Торта Нутела Happy

• 9 959
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,прекрасни Simple Smile
Много ще съм ви благодарна,ако заедно успеем да сглобим една прекрасна торта Нутела,която я правят в Happy-то...
Кремът винаги ми убягва и крайният резултат не е никак сполучлив и не се доближава до желания вкус,а аз искам максимално да успея да изкопирам тази така вкусна торта...
Ако някой може да ми помогне за цялостната рецепта ще му бъда безкрайно благодарна!
Благодаря предварително на всички отзовали се на моя отчаян зов за помощ! Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 14:02 от bubanka

# 1
Мен пък много ме интересува Бисквитената на Неделя:)

# 2
аз пък да кажа, че не е на хели, а на една сладкарска къща и ги продават по 4 парчета за 10лв в кутия във Фантастико и на др.места
как се казваше фирмата  newsm78 но ще ги разпознаеш, абс същите са

# 3
Мен пък много ме интересува Бисквитената на Неделя:)

Сигурна съм, че кремът е от смесени течен шоколад и заквасена сметана /според вкусовите ми рецептори/   chef + орехи и стафиди.

# 4
Нутелата на Happy е на сладкарка къща Taste it. Има ги не само във Фантастико, а и в Пикадили, и в други сладкарници и магазини. Крема мисля че се прави с маскарпоне, разбита сметана, цедено кисело мляко. Но точната рецепта... за съжаление не знам. Слага се разбира се и течен шоколад.

# 5
Нутелата на Happy е на сладкарка къща Taste it. Има ги не само във Фантастико, а и в Пикадили, и в други сладкарници и магазини. Крема мисля че се прави с маскарпоне, разбита сметана, цедено кисело мляко. Но точната рецепта... за съжаление не знам. Слага се разбира се и течен шоколад.

Много ти благодаря за помощта,но не мога да намеря къде е тази сладкарска къща...ти имаш ли си на представа как мога да я открия?

# 6
Ето страницата им във Фейсбук: https://www.facebook.com/pages/Taste-it-deli/282895741803135?sk=timeline

Има адрес на магазинчето им в центъра, мейл, телефон. Не съм сигурна дали в магазина продават Нутели, но можеш да им се обадиш да ги питаш или да видиш дали има възможност да си поръчаш. Ако не си опитвала другите им торти, горещо препоръчвам Линд и Френска селска торта. Пайовете им също са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт