"Като две капки вода" - сезон 2, серия 2

• 38 950
  • 778
  •   1
Отговори
# 180
  • Varna, Bulgaria
Цитат
Къце не е тип човек, който аз харесвам. дребнав ми е. обаче го разбирам, има си начин на жиеот- здравословен , подреден по негово си. Щом на него си му харесва аз съм ОК. всеки е свободен да живее и да разбира живота както иска Peace Харесват ми имитациите, които прави и се фокусирам в тях. много добре се справя.браво
да ... това е най-важно, нали... Thinking
а не какъв живот живеел и какъв бил преди...

и аз не мога да понасям Нети, ма си трая и някак си изтърпявам фалцетите й и това че накрая все на нея дават челно място в класацията #Crazy

# 181
Стоимира Прокопиева, затова се чудя, може аз нещо да не съм наред. Колкото и да се насиля, не мога да го харесам този човек. Затова и не разбирам еуфорията около него. Не отричам, харесват го хората, сигурно има защо, просто аз не виждам защо го харесват. Приемам, че проблема може и да е в моят телевизор. А относно плоските шеги, те на са само в миналото му. Понякога, когато е водещ, на кой е по- по- най, такива неща им говори на децата,  че  ooooh! ooooh! ooooh!  
За мен е простоват и дразнещ, повтарям за мен - не може всички да го харесваме.
Ако ще и един милион харесвания да има, това не може да ме накара да го харесам.
Разбира се нямам нищо против него...
Надявам се в тоя форум да се приемат и различни мнения.  Абсолютно и аз съм за здравословния начин на живот, за това го адмирирам.

# 182
  • Varna, Bulgaria
kaкто казах, аз пък не харесвам Нети...
и снощи па й стана лошо... па се клатушка и играе роли че й е лошо - съчувствие ли търси кво newsm78

да, всеки има право на мнение и да го изразява...
както виждаш не проявявам агресия и не те нападам
а това Къцамун ме развеселява  Joy

# 183
Толкова е позитивно това шоу, че няма смисъл някой някого да напада, всеки си казва мнението...   Hug

# 184
  • Стара Загора
Къци се справи много добре и този специален поздрав за Стара Загора!! Peace

# 185
  • Испания
Да, малко по-фина им се е получила Адел.
А Пинк  Heart Eyes Уау . Много добре, аз по принцип я обожавам . Само ,май не пееше на живо или поне аз не видях микрофон ?
Иначе  ще е интересно в нашият формат да пускат така част от оригиналния клип .

Пеят на живо. И в нашия формат пускат част от оригиналния клип, преди да се качат в асансьора.

Павката ми е много симпатичен, но не ми хареса особено. Мик Джагър е труден за имитация, разбира се. Маги го защити, въпреки лошата имитация, и имаше право.

Е, зависи кой имитира Мик Джагър. За сравнение: изпълнение на Хулио Иглесиас джуниър като Мик Джагър: https://www.youtube.com/watch?v=kzBxTByAXFU

Радвах се, че Милица ще е част от журито, но вече много ме дразни с глупавите си изказвания и хилене.

Нети визиуално много приличаше на Паша. Учудих се, че беше видимо много притеснена. Не знам защо много съфорумки решиха, че изпълнението й предварително е “обречено на успех”.

Деян ми хареса.

Стефания – прекрасна и неузнаваема.
А това с питона...

Само аз ли не харесвам Къци? Може аз нещо да не съм наред (като гледам как всички се прехласват по него)... Не мога да го харесам този човек, много ми е елементарен, липсва му чувство за хумор или пък чувството му е изключително плоско. И като вземе да се обяснява и да кима с глава... Не знам ...
...

Не си само ти. Изпълнението на Кръстьо -   Sick Sick Sick Гола глава, обеци, очила, тъмен костюм не правят Слави. Много на серизно се приема тази дребна комплексирана душица Кръстьо. Талант не виждам, колкото и да се старая.

Неве се справи чудесно.  Heart Eyes

Мая се стара много, но /за мен/ не беше убедителна. Всеки път си мисля, че не е за този формат.  Sad

Иво не ми хареса. Чалга певец с образование "оперно пеене", а пее фалшиво и е скаран с тактовете.  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 16:58 от smileys

# 186
  • Sofia
Милица ще участва в Стани богат/ в петък/и по откъсите,които дават пак е в такова приповдигнато,леко истерично състояние,май не може да излезне от образа на гладната и недоволна съпруга на Величко от Етажна собственост,все едно я гледам в роля... ooooh!

Къцката го харесвам и не мисля,че е комплексиран,няма от какво,успял е все пак с нещо ,има стабилно семейство и бизнес Naughty

# 187
  • с/у ОколоМръсТното
Къци се справи, което си е факт. Можеха мааалко да го повдигнат с някакви платформи може би, но иначе много добре хвана повечето типични жестове и концертно поведение на Дългия.

Нети ме учуди с НЕспавянето си. Тя в стремежа си да наподоби Паша, мноого изгуби. В самия край на песента, нещата й се получиха... Но не е достатъчно.
Неве по принцип я харесвам, но снощи не беше много добра. Виж Щефито става все по-добра.

Павката, Деян, Мая и Иво са ми пълнеж. Тях не ги следя стриктно.

# 188
  • Varna, Bulgaria
хах  #Crazy... това с повдигането на платформи е добра идея newsm78, за която не само стилистите не са се сетили, ами и аз самата newsm12
ако имаше бутон - харесва ми - веднага щях да ти харесам поста  newsm10

Нети май е пяла преди тази песен  Thinking ...и нищо ново...
 отдава й се ... определено си я изпя добре... с типичните за гласа й фалцети.. hahaha
ама накрая пак преидгра с треперенето и с прилошаването - тоя път не от пристегнатия корсет, а от вълнение Joy

Иво и Мая май изпуснах, че около мене настана  #Crazy
и не мога да дам кратък коментар за представянето им newsm78

"Пойзъъъъън" ми хареса определено... "Мик Джагър" и ролята на Деян също  smile3521

като орязаха Къци изпаднах в  smile3511, но докато търсех успокоителните - зрителите преебаха прецакването и Къци победиииии smile3533

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 17:35 от Стоимира Прокопиева

# 189
  • в рока
Смайли, Мик Джагър от испанския формат е най-доброто нещо, което бях гледала. HugБлагодаря, че го сподели.

Не можете ли да се абстрахирате , когато не харесвате него самия и да оценявате само ролята му?

Къци никога не съм го долюбвала ,но съм възхитена.Нети органически не я понасям, но когато се справя го признавам.

# 190
  • in Wonderland
Цитат
И в нашия формат пускат част от оригиналния клип, преди да се качат в асансьора.

Да де ,ма пукат съвсем за малко ,преди самото изпълнение. Виж колко по-яко се получава ,когато имитаторите направят нещо 1:1 от клипа и в същото време той върви с тях  Wink

Това имах предвид аз  Laughing

# 191
  • Испания
Смайли, Мик Джагър от испанския формат е най-доброто нещо, което бях гледала. HugБлагодаря, че го сподели.

---

За нищо. Радвам се, че ти харесва.  Simple Smile
Цитат
И в нашия формат пускат част от оригиналния клип, преди да се качат в асансьора.

Да де ,ма пукат съвсем за малко ,преди самото изпълнение. Виж колко по-яко се получава ,когато имитаторите направят нещо 1:1 от клипа и в същото време той върви с тях  Wink

Това имах предвид аз  Laughing

Аха. Имаш право.  Simple Smile

# 192
Evangelina ; smileys

пишете и нас + 8 човека в къщи към вашата група

Ще помоля най-учтиво ......
Ако може другарката Стоимира Прокопиева да спре да ни залива с информация от профила на онова зло и дребнаво човече... колко харесвания или фенове и приятели имал .. Sick
Много ще сме Й задължени  Mr. Green
Когато разни фенки/роднини или на'мси кви , влезнат и почнат постоянно да ме заливат с информация ненужна. Успяват ако някой ми е само - безинтересен- да ме накарат да го намразя заради тях.
 Peace

# 193
От мъжете Иво се справя най-зле, а е с оперно пеене ?!!!
Вярно Марая Кери, но... и Том Джонс не беше изпипано.
Нещо все го тикат по разни формати/повторение на "Черешката на тортата" ,
седмицата е с негово участие в момента/ и все не му  се получава.

# 194
  • Някъде на път....
Ей, страшен Къци снощи беееее.... не мога да му се нарадвам още!!!

Общи условия

Активация на акаунт