Решения за дневната

• 11 981
  • 51
  •   1
Отговори
  • София
Комбинациите за дневната ме интересуват, тъй като ще подменям моите шкафчета скоро, затова предлагам в тази тема да споделяме такива варианти. Какво ползвате, от какво сте доволни, какво не препоръчвате?

Аз в момента ползвам Беста, но се колебая дали да разширя или да сменя изцяло концепцията. Заглеждам се по тези build-in комбинации, но се чудя дали ще се справим с монтажа им.
Това ми хареса: http://www.houzz.com/ideabooks/20524040/list/How-to-Create-Your- … custom-Media-Wall. Но страниците на Хемнеса не ми изглеждаха много стабилни и се колебая. Иначе дизайна ми харесва.
Много ми харесва и слагането на допълнителен дървен плот върху Бестите. Малко по-шик изглеждат Simple Smile

Ето още хубави предложения:

Това изглежда добре, само трябва да добавя библиотечен модул
https://cdn.bg-mamma.com/sRXy/42254c13.jpg

Вие какво ще препоръчате?

# 1
  • София
Записвам се да следя, че някой ден ще напраивми хола.

Ше трябва да ползвам наличния диван и една тъмна библиотека Били, която имам на едната малка стена. Замислила съм да си направя голяма секция, почваща от единия край и стигаща почти до вратата (нещо подобно от показаното от типа build-in), като искам да включа в целия модул гардероб, витрина за чаши и напитки. Имам някакви идеи, в Икеа има една мостара (май Беста беше), която представлява нещо подобно на това която искам, но доста по-малко, но предполагам ще мога да си го доизградя, стига да си избистря концепцията.

# 2
  • Sofia
На чуждите сайтове, примерно английския, имаа планери за беста. Можеш да си правиш различни варианти и да видиш как ще изглежда.

# 3
Да събирам идеи и аз.   bouquet

# 4
  • София
catty m, аз трябва да вместя телевизор и техниката на мъжа ми, и искам да има голяма библиотека, примерно 80см. В Икеа не видях такива изложени, а ми се искаше да видя нещо готово. Има подобно в брошурата на Беста, но ми се иска варианти и с Лиаторп и Хемнес.

pufita, правих комбинция с Беста вече.

Ето една комбинация между Беста и Хемнес: http://www.ikeahackers.net/2012/10/built-in-ikea-hemnes-hack.html
Ето и Лиаторп с витрини

Но доста винтидж ми идват сякаш и май ще ги изключа, като вариант.

# 5
Това ми е много любимо, за съжаление нямам място.
За стабилността нямам представа, дано се включи някой, в общата тема имаше хора, които ползват серията  Peace

# 6
  • София
Аз не искам много стъклени витрини, само за частта, където искам чаши с бутилки алкохол да сложа (харесала съм си тези метални рафчета, на които се закачат чашите надолу). Другото е, че искам да уплътня стената до горе.
С Беста определено ще проиграя нещата, само да стигнем до там.

# 7
  • София
Да, с Беста им доста варианти. Миналият месец ми казаха, че април пристигат и новите им неща. Ще има рамки цвят дъб, брезата доколкото разбрах я спират.

# 8
  • София

Аз също имам Беста в бяло - с витрини и лед осветление - хубаво стои. И да, Беста дават възможности за витрини, врати, етажерки - както си искаш комбинираш. Мисля, че е доста стилно една такава стена.
И като е тема за дневната да споделя за дивана си нещо, с което се забавлявам. Диванът ми е също бял - EKTORP и ми е много забавно като наблюдавам интериора на американските филми и ситкоми да откривам своя диван ... Grinning
А и следя един страхотен блог за обзавеждане на една американска дама (черпя си идеи всякакви)- та там доста често в постнатите от нея снимки се откриват елементи на Икеа и разбира се моят диван в различните му варианти.
Какво да се прави, не е бутиков, но явно е харесван и най-вече удобен.

# 9
  • София
harry10, сподели този блог, моля те.

# 10
  • София
С удоволствие! Не знаех дали ще представлява интерес и затова не го постнах. Заповядайте:

http://www.houseofturquoise.com/

Дамата е много активна - през два-три дни публикува нови снимки. Аз го гледам за релакс и за идеи.

# 11
  • София
Благодаря!  bouquet

# 12
  • София
Да, с Беста им доста варианти. Миналият месец ми казаха, че април пристигат и новите им неща. Ще има рамки цвят дъб, брезата доколкото разбрах я спират.
Едно нещо не разбирам - през април получават нови неща, а каталогът излиза чак август края. Защо   ги лансират толкова късно? newsm78

# 13
  • София
През август излиза годишният каталог. Иначе през годината има и други нови продукти, лимитирани серии....

# 14
Преди близо две години обзаведохме апартамент (ваканционен) изцяло от Икеа. Показвала съм снимки в по-стари теми, в темата за Кухня от Икеа споделих и кухнята. Помолиха ме да споделя и другите помещения отново.
Ето я дневната, която по новому е 3 в 1 - дневна, трапезария и кухня:

1, 2, 3, 4

Общи условия

Активация на акаунт