Слънчо весело се смее, а юнчето все по-силно дивее -т.12

• 36 389
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
И аз да се запиша Simple Smile

# 76
didinkata1 Как няма да те втрещи... аз още от 5-6 месец съм в някакъв ужас от самото шиене, а не от самото раждане. Всичките ми приятелки много ми се чудят как може да мисля само за шиенето и за иглите, но пък като имам такава страшна фобия от игли как да не го мисля...  #Crazy newsm78 Не знам гледам много много да не го мисля пък някак си ако се наложат шевове ще мине... няма как...  Praynig Tired
А ти решила ли си къде ще раждаш Simple Smile

За сега съм се спряла на Майчин Дом... много се чудех къде да е и в крайна сметка реших да е там. Имам много добри отзиви за специалисти...  Simple Smile

# 77
Здравейте мамита..аз съм от плаващите..хем тук ви следя ,хем съм в групичката с близнаците..като ви чета постовете доста сте активни  все още..аз съм като
морж..все покрай леглото,уморявам се супер бързо...болките в кръста са брутални..киселините ужасни през цялата нощ и като капак двете девойки се изтрепват 24 часа...разкош..иначе и аз съм от тези ,които са се спряли на Св.Георги..но това ми звучи несериозно,че дори шиенето е без упойка..представям си как навлизане раздават по една пръчка за между зъбите..а тук се сетих и за кървенето на венците..моите неспираха..стоматолога ми изчисти целия зъбен камък и сега никакъв проблем..другия вариант е жабурене със Сандрин,той стяга..както и смрадликата,за кжято по горе се спомена,секса вече го изключих от менюто,за сметка на пържените картофи Laughing.....другата седмица ще отида до Св.Георги и ще видим какво в действителност се случва с упойките и тогава ще избълвам много инфо..Усмихнат и кастлив нов месец на всички и содата нека бъде с нас Hug

# 78
Та исках да кажа ,че за 1000 лв си осигурих спокойствие + упойка за мен и по - нормална атмосфера за бебо.... Hug
за раждане в държавна или частна болница говориш
Втория път си избрах д-р Стратиева ,а тя работи в Тина Киркова .....Ако не е сменила болницата пак ще съм там с момата .... Peace

# 79
Добро утро Grinning
Аз сравнително добре се справих вчера със задачите-баница,кекс,пица,супа,миене,чистене,пазарене,разходка с щерчо,нооо вечерта вече бях труп.Бебочето обаче не се спря,явно и на него му се отрази интензивното движение.
Хубав и усмихнат април на всички,да донесе само положителни емоции  bouquet

# 80
Добро утро момичета ,хайде да ви се похваля с новата ни тениска Simple Smile

Hug Hug Hug

# 81
  • Шумен
*mama*na*viki* Супер е тениската  Hug

# 82
*mama*na*viki* Тениската е супер. Много е сладурска, да си я носиш със здраве... Simple Smile Hug

# 83
Благодаря ви момичета   bouquet

# 84
Момичета аз може ли да попитам какъв крем или лосион за тяло използвате сега докато сте 2 в 1  newsm78 Намерих една тема по въпроса и за сега съм се спряла на Гарниер, защото отзивите бяха много добри, но все пак може да се обмени опит не е лошо  Wink А иначе моят свършва и ми трябва нещо, което да овлажнява и омекотява много добре... съответно за да не се нацепя много, а и от 1-2 месеца кожата ми е адски суха... никога не е била такава, но явно е вследствие на бременноста...  Hug  bouquet

# 85
  • в Кошера
Момичета аз може ли да попитам какъв крем или лосион за тяло използвате сега докато сте 2 в 1  newsm78

Вкъщи винаги имам подръка 2 продукта, от години им се доверявам.
Гел олио и добрата стара тъмно синя НивеаPeace

# 86
Алексче23 Използвах Elancyl, но от месец го нма никъде, в аптеките ми обясниха че вече няма да го внасят. Заместих го с Percutalfa. Той е с лека текстура, която не прави плътен филм върху кожата, а попива много добре и можеш да се облечеш спокойно без петна върху дрехите. Сравнително висок клас козметика е 200мл. струва около 30 лв. Специално за стриите е. А иначе червената серия на Garnier с канадската формула за останалата част от тялото. Аз съм си с много суха кожа по принцип и покрай бременността станах като гущер още първия месец. Тези продукти ми се отразяват чудесно омекотяващо

# 87
Аз зимата използвах олио на Джонсан'с, но то много загрява и за този сезон и предстоящия няма да ми върши работа...  Cry
А Флейка Гарниер-а, който използваш предполагам, че не оставя филм и попива бързо или... Не съм използвала червената серия (чудно защо не съм се сещала), но ми допада като идея...

# 88
  • Pb
Във ВМИ-Пловдив слагат местна упойка, друг е въпроса колко хваща - аз лично всичко си усетих и срязване, и шиенето после беше кошмар. Не знам защо така се получи, обеснявам си го със слаба доза, друго логично обяснение не намирам. Та, съвсем е възможно жените да не са усетили, че са им сложили упойка (аз нямаше да разбера, ако не ми бяха казали) и после да твърдят, че шиенето става без такава. Така, че и аз си имам страх от това шиене, това ми беше най-ужасната част от цялото раждане  Rolling Eyes Сега, много, много се моля да се размина  Praynig Praynig

# 89
Във ВМИ-Пловдив слагат местна упойка, друг е въпроса колко хваща - аз лично всичко си усетих и срязване, и шиенето после беше кошмар. Не знам защо така се получи, обеснявам си го със слаба доза, друго логично обяснение не намирам. Та, съвсем е възможно жените да не са усетили, че са им сложили упойка (аз нямаше да разбера, ако не ми бяха казали) и после да твърдят, че шиенето става без такава. Така, че и аз си имам страх от това шиене, това ми беше най-ужасната част от цялото раждане  Rolling Eyes Сега, много, много се моля да се размина  Praynig Praynig
Точно поради тази причина и мен много ме е страх от това шиене... Повечето ми познати пък казват, че не изчакват достатъчно време, за да ги хване упойката и те пак са си усещали всичко... Не знам... Направо съм се побъркала с тия игли и упойки и само се моля да не ми се налага "шев и кройка"...  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт