Добър Колорист-София

• 43 542
  • 155
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Здравейте, подновявам темата. Надявам се да бъде активна. Търся си добър колорист…,много добър колорист😂.
Косата ми има история и на боядисване с къна, така, че е сериозно положението. Трябва човека да си разбира от работата, имам лоши опити с фризьори. Последно време се боядисвам сама и постигам по-добри резултати, но не задоволителни все още.
Весело посрещане на новата 2024г ! Здраве , мир и благоденствие за всички и красиви и здрави коси .🌹

# 151
  • Sofia
Да вдигна и тази тема, че позамря. Simple Smile

Имате ли мнение за този салон: www.instagram.com/beautyvision_hairsalon?

Някои от показаните балеажи ми се струват доста добре направени. Simple Smile

# 152
  • София
Да, това е салонът на Елисавета. Доста добра и опитна фризьорка е, иначе за балеаж не знам какви са ѝ актуалните цени в момента.

# 153
Не виждам актуална тема за колористите. Някой бил ли е при Симеон  от SK до НАТФИЗ? Много ми допадат снимките, които  качил, а и веднъж видях на живо една от готовите визии, когато ходих на козметик в същия салон.
Досега съм била само в един обикновен салон в центъра и 5 пъти в Inspire студентски, като от последните се отказах. Първите пъти бях много доволна и от курсистите и от професионалистите, но последният път момичето (което взима не малко пари) ми каза, че няма как да се направят кичури без да се обезцвети косата. А аз знам, че не е така, а и моята коса е сравнително светла, макар и да не е руса. В случая може би аз съм виновна, че не предпочетох цялостно боядисване поне да уеднаквя цвета, но се бях настроила за кичури за да си личат по-малко белите коси. На моменти не знам какво искам и предпочитам да е някой който смее да дава предложения, да не настоява за обезцветяване на всяка цена (защото и на такива съм попадала), но и наистина да си разбира от занаята, а не да лъже, че нещо не може да се направи, защото в неговият курс не се е засегнала техниката. Иначе някой път там са постригвали с ножица, някой път с машинка, излишно е да пиша и какво мисля за машинката...Като цяло работят с много хубави продукти и наистина момичетата си подбират цветовете, но точно това "това или нищо" положение не ми харесва там.

# 154
  • Sofia
Дай Instagram профила на този Симеон, моля. Simple Smile

# 155
https://www.instagram.com/sksalonbg?fbclid=IwY2xjawTzhxBwZG9mAWV … 2w-Rne0P51L4Sxysw

Намерих го

https://studio24.bg/sk-salon-s5621

Инстаграм не знам дали има, не съм проверявала.

Последна редакция: чт, 20 авг 2026, 10:08 от Неизвестен

Общи условия

Активация на акаунт