Слънчо весело се смее, а юнчето все по-силно дивее -т.12

• 36 389
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от мен в новата темичка .И аз да се оплача днес с ММ ходихме до Джъмбо ,на касите установих че е невъзможно да си откопчея ципа на чантата.Ръцете ми бяха буквално надути като балони което досега не ми се бе случвало.Прибрах се и легнах за малко в момента в който се изправих шурна една кръв от носа ужас-та днес се чувствам по добре и тъй като съм на преглед на 10.04 се чудя да ходя ли по рано да изчакам ли? Sad

# 61
mamamo пусни си най - добре едни изследвания за албумина да видиш как е... не чакай до 10.... и си следи кръвното как ти е

# 62
Кръвното е ниско 60/100 беше след инцидента с кръвта.Днес няма да мога но май утре ще прескоча да АГ да видим какво ще каже  Sad

# 63
  • София
mamamo , по-добре да отидеш по-рано до АГ-то да ти пусне изследвания

# 64
според мен отиди на преглед не 4акаи 10-ти.така ще си по спокоина.дано вси4ко е наред

# 65
мами искам да ви попитам имате ли проблем с подуването на венците..защото моите Kървят и не знам какво да правя. моля ви да ме посъветвате нещо..  Cry Относно подуването забелязах че и аз го имам.. Особено като спя се подуват чак ме болят пръстите на ръцете като ги свия..  Tired даже съм свалила халката тъй като трудно почнах да я вадя  Naughty когато бях на лекар се мерих 13+ кг.  Shocked направо се шокирах но лекарката каза че може да задържам и вода да не се притеснявам  newsm78 ама мн ми тежат килцата до 5я месец не бях наддала ама тея 2 месеца си наваксах  Laughing е всичко с бебка да е наред пък после ще му мислим как ще ги сваляме.. Thinking Crazy

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 14:42 от Love your Smile

# 66
Благодаря за чудесната тема!
 Love your Smile, за венците си прави гаргара със смрадлика, а с предишната ми бременност много ми помагаше паста за зъби лакалут. Моите венци също кървят от време на време.
Моето кръвно от няколко дни също е доста ниско, а бебка е доста активна. Снощи трудно ми позволи да легна в каквато и да е поза. За килограмите няма да казвам колко са, че ме е срам. По принцип си имам склонност към напълняване и сега колкото и да внимавам какво ям пак си се трупат. Вече спрях да ги мисля, ще се сваля после.

# 67
Здравейте и от мен в новата темичка!
За упойките : миналия път съзнателно реших да не ползвам и отидох да раждам в Окръжна в София, където ако си без избор на екип не можеш при нужда да поискаш упойка, понеже предварително се прави среща с анестезиолог... И какво мислите - още след час болки почнах да се моля на всеки срещнат лекар да го избера за избор на екип само и само да ми сложат упойка, но ми отказваха, понеже после ги обвинявали , че в последния момент едва ли не излизало, че ни изнудват и т.н. (те са си прави за това). В крайна сметка всичко мина и без упойка, но медал няма да получа, че съм се мъчила... Сега мисля да си подсигуря възможност поне да поискам и да преценя на място - може пък по - леко да вървят нещата.
Да се похваля, че поръчахме количка Mama and Papa Sola и голям товар ми падна от плещите! Сега си я чакаме да пристигне от Англия. Днес и двуетажно легло ще си сглобим и повечето неща, които ме карат да не спя нощем и да ги мисля се нареждат Simple Smile
Здр , напълно съм съгласна с написаното ....А аз с мойте две нормални раждания и придобит опит искам да знам при кой ще раждам та определено ще е с упойка .Баткото беше напълно "натурално "и без екип и за малко да го деформират .Малкия докато излизаше си напъвах и гледах Шоуто на Слави ..... newsm03

# 68
Та исках да кажа ,че за 1000 лв си осигурих спокойствие + упойка за мен и по - нормална атмосфера за бебо.... Hug

# 69
  • Германия
Love your smile   Аз съм с изключително подути венци също.. Само паста за зъби парадонтакс ми помага, само че има отвратителен вкус! Аз използвам и водата за уста и съм доволна..
За килограмите - миналия месец бях +11, други ден съм на ЖК, очаквам да съм качила още 4-5..  Grinning   Кантара ми се счупи малко след като забременях и сега ме е страх да си купя нов..  Joy

# 70
Та исках да кажа ,че за 1000 лв си осигурих спокойствие + упойка за мен и по - нормална атмосфера за бебо.... Hug
за раждане в държавна или частна болница говориш

# 71
Хоп-трап ето ме и мен в новата тема...
Thе same, благодарност за старанието и времето, което отделяш да направиш юнското ни форумско местенце така приятно!   bouquet

Аз на този етап, да чукна на дърво, при все лесната ми уморяемост се чувствам сравнително подвижна и отоци досега на са ми избивали. Дано така се задържат нещата и занапред fingerscrossed  Оглеждам се вече за сандали - досега винаги съм носила по-елегантни и на ток /макар достатъчно да съм си пораснала Wink/, но сега вече гледам за удобни, ортопедични със съвсем леко надигане от типа на холандско ходило, та да щъкам смело и доколкото е възможно пъргаво с големия корем, а след това и бутайки количка....Но като ви чета тук някои мами как заради подути крака се налага да търсите по-голям от обичайния си номер обувки, направо съм в чуденка...Все пак има още месец и половина поне до идването на сандаления сезон, а дотогава знам ли на какво дередже ще са ми табанчетата smile3560

mamamo,  Hug ... не чакай 10-ти, ами ако не днес, то го потърси още утре твоя АГ.  Все пак ЖК е регулярно проследяване, а като възникне неочаквано някакъв проблем трябва да се реагира навременно, дори само за да се успокоиш, че нищо извънредно и будещо тревога не се е случило.  Peace  Ако му имаш телефона даже според мен звънни му да му обясниш  какво ти се е случило, пък ако той прецени и до патологична бременност да прескочиш, няма лошо.  Лошо е да стоиш в напрегната неизвестност Hug

Относно секса - ние го бяхме спрели за около месец след онази стряскаща случка с рязкото изтичане, което бях се шашнала, че е околоплодна течност Crazy  За щастие нали оказа се тогава, че са ми съвсем ок водите, но пък течение се констатира, та.....престояхме на "сух режим" 4-5седмици...И понеже принципно моят АГ не ми го е забранявал поради бременността, онази вечер вече се престрашихме да се отдадем на порива Wink  - нямаше неблагоприятни реакции после, та на следващата сутрин даже затвърдихме провеката kiss  хихи.... и пак си бях ок.  Все пак смятам да го караме по-внимателно и на приемливи интервали от порядъка на поне през 2-3 дни Blush  И така докато се чувствам добре и все още по-подвижна и координирана от слон в стъкларски магазин Laughing  Със сигурност обаче най-късно до края на осмия ще го караме така и то в най-добрия случай, т.е. ако аз съм във форма и без оплаквания Peace

# 72
didinkata1 Как няма да те втрещи... аз още от 5-6 месец съм в някакъв ужас от самото шиене, а не от самото раждане. Всичките ми приятелки много ми се чудят как може да мисля само за шиенето и за иглите, но пък като имам такава страшна фобия от игли как да не го мисля...  #Crazy newsm78 Не знам гледам много много да не го мисля пък някак си ако се наложат шевове ще мине... няма как...  Praynig Tired

# 73
didinkata1 Как няма да те втрещи... аз още от 5-6 месец съм в някакъв ужас от самото шиене, а не от самото раждане. Всичките ми приятелки много ми се чудят как може да мисля само за шиенето и за иглите, но пък като имам такава страшна фобия от игли как да не го мисля...  #Crazy newsm78 Не знам гледам много много да не го мисля пък някак си ако се наложат шевове ще мине... няма как...  Praynig Tired
А ти решила ли си къде ще раждаш Simple Smile

# 74
Привет!Мен пък ме е страх от упойки WhistlingАма ако се наложи секцио.....Аз пък днес ходих до личната,снощи ме болеше бъбрек(поне така си мислех)  но се оказа кръста.Изписа ми хомеопатичен гел за мазане.Много гадна болка от кръста към крака и към дупето ама ще търпя.

Общи условия

Активация на акаунт