Ловешки мами - Тема 8

• 103 458
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
 Колебая се кой е точно този туристически дом...Честно казано имам две предполжения,не знам кое от двете ми предположения е точно той...Но и за двете не знам нищо... Peace

# 121

Ето за това място става дума.
Редактирам си поста, тъй като преди малко разговарях с един човек по телефона, който заяви, че започват ремонт и не знае кога ще приключат. Та този господин ми препоръча хотел "Вароша". За там впечатления имате ли?

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 12:30 от ma cherie

# 122
 Преди една година настанявах там приятели-бяха доволни...Виж по-нагоре съм дала линк към къща за гости,погледни и нея..

# 123
Благодаря, ще го разгледам   bouquet

# 124
  • Ловеч
Момичета, някой скоро да е ремонтирал баня? Търся добър майстор за плочките.

# 125
Някой да ходи при Опанова,да й знае работното време? Благодаря.

# 126
  • Ловеч
В Медицински център е до обяд, а понякога и в родилно горе.

# 127
Ив и ние правим ремонт на банята нашите плочки ги слага Стефчо живее до църквата под гарата .Но е много труден постоянно са заети с работа вече 2 седмици ги чакаме за плочките в коридора и в кухнята

# 128
  • Ловеч
Доволна ли си ? Че виждах покъртителни резултати след майстор, криви плочки, разминаващи се фуги, различни по дебелина фуги, обърнат наклон и какво ли не... Ние ще я почваме след месец някъде до август трябва да е готова.

# 129
  • София
Здравейте, мами
Моля, бързо помагайте със съвет.  Grinning
Налага ми се да избера ресторант за семейно събитие, 8-10 човека, за 1 май.
Не съм в Ловеч, но го познавам.
Ако имате предпочитани ресторанти с добро съотношение цена-качество, моля споделете.
Вие сте единствената ми надежда за мнение по въпроса.

# 130
  • Русе
И аз не съм от Ловеч и нямам много наблюдение върху заведенията, но живея до ресторант Колор клуб и на прима виста се сещам за него. Съдейки по празненствата, които постоянно се провеждат, явно отговаря на критериите ти Peace

# 131
 10 човека не са много-аз съм за Драката, но предвид факта,че 1 май е почивен ден,по-добре си направете резервация за където и да е,за да не увиснете.

# 132

Здравей
Ако все още не сте си намерили майстор за банята,препоръчвам Тихомир,дълги години е работил като майстор в чужбина,работи бързо и качествено.Ето телефона:
0885557255

# 133
Здравейте, мами
Моля, бързо помагайте със съвет.  Grinning
Налага ми се да избера ресторант за семейно събитие, 8-10 човека, за 1 май.
Не съм в Ловеч, но го познавам.
Ако имате предпочитани ресторанти с добро съотношение цена-качество, моля споделете.
Вие сте единствената ми надежда за мнение по въпроса.

Здравей
Ако не държите на супер лукс,а на качествена храна .Препоръчвам ресторант "Липите'' Отвън прилича на кръчма ,но готвача е страхотен работил е до сега в Америка и менюто му е малко и невероятно вкусно,изискано поднесено големи порции и цени от 5 до 7лв с гарнитурата и домашен хляб.Дори тортите които има за десерт той ги прави. За пример стек на скара с сотирани зеленчуци ,пресни картофки върху сос от цвекло 6,50. Салата по гръцки с мариновани тиквички и мус от сирене  около 5лв за 400 гр.
намира се след магазин Лидъл

погледни и този линк
https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BD%D0%B5%D0%BA-%D0%91%D … 7/516226325173717

# 134
  • София
Благодаря на всички, които ми предложиха ресторант за празника.
Под натиск от родата избрах Драката. Еми то като не съм в града да си избера сама, каквото реши родата, това е  Grinning.

Може ли сега малко актуална инфо за торти, моля    party023 Praynig.
Най-обикновени, без надписи, ще ми трябва или една голяма, или 2 малки - още се чудя.
Получих инфо за сладкарница Фаворит. Голяма торта, еклерова - 38 лв. 
Не е ли малко скъпичко  newsm78?
В София тортите Неделя са на тази цена. Не ми се носи торта от София, но ако се наложи.. 
Имам още 2-3 дни за предложения и решение.

Общи условия

Активация на акаунт