Вегетарианска шеста - кой какво ще готви днес?

• 69 643
  • 847
  •   1
Отговори
# 765
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
тази рецепта за тиква със сирене много ми харесва http://www.bonapeti.bg/recepti/Pechena-tikva-sas-sirene/

тц, трябва да е нейде скрита... така няма кой да е хапне.
мъфини или сладки май ще е ... да видим за какво ще имам муза... Mr. Green

Поща, каква е тази агнешка марула? newsm78

# 766

Поща, каква е тази агнешка марула? newsm78

Ася, това е Feldsalat, от Фея научих, че се казвало агнешка марула. Аз нямах идея как се нарича на български.

# 767
аха, аз в Бг съм я виждала като фелдсалата, т.е. не е преведено името...

от тиквата станаха сладки и пай (маслено тесто, тиква на парчета, броколи, отгоре жълто сирене)

# 768
Здравейте  Simple Smile

Ако някой от София се интересува за брашно от лимец на изгодна цена, моля, нека ми пише на лични. Имам познат, произвел 200 кг и му го изкупуват на безценица на едро, а същевременно виждам как в магазините върви на баснословни цени  Confused

Лично аз правих хляб с лимец+типово в хлебопекарна или лимец+бяло и става чудесен хляб  Peace

# 769
Имам няколко топки замразен квас за хляб с боза Хармоника. Трябва ми място във фризера, а не ми се прави, някой ако е от Пловдив и ги иска, да ми пише на лични да му ги дам.

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 18:28 от adelinda

# 770
пататник
салата - морков, чушка, домат, лук, марула
айоли

паят с тиква и сирене стана много успешен, но подозирам сиренето в успеха, едно френско, пак смръдливо, но много вкусно... Mr. Green

# 771
За вечеря запечени картофи с кисели краставички, бяло вино и кашкавал. Поръсих ги с малко риган.  chef

# 772
  • София
елда със зеленчуци и реване Simple Smile

# 773
Напоследък често правя вечерята за 5 минути  Grinning- кипвам вода в каната и слагам на решетката за пара броколи, точно 5 мин му трябват, дори  по-малко. През това време правя млечно-чесновия сос и готово  Heart Eyes

Тези дни обаче съм решила да направя овесени кюфтенца на фурна.

# 774
уикендът бяхме все навън и не съм готвила освен едни сладки с шоколад.

вчера maultaschen , купени (снимката не е моя)...

за днес ще грилна зеленчуци и ще ги мариновам.
утре смятам да правя бъргъри с червено цвекло и елда.

# 775
  • Пловдив
Пататник - ще имам и постещи на гости, за тях без яйца и сирене, за останалите със.  Wink

# 776
kak se наяждате с едни броколи бре хора?искам и аз така Laughing
Тази седмица
-супа от праз,червена леща и случаен зарзават тип "изчисти хладилника"
-ориз с грах и моркови
-елда с домати и сирене
-пюре от картофи и карфиол

# 777
anette1104, не се наяждам с броколите  Laughing Само като салата ги ям   Mr. Green

# 778
  • София
от мен запеканка от картофи, броколи и карфиол

# 779
  • гр. София
Тези дни готвих - картофи със сирене, супа от червена леща и булгур, кафяв ориз с грах и кашкавал на фурна, солени мъфини с брашно от спелта, къри с моркови и грах, омлети със сирене, банички - една част със спанак и лук, а другата - същото плюс сирене, супа с кафява леща, омлет с карфиол и кашкавал.

Общи условия

Активация на акаунт