Добър Колорист-София

• 41 124
  • 150
  •   1
Отговори
# 60
Малко встрани от темата за боядисване, имате ли впечатление как подстригват Ангел или Горян? В това бива ли ги?

# 61
Аз съм доволна. Мене само Горян ме е правил. Не знам как да ти обясня, но той така ми каза : "Ето хем подстригана, хем пак толкова дълга, колкото си беше!" Peace Няма да ти отреже повече от желаното!  Wink

# 62
За Ангел важи същото.
Много коварен е въпроса с подстригването. Всеки тръгва с различна идея и очаквания от фризьора. Нищо сложно или по снимка не са ми правили, но вярвам, че няма да разочароват и в това отношение.

# 63
evenfall, права си, че въпросът с подстригването е коварен Simple Smile Моите очаквания са да слушат какво им казвам, че искам, да преценяват спрямо типа на косата ми какво подстригване е подходящо и най-важното - така да ме подстрижат, че после вкъщи косата ми да се оформя лесно и да има вид на "направена". Понеже косата ми е чуплива и своенравна винаги ми е изглеждала зле, когато я оформям сама вкъщи и не вярвах, че може да се подстриже така, че стои добре и без да ме издухват със сешоар в салон. Оказа се, че може. Намерих фризьор, който така ме правеше, че по 2-3 месеца не ми мърдаше формата на косата и стоеше като току-що фризирана. За съжаление замина за чужбина Sad

# 64
  • София
Аз записах час за подстригване в петък, ще споделя.

# 65
Serpentine, непременно, да не забравиш Simple Smile

# 66
А салонът за 120лв кой е и ртвоята коса каква е ? newsm78 Sunglasses Grinning

От две години не се изрусявам / боядисвам, но преди това, в рамките на 7-8 г. ходих в Арлет (този на ул. "Узунджовска"). Не съм сигурна, че цените са фиксирани, обаче. Thinking Там работят страшно много фризьори и мисля, че всеки един от тях, малко или много, си има своя "тарифа". Peace

Косата ми е тъмнокестенява, с чисто прав и много плътен косъм, а цветът, който постигах, беше платинено русо, Crazy – всъщност, мнението на много професионалисти е, че именно тази дебелина на косъма е съхранила до известна степен косата ми и я е предпазила от вредното влияние на изсветлителя. При никакви обстоятелства не препоръчвам толкова драстично изсветляване, това може да се окаже ликвидиращо за по-слабите и редки коси, недейте да си го причинявате! Hug

И мен са ме обезцветявали в Арлет на Узунджовска, струваше ми 200 лв. обезцветяването с боядисване, на средно дълга коса.

# 67
Момичета, имам страхотен косопад...направо на кичури..Слагам уж ампули ревалид, но не отминава, дали трябва да се консултирам с дерматолог? Не съм се боядисвала от доста време, около 3 месеца.. ?

# 68
Мога да споделя впечатления от подстригване при Горян - косата ми е тънка и чуплива, средно дълга. Мисля, че се справи повече от добре, стои доста оформена и без да правя нещо специално.

# 69
Мога да споделя впечатления от подстригване при Горян - косата ми е тънка и чуплива, средно дълга. Мисля, че се справи повече от добре, стои доста оформена и без да правя нещо специално.

Благодаря за споделеното, чакам и Serpentine да каже как е минало нейното подстригване  Hug

# 70
  • София
Аз също съм доволна, много е внимателен и изпипва нещата. Препоръча ми друг цвят, т.е. нюанс за косата, но още не съм пробвала боядисване при него. Използва качествени продукти, но не се опитва да ги продава на клиентите, както други фризьори правят.

Момичета, имам страхотен косопад...направо на кичури..Слагам уж ампули ревалид, но не отминава, дали трябва да се консултирам с дерматолог? Не съм се боядисвала от доста време, около 3 месеца.. ?

Преди години имах косопад, използвах ампули Vichy Dercos и помогнаха.

# 71
Дами, дайте адрес или телефон на този кадърен младеж Simple Smile

# 72
Здравейте,

Искам и аз да споделя впечатления за Горян. За мое съжаление ще са негативни, въпреки че се надявах искрено на отзивите за него. Бях с златно рус цвят и исках да направя промяна към светло кестеняв топъл оттенък. Отидох в салона, бях подготвена и със снимка на цвета, който целях. За мое съжаление, резултата бе тъмен, биещ на черно цвят на косата Sad, разбирам от тъмен цвят да исках светъл....разбирам да не уцели...но....

Много съм разочарована, да не говорим за цената на това ''удоволствие''. Наложи се да махам този оттенък с римувери.

Поздрави и хубав ден!

# 73
  • софия
Преди един месец имах записан  час в студиото на Горан ,но не при него а при брат му.Исках кичури,подстригване и сешоар.Момчето толкова се стара ,че си постоях 4 часа там.Сега пак ще си запиша час,а  и работят с Голдуел -боя с добро качество.

# 74
  • София
И аз вече 2 пъти се боядисвам при Горян. Предложи ми различен нюанс на червеното и приех, доволна съм от резултата. Голдуел е много трайна боя, цветът буквално се е бетонирал върху косата ми и вече правя само корени.

Общи условия

Активация на акаунт