Добър Колорист-София

• 41 749
  • 152
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Благодаря   bouquet

# 47
  • Варна
Някой да ми каже добър колорист във Варна? Искам да постигна такива кичури  Blush

# 48
Ами аз останах доста доволна от работата му.Оказа се,че си разбира от работата човека и се получи много добре,смея да твърдя.

Ти с каква коса си..от какъв цвят се изсветли? Защото аз съм черна от доста врееме и ми трябва някой ,който наистина разбира нещата,защото и косата ми е дълга,да не стават съкатлъци  #2gunfire hahaha Joy

Много благодаря за изчерпателното мнение  Sunglasses А като цени как е? Чух че са в рамките на нормалното  Simple Smile Stop

# 49
Моята коса беше нещо средно между шоколадово-тъмно-кафяво и....не се знае какво.  Mr. Green Сега съм със средно кафява коса с лек ефект Омбре (,но трябва да имаш предвид,че Омбре-то ми е на екстеншъните),моята коса си е наситено,хубаво кафява (след посещението при него).
Цените са според дължината на косата.Най-добре да идете на място и да попитате,не се ангажирам с точна сума или приблизителна такава.  Peace

# 50
Моята коса беше нещо средно между шоколадово-тъмно-кафяво и....не се знае какво.  Mr. Green Сега съм със средно кафява коса с лек ефект Омбре (,но трябва да имаш предвид,че Омбре-то ми е на екстеншъните),моята коса си е наситено,хубаво кафява (след посещението при него).
Цените са според дължината на косата.Най-добре да идете на място и да попитате,не се ангажирам с точна сума или приблизителна такава.  Peace

Окейй...мерси много  Simple Smile

# 51
Момичета, много се радвам, че сте останали очаровани!   bouquet Цените са горе-долу като в салони Венера, но с разлика, че знаеш за какво плащаш и продуктите са изключително качествени, вече зависи и от твоята дължина на косата !

# 52
Момичета, много се радвам, че сте останали очаровани!   bouquet Цените са горе-долу като в салони Венера, но с разлика, че знаеш за какво плащаш и продуктите са изключително качествени, вече зависи и от твоята дължина на косата !

Моята коса е дълга една педя някъде над кръста, черна и ми е гъста  newsm78 Sunglasses

# 53
Моята коса беше около кръста, средно положение като гъстота. Обезцветяване, боядисване, подстригване, меко казано съвършен сешоар, боядисване на вежди или накратко 5-те часа и половина глезотене ми излязоха 200лв. За такава дължина на косата се съмнявам, че щях да намеря по-добра цена, колкото и ужасяващо да звучи сумата сама по себе си.
Питайте на място, изключително любезни и отзивчиви са всички  Wink

# 54
  • Sofia
Моята коса беше около кръста, средно положение като гъстота. Обезцветяване, боядисване, подстригване, меко казано съвършен сешоар, боядисване на вежди или накратко 5-те часа и половина глезотене ми излязоха 200лв. За такава дължина на косата се съмнявам, че щях да намеря по-добра цена, колкото и ужасяващо да звучи сумата сама по себе си.
Питайте на място, изключително любезни и отзивчиви са всички  Wink

На мен никак не ми звучи много (ако става въпрос за обезцветяване и боядисване на цялата коса). Laughing Преди, когато ходих на фризьор през месец, за обезцветяване само на корени, плюс матиране и накрая сешоар, ми излизаше към 120 лв. Mr. Green

# 55
Ами за дълга коса смятам, че е добре. В рамките на нормалното, въпреки че 200лв са си 200лв.,но все пак някой път евтиното излиза скъпо..Така че щом е за такава процедура по-добре да се отиде при човек който си разбира от работата и няма да те остави плешива  Simple Smile Mr. Green

А салонът за 120лв кой е и ртвоята коса каква е ? newsm78 Sunglasses Grinning

# 56
  • Sofia
А салонът за 120лв кой е и ртвоята коса каква е ? newsm78 Sunglasses Grinning

От две години не се изрусявам / боядисвам, но преди това, в рамките на 7-8 г. ходих в Арлет (този на ул. "Узунджовска"). Не съм сигурна, че цените са фиксирани, обаче. Thinking Там работят страшно много фризьори и мисля, че всеки един от тях, малко или много, си има своя "тарифа". Peace

Косата ми е тъмнокестенява, с чисто прав и много плътен косъм, а цветът, който постигах, беше платинено русо, Crazy – всъщност, мнението на много професионалисти е, че именно тази дебелина на косъма е съхранила до известна степен косата ми и я е предпазила от вредното влияние на изсветлителя. При никакви обстоятелства не препоръчвам толкова драстично изсветляване, това може да се окаже ликвидиращо за по-слабите и редки коси, недейте да си го причинявате! Hug

# 57
  • София
С боя на Goldwell ли беше боядисването при Горян Стоянов?

# 58
Да, с Голдуел. А веждите Горян ли ти ги боядиса?

# 59
Да, с Голдуел. А веждите Горян ли ти ги боядиса?

Да. Съответно и Ангел, когато ми прави корените.

Общи условия

Активация на акаунт