Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на лекарите за секса по време на бременност?
Какви са препоръките за използване на упойка по време на раждане?
Как да се справя с подутите венци по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на лекарите за секса по време на бременност?
-
Какви са препоръките за използване на упойка по време на раждане?
-
Как да се справя с подутите венци по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки с различни болки и дискомфорт по време на бременността?
-
Какви са различните видове упойки при раждането и какви са мненията за тях?

Относно подуването забелязах че и аз го имам.. Особено като спя се подуват чак ме болят пръстите на ръцете като ги свия..
даже съм свалила халката тъй като трудно почнах да я вадя
когато бях на лекар се мерих 13+ кг.
ама мн ми тежат килцата до 5я месец не бях наддала ама тея 2 месеца си наваксах

Кантара ми се счупи малко след като забременях и сега ме е страх да си купя нов..

Оглеждам се вече за сандали - досега винаги съм носила по-елегантни и на ток /макар достатъчно да съм си пораснала
/, но сега вече гледам за удобни, ортопедични със съвсем леко надигане от типа на холандско ходило, та да щъкам смело и доколкото е възможно пъргаво с големия корем, а след това и бутайки количка....Но като ви чета тук някои мами как заради подути крака се налага да търсите по-голям от обичайния си номер обувки, направо съм в чуденка...Все пак има още месец и половина поне до идването на сандаления сезон, а дотогава знам ли на какво дередже ще са ми табанчетата 
Ако му имаш телефона даже според мен звънни му да му обясниш какво ти се е случило, пък ако той прецени и до патологична бременност да прескочиш, няма лошо. Лошо е да стоиш в напрегната неизвестност
хихи.... и пак си бях ок. Все пак смятам да го караме по-внимателно и на приемливи интервали от порядъка на поне през 2-3 дни
И така докато се чувствам добре и все още по-подвижна и координирана от слон в стъкларски магазин
Ама ако се наложи секцио.....Аз пък днес ходих до личната,снощи ме болеше бъбрек(поне така си мислех) но се оказа кръста.Изписа ми хомеопатичен гел за мазане.Много гадна болка от кръста към крака и към дупето ама ще търпя.