Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да препоръчате надежден колорист в София, особено за кварталите Борово, Манастирски ливади, Бъкстон, Белведере и бул. България?
Какви са цените за боядисване в квартала Гео Милев?
Какъв цвят на косата се използва от колориста в квартал Гео Милев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да препоръчате надежден колорист в София, особено за кварталите Борово, Манастирски ливади, Бъкстон, Белведере и бул. България?
-
Какви са цените за боядисване в квартала Гео Милев?
-
Какъв цвят на косата се използва от колориста в квартал Гео Милев?
-
Какви са впечатленията от работата на колористката в квартал Гео Милев?
-
Какви са впечатленията от подстригването при колорист в квартал Гео Милев?
Няма да ти отреже повече от желаното!
Моите очаквания са да слушат какво им казвам, че искам, да преценяват спрямо типа на косата ми какво подстригване е подходящо и най-важното - така да ме подстрижат, че после вкъщи косата ми да се оформя лесно и да има вид на "направена". Понеже косата ми е чуплива и своенравна винаги ми е изглеждала зле, когато я оформям сама вкъщи и не вярвах, че може да се подстриже така, че стои добре и без да ме издухват със сешоар в салон. Оказа се, че може. Намерих фризьор, който така ме правеше, че по 2-3 месеца не ми мърдаше формата на косата и стоеше като току-що фризирана. За съжаление замина за чужбина

Там работят страшно много фризьори и мисля, че всеки един от тях, малко или много, си има своя "тарифа".
– всъщност, мнението на много професионалисти е, че именно тази дебелина на косъма е съхранила до известна степен косата ми и я е предпазила от вредното влияние на изсветлителя.