Бърз отговор от мамите

• 5 301
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
Моля ? Значи ,да , това , че не се е запознал с тялото си и не знае , че може би има канал, който няма как да го избърше с тях , не означава , че отговорността си е само твоя. Я стига какви са тези половинчати работи, вкарал 1 2 3  20 30 пъти , пак си го вкарал  Flutter Леле нз как не си го направила на 2 стотинки  Close

# 31
  • Лутаща се
Абе колко отговорен само той си знае. Той твърди, че не го е вкарал целия и е било за малко  ooooh! ooooh! ooooh! . Ама какво е това малко, много... Бил се избърсал с кърпички, те пък много помагат...

Няма малко бременна, има бременна.

Щом те е отворил го е вкарал достатъчно. При това изпоцапан със сперма. Кърпичките бършат ръце, не отмиват. А за това, че било за малко.........просто нямам думи  ooooh! Можеше само да го отърка на входа на влагалището и резултатът да е същият. А той го е вкарал!

Очевидно си имаш работа с недозрял младеж. Не се сърди, но и ти си дете.
Е, сега ще ти се наложи набързо да пораснеш и заради двамата.

Хич не му се връзвай на глупостите. Чия изобщо беше идеята да постъпите по този начин?  ooooh!

# 32
Не беше планирано, никой не е давал идея.. Неговите думи са: Че е нямало сперма, а ако е имало е било в нищожни количества, и че поне 10 мин. са минали от както е свършил и после като ме е отворил. Мисля, че на 1 ст. съм го направила хаха

# 33
Така първо-Браво ,нека знае какво е направил и туку виж му просветнало , че е виновен . Второ , извинявай , ама видимо момчето си търси някакви нелепи оправдания . И трето както винаги в един или др. момент, ще трябва да го изживееш сама това нещо, дори и да се окаже,че няма бебе . И с това искам да кажа , че колкото и подкрепа да имаш , вечер си оставаш сама с мислите и никой няма как да знае какво ти е освен ти самата.И пак казвам той явно не знае,че ако ще и 20 мин да са минали , трява да уринира и да се измие след еякулация.

# 34
  • Лутаща се
Късно е и за оправдания, и за обвинения, и за това кой кого и на колко стотинки да направи.

Осъзнай, че ако наистина си бременна това е много сериозно. Решението, което ще вземеш касае пряко бъдещето ти. Бъдеще, в което може и да не с това момче.
Но има и доста лоши варианти.
Да абортираш и после да имаш репродуктивни проблеми.
Да родиш и да отглеждаш детето сама.
Да родиш и да сте заедно, но пак ще е трудно.
Да махнеш детето и после горчиво да съжаляваш.
Или да го махнеш и да е без последствия.

Слез на земята!
Усещам, че още не осъзнаваш какво всъщност е станало и всичко ти е на шега.

И иди на лекар!

И пак казвам той явно не знае,че ако ще и 20 мин да са минали , трява да уринира и да се измие след еякулация.

Дори и да направи описаното от теб,  щом е имало еякулация (изпразнил се е), за да е сигурно че няма да стане беля той трябва да сложи презерватив.
Малките гадове (сперматозоидите) са адски подвижни и учудващо читави, когато е писано да стане белята  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 00:39 от skarlet71

# 35
Мисля,че го е премисляла доста и все пак не е стигнала до решение,то няма и как де,като е едностраннно.Ако мога да попитам това преди колко време се случва ?

# 36
Ами на 16.03 беше първия път, а другите два бяха на 23,24. На 16-ти след като ме отвори после сложи презерватив.

# 37
Аз мисля, че нещо не си направила теста като хората.

# 38
Малко се обърках... не знам ,май аз възприемам трудно информацията,но в кой от тези 3 пъти се е случило това,от което мислиш,че е възможно да е станало бебе , в първия път така ли ? А за другото - след дъжд-качулка,буквално .  Flutter

# 39
На 16-ти мисля, че е станало, защото тогава ме отвори без презерватив и след като ме отвори го сложи.

# 40
Ясно,ясно. Ами ти защо не купиш днес 1 тест пък да видиш какво ще ти покаже и той,само че този път спазвай упътването и виж срока на годност на теста,така само ще си сигурна.Имаш няколко варианта ,знаеш, ако пак резултата не е ясен,като предишния път,вместо да му мислиш иди при лекаря си , за да обсъдите възможните варианти.

# 41
  • 2860 км северно от Екватора
На 16-ти мисля, че е станало, защото тогава ме отвори без презерватив и след като ме отвори го сложи.
Утре е понеделник.Прекрасен ден да посетиш един гинеколог да  те прегледа и обясни всичко свързано със секс без предпазни средства.Съвсем сериозно!

# 42
И пак казвам той явно не знае,че ако ще и 20 мин да са минали , трява да уринира и да се измие след еякулация.

Дори и да направи описаното от теб,  щом е имало еякулация (изпразнил се е), за да е сигурно че няма да стане беля той трябва да сложи презерватив.
Малките гадове (сперматозоидите) са адски подвижни и учудващо читави, когато е писано да стане белята  Rolling Eyes

[/quote]

Е,виж сега,трябва да се съглася с теб.Но все пак при уриниране и измиване след това (казвам и измиване,защото за мен иначе е признак на нечистоплътие,не че така ще се промени нещо), би трябвало варианта за забременяване и останало количество сперматозоиди ,да е доста по-минимален,да не кажа много минимален.Но си права,за казаното.Не съм кой знае какъв експерт , никога не ми се е налагало, слава богу - за мен, слава богу , така че просто споделих това,което зная .

# 43
БайбиХъг, отиде ли на лекар? Бременна ли си?

# 44

Общи условия

Активация на акаунт