"Като две капки вода" - сезон 2, серия 2

• 38 947
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
И аз мисля че Иво другия път ще се справи най добре, и на физика, и на глас ще го докара. От Мадоните може би Нети ще бъде най добра  newsm78

Павката толкова искаше мъж пък никакъв го нямаше снощи, хич не ми хареса, по едно време реших че микрофона му не работи  Rolling Eyes

# 166
Къци заслужено спечели, залитанията му по разни
култури, религии му изигра лоша шега.Тръгна с
голям размах в "Невада", беше първият, занимаващ
се с популярно и гледаемо шоу без конкуренция, след
което настъпи пауза. Пробва с други предавания, но
най-сполучливото си остана детското "Кой е по,по-най".
Има талант, а и ще има още изненади от него, само да
не се обяснява и да разказва вицове.

# 167
Само аз ли не харесвам Къци? Може аз нещо да не съм наред (като гледам как всички се прехласват по него)... Не мога да го харесам този човек, много ми е елементарен, липсва му чувство за хумор или пък чувството му е изключително плоско. И като вземе да се обяснява и да кима с глава... Незнам ...
От другите харесвам Стефания, Павката, Мая, а най любими са ми Зуека и Рачков.
Надявам се никой да не се обиди от мнението ми за Къцамун, все пак е форум и аз исках да изкажа различната си гледна точка  Grinning

# 168
  • DE
Не харесвам Къци, но определено се справя добре в шоуто.

Изключително ми е неприятно, че хората продължават да го наричат Къцамун  Sick и тук и във фейса  Peace

# 169
Извинявай, че ти причиних неприятно чувство, просто така ми дойде... За мен обръщението Къцамун е забавно, ама щом ти е неприятно няма да го използвам повече.
На мен не ми харесва представянето му. Не е нещо повече от другите, нито пее добре, нито имитира, по скоро ми бие на пародия неговото. Но .. това е лично мое мнение.

# 170
  • DE
Далеч съм от мисълта някой да прави такова нещо заради мен. Просто споделих мнение  Peace

# 171
  • Пловдив
И аз съм от нехаресващите Къци. Не мога и това е. И снощи - много добре се справи, но на моменти преигра, а и гласеца му се отличаваше доста. Справя се много добре със задачите си, но се престарава и .... много се обяснява бееее. Как не млъкна и не си спести „компетентното“ мнение. Ако си мълчеше повече и не се обясняваше толкова, щеше да е много по-добре.
Павката, който иначе ми харесва, защото е свежарка, снощи беше доста зле.

# 172
  • София
Аз да ви се похваля, че вчера гледах шоуто на живо с дъщеря ми, мъжа ми и сестра ми.
Прекрасно изживяване и такъв смях. Grinning

# 173
Аз да ви се похваля, че вчера гледах шоуто на живо с дъщеря ми, мъжа ми и сестра ми.
Искам и ааааз.
От скоро гледам формата.Случайно го "хванах".Забавлява ме.Снощи много се смях с питона...Но, не знам...не мога да свикна с Нети, звучи ми като "разстроена" гайда...

# 174
  • Sofia
с покани ли влезнахте ?

# 175
  • София
с покани ли влезнахте ?

Да.

# 176

А може ли разказ от изживяването за да се посмеем и ние?

# 177
  • Varna, Bulgaria
Само аз ли не харесвам Къци? Може аз нещо да не съм наред (като гледам как всички се прехласват по него)... Не мога да го харесам този човек, много ми е елементарен, липсва му чувство за хумор или пък чувството му е изключително плоско. И като вземе да се обяснява и да кима с глава... Незнам ...
От другите харесвам Стефания, Павката, Мая, а най любими са ми Зуека и Рачков.
Надявам се никой да не се обиди от мнението ми за Къцамун, все пак е форум и аз исках да изкажа различната си гледна точка  Grinning
Не подценявайте Къци ... въпрекиу плоските шеги навремето, които само него разсмиваха...

Къци е завършил Театралния ... /аз не знаех  ooooh!/

аз също не можех да го понасям ... предния сезон на капките не съм гледала ...
но сега Къци много ми се вдигна в очите, особено като пя Лили Иванова smile3532 newsm65 ... последния път дго изпуснах, ама сега на Слави направооо разби всички  Joy...

във фейсбук вече над 2000 харесвания на изпълнението е събрал, и зрителите гласуваха за него ...
едва ли тези факти убеждават че не се справя добре с актьрското имитиране  Thinking

# 178
Къце не е тип човек, който аз харесвам. дребнав ми е. обаче го разбирам, има си начин на жиеот- здравословен , подреден по негово си. Щом на него си му харесва аз съм ОК. всеки е свободен да живее и да разбира живота както иска Peace Харесват ми имитациите, които прави и се фокусирам в тях. много добре се справя.браво Peace

# 179
Поне не е агресивен и зъл, като някои други хора  Peace

Общи условия

Активация на акаунт