Решения за дневната

• 11 986
  • 51
  •   1
Отговори
# 15
Много хубаво, но си личи, че никой не е живял в този апартамент. На мен повече ми харесват реални решения на хора като мен, не някакви работи за под наем.

# 16
Хм, на мен пък ми изглежда обживяно, много хубаво е станало!

# 17
Много хубаво, но си личи, че никой не е живял в този апартамент. На мен повече ми харесват реални решения на хора като мен, не някакви работи за под наем.

Това е реално решение за моето семейство, а не апартамент под наем. Явно не съм се изразила добре. Обзавела съм го според моя вкус и възможности, за да ми е уютно и комфортно, когато съм в него. Дали на вас ви допада е въпрос на вкус.

# 18
на мен много ми харесва,за толкова малко помещение е великолепно   bouquet

# 19
# 20
  • София
Смърфиетка, прекрасно и уютно!

# 21
  • Отвъд алеята зад шкафа
Смърфиетка, много е хубаво, типичен ИКЕА стил. Може ли да пуснеш снимки на кухнята и евентуално банята, пропуснала съм ги по другите теми.

# 22
Смърфиетка, не само красиво, но и уютно Simple Smile
Обичам малки помещения, които са обзаведени функционално.

# 23
  • Варна
Преди близо две години обзаведохме апартамент (ваканционен) изцяло от Икеа. Показвала съм снимки в по-стари теми, в темата за Кухня от Икеа споделих и кухнята. Помолиха ме да споделя и другите помещения отново.
Ето я дневната, която по новому е 3 в 1 - дневна, трапезария и кухня:

1, 2, 3, 4
Смърфиетка, прекрасно! Моля, сподели какъв е цвета на стените (марка, номер) и белите первази какви са и от къде. Дивана също много ми харесва, цвета му най-вече. Абе всичко е страхотно. И на мен ми е любопитно да видя кухнята, а и другите помещения, ако нямаш против.

# 24

Аз също имам Беста в бяло - с витрини и лед осветление - хубаво стои. И да, Беста дават възможности за витрини, врати, етажерки - както си искаш комбинираш. Мисля, че е доста стилно една такава стена.
И като е тема за дневната да споделя за дивана си нещо, с което се забавлявам. Диванът ми е също бял - EKTORP и ми е много забавно като наблюдавам интериора на американските филми и ситкоми да откривам своя диван ... Grinning
А и следя един страхотен блог за обзавеждане на една американска дама (черпя си идеи всякакви)- та там доста често в постнатите от нея снимки се откриват елементи на Икеа и разбира се моят диван в различните му варианти.
Какво да се прави, не е бутиков, но явно е харесван и най-вече удобен.

А би ли споделила кой е твоят диван, моля?  Simple Smile

# 25
Смърфиетка, прекрасно и уютно!
Peace
Чудесно е Смърфиетка !!!  bouquet

# 26
  • София

Аз също имам Беста в бяло - с витрини и лед осветление - хубаво стои. И да, Беста дават възможности за витрини, врати, етажерки - както си искаш комбинираш. Мисля, че е доста стилно една такава стена.
И като е тема за дневната да споделя за дивана си нещо, с което се забавлявам. Диванът ми е също бял - EKTORP и ми е много забавно като наблюдавам интериора на американските филми и ситкоми да откривам своя диван ... Grinning
А и следя един страхотен блог за обзавеждане на една американска дама (черпя си идеи всякакви)- та там доста често в постнатите от нея снимки се откриват елементи на Икеа и разбира се моят диван в различните му варианти.
Какво да се прави, не е бутиков, но явно е харесван и най-вече удобен.

А би ли споделила кой е твоят диван, моля?  Simple Smile

Tанита, пише, че имат бял Екторп Simple Smile И моят е такъв, но сив.

# 27
И аз се бях спряла на Екторп по едно време, главно заради цената и калъфа, който може да се сменя. Обаче ми се струват много меки, с много възглавници. Вие които ги ползвате, как е да се сяда на тях ежедневно? Потъваш ли, не се ли сплескват възглавниците там, където се срещат? Надявам се разбирате от какво се притеснявам: като има възглавници става неравно, по средата не може да се сяда и т.н. В момента имам диван, на който седалищната част е едно цяло, без възглавници, и ми е много удобен. По други причини е за смяна.

За детската стая взех Klobo. Той е така, едно цяло. А имам и легло Fjellse и търсейки как го използват хората, намерих един hack на две такива легла направени на диван. Как мислите, дали ще е удобно за хола да го направя - ето тук е hack-a: http://www.ikeahackers.net/2012/07/outdoor-sofa-from-fjellse-bed.html

# 28
  • София
Ами не, не се потъва. На нас ни е изключително удобен, мекичък и като височина ни пасва. Предишният ми диван беше с цяла част, но когато преди две години  един ден седнахме на Екторп в магазина, решихме, че това е нашият. И за мен е много важен фактор перящите се калъфи и белият цвят, защото помещението не е голямо и исках бели мебели в комбинация с малко венге, за да се обедини това пространство с кухнята. В кухнята пък за да обединя с хола ползвам тези възгланички, които виждам, че вече са доста по-евтини от преди две години:
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=81659
както от скоро и  тази страхотна лампа:
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=90840

# 29
  • София
write2katia, интересно предложение е това с двете легла, но си мисля, че е голяма играчка. Харесва ми, но ми прилича повече на удобна пейка за верандата-не се сърди, това е лично мнение, може и да не съм права. Аз просто за хол предпочитам нещо мекичко, на което да се размажеш след тежкия работен ден.

Общи условия

Активация на акаунт