МОМИЧЕ Е. Ама толкова да съм щастлива, че чак думи нямам. Пуснах снимка във фейса, ама и тук да споделя дупарата на моята бебонка.

Всичко е наред с бебче, върви си добре и всичко си е супер.
Засега с кг съм +4, което адски много ме радва.
Иначе всеки ден усещам ритничета и много движения. Док днес едва успя да си хване мерките  Crazy
Нощни, въобще не разчитам да спи в средата на леглото, ама поне да не пада. Минахме една успешна нощ с нито едно падане. Заспа без никакви проблеми и опити да излиза. Дано продължават така нещата, за да може да не се трупаме само с кошарки  Mr. Green
Елч, вероятон за голямото легло ще взема преграда. Ще видя за начало как ще е и дали ще се наложи. Ако не се налага, въобще няма и да взимам. малко ми е странно, че минахме първата нощ добре, понеже той винаги много се  евъртял и обикновено никога не е завит, да не говорим възглавницата, че му е на краката. Дори сутринта го заварих в същата посока, вярно, не беше на възглавницата главата, но все пак не се е въртял много.

# 640
И сега да се похваля и тук - МОМИЧЕ Е. Ама толкова да съм щастлива, че чак думи нямам.

Матси ЧЕСТИТО! Много се радвам за теб   love001

Меги и на мен много ми харесва стихчето, страхотно е! Направо благородно ви завиждам как ви идват такива хубави идеи, че и " облечени" в рими. Мен хич ме няма по тази част Sad.

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 15:28 от svet_23

# 641
  • ул. "Мечтание"
Меги, стихчето е готино!  Hug
За заглавия мисля, че няма да се събере обаче (ще пробвам де). Ако не се събере със сигурност ще го добавя на първа страница!  Peace

# 642
спрях си фейса за малко, отново съм в депресия  #2gunfire

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 15:52 от molina_bohemi

# 643
matsutka Честити розови гащи   bouquet Имате много готина допара  Crazy  Joy
Ох, милата, много лошо че баща ти така те е тормозел  spoko Моя баща за целия ми живот, ме е удрял само два-три пъти, защото го изкарвах от нерви и защото бях голям инат. Но пред хора нито ме е бил, нито ми е викал. Не разбирам такива родители, моя зет е смачкван от бой, и от двамата си родители. Пак казвам, не го разбирам  smile3512

Ох, и аз искам вече да видя какво ще е нашето мъниче, и аз съм от мамите дето още не са го усетили. или така мисля, а искам да го усещам вече и то доста, ама ... Sad

Меги, много добро предложение, супер е  smile3501

# 644
  • София
Вале, ама стига с тия депресии. Недей така, бебчо ще усети.  Stop То не че и аз съм в особено добро настроение тия дни, но гледам да се държа.
Цвети, има и такива хора. Това са нерваци хора, които не могат да се сдържат. Аз също съм нервна, но не си позволявам да спуквам детето от бой. Всеки път като баща ми ме биеше се напишквах в гащите. Ужасно е и ти създава огромен страх. Това за едно дете представи си какво е. Така и не намерихме с него общ език, понеже винаги ме е било страх от него. Наистина не знам що за комплекси, що за нерви, що за чудо.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт