"Като две капки вода" - сезон 2, серия 2

• 38 877
  • 778
  •   1
Отговори
# 735
Маги да си уволнява гримьорите моменталически!!! Павката го бяха докарали в лице като младия Карл Маркс,  Нети като недобухнало тесто, Иво от" маалата"'
  Rolling Eyes Тъкмо да похваля грима на Мая и хоп- Бу ра ти но!!!
Хахахах даже като я видях ,спонтанно се обърнах към мъжа ми и го питам-Леле какъв е тоя нос дето я си направили  Mr. Green

# 736
  • гр. София
Изпълнението на Иво не го гледах до края - много ми беше скучен Tired
От Нети очаквах повече. Шегата с Фреди беше страшно безвкусна!
Павката е много недооценен. Като го критикуват постоянно, не знам как очакват да е изпълнен с енергия и да му е приятно на сцената Crossing Arms Заслужава поощрение, защото не е певец, а се старае да даде максимума от себе си.
На мен ми хареса Мая - винаги е страхотна в имитациите си.

# 737
Ееее, как пък веднъж не му спестиха критика на Павката  Crossing Arms. Старае се момчето и му се получават добре нещата. Амии похвалете го веднъж, ей така за стимул!
 Но това ме кара още повече да му симпатизирам!

# 738
Гримьорите тази година пияни ли са? Лиса я бяха направили с такъв нос, все едно е Баба Яга, а Павката никаква прилика с Том Джоунс  ooooh! Нети не ми хареса...

# 739
  • в рока
Неве е супер

# 740
Неве мнооооого ми хареса, а и песента я обожавам  Peace

# 741
"Синтетичната Ейми" не беше ли кофти определение? Деян и този женски образ не го направи...

# 742
  • гр. София
Деян направи една отвратителна пародия Close

# 743
ми к;во да направи - тя е 1,60, той 1,90... мъж, и му личи, изигра я, но нямаше как да изглежда пародийно

# 744
  • Sofia
дотяга това повтаряне на песните и визията на Том Джоунс,Шер,Л.Армстронг и т.н.,всяка година едно и също ли ще гледаме Close

# 745
Малеййййййййй.....Деян......добре е момчето, след Вурст просто нищо и никой не мога да критикувам......

Неве ми хареса и искам това да е нейната вечер! Но едва ли......Нети ще я направят №1 и тази вечер!

За Фреди Sick загорча ми......

След като свърши предаването ще пусна нова тема, да не цепя тази......

# 746
Силно се надявам на Деян да не му се налага да прави женски образи. В опитите си да докара женски глас се получава пълна пародия ooooh!
Неве ми хареса и силно се надявам да спечели тази вечер.

# 747
  • в рока
Къце ми харесва-без бек вокал на тази трудна песен

# 748
Мисля, че ролята на журито е абсолютно безмислена...повтарят едно и също до безкрай

# 749
Справи се Къци - не го очаквах, харесвам Кренбърис и не мислех, че ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт