До многодетните мами! 2

• 20 787
  • 400
  •   1
Отговори
# 225
Reni_, пощата ти е пълна и затова пускам отговора на писмото ти тук, дано да го видиш  Rolling Eyes

Радост, аз ти писах отдавна на zuz@mail.bg
Не мога да ти изпратя тук текста, който трябва да копираш в подписа си, защото това е сайт, а не ел.поща и няма да можеш да го прочетеш, а ще ти излезе като снимки. Затова влез в пощата си и там ще намериш писмото ми, което е от 31.03.2006
Ако го няма ще ти го изпратя пак. Дори сега го пускам, за да е по-сигурно, ако нещо не ти е ясно, не се колебай да ме питаш.
целувки на мъниците

Дидка стана ли ясно защо са искали списък на многодетните в детската градина newsm78 ние сме към община Лясковец  Rolling Eyes.

а това е линк към темата, която Цвета е пуснала http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=91871.0

# 226
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Да,от демократичният съюз на жените искали справката,но утре ще питам и директорката,защото от госпожите само това разбрах!

# 227
Хей, Деметра, къде изчезна?
Според списъка трябва да почерпиш, не се крий! 
party023 От нас - най-искрени пожелания за щастие.
Хубаво е, когато юнаците порастват!

# 228
Точно за Деметра си мислех днес, къде изчезна? newsm78

Честит Рожден Ден на Борис на Деметра!
Днес става на цяла ЕДНА годинка!
Много целувки и весели игри!

# 229
  • София
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  НА  БОРИС!

newsm38  ura Tada baloni

# 230
Честит рожден ден на Борис! Честит предстоящ рожден ден и на Камен на цвета! Здраве и много любов им желая!

Честито и на всички именяци,които тези дни празнуват! Честито на всички,които носят имена на цветя или които са кръстени на дядо или баба - цветя,храсти,дървета и т.н. всичко,което е флора!

И от толкова много поводи най-накрая се оказа,че ръцете са ни празни! Няма кой да почерпи - поне виртуално! Дидка все обещава торти от нейните вкусните и специалните и все гладни ходим!
Това в кръга на шегата естествено!

и накрая но не на последно място - хубава неделя - да си отпочинем стабилно и още по хубава нова седмица с повече приятни емоции на всички тук и семействата ни!

# 231
Как да няма кой да почерпи на този прекрасен пролетен празник! Ние с Калинка ви черпим всички с виртуална торта   party023 и Coffeeи beer и разбира се много букети newsm51 smile3525 smile3525 newsm51! Да сте живи и здрави всички дечица и мами и много пролетно настроение ви желаем!

ЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И УМНИ ДЕЦА!Ч

ЧЕСТИТО И НА КАМЕН ПРЕДВАРИТЕЛНО - ДА РАСТЕ ЗДРАВО И УМНО МОМЧЕ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ! А НА МАМА ЦВЕТА ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК, ЗАЩОТО ВЪВ ВАШАТА КЪЩА ТОЗИ УИКЕНД МАЙ ЩЕ Е ДВОЙНО  ПРАЗНИЧНО!

# 232
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ЯСЕН НА WRIGHT ! ДА МУ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!

# 233
Ясен черпи за имения си ден, а и майка му, че е с име на билкаMr. Green
  cook  cheers beer2

# 234
 newsm51Честит имен ден на всички именници и имащи именници smile3525!

# 235
Включвам се в купона за Цветница! cook beer3 newsm38
Изпратих гостите и сега мога да се почерпя с вас. Ясен и wright вече са се отчели, дано са имали весел празник! Много радост на всички, които празнуват днес!

Точно преди 11 години пак беше Цветница, пак беше 16 април и пак изпратих гостите горе-долу по това време, обаче вместо към компютъра се понесох към родилното. И хоп-троп, в 12:30 часа, т.е. в 00:30 на 17 април на бял свят се появи бебе Камен. Благодаря за честитките за рождения му ден! Да е жив и здрав, истински подарък за мама.

# 236
Цвета   bouquet честито рожденник!Да расте здрав и разумен и да стане много добър човек,да успее да се реализира в живота по най-добрият начин!  bouquet
Успешна нова седмица на всички пишещи тук Hug

# 237
  • София
ЧЕСТИТ  РОЖДЕННИК  КАМЕН! bdbaloni

Да ви е жив и здрав и да постигне много  в  живота!  bouquet

# 238
Благодаря на всички от името на Камен!
Купонът свърши, гостите се разотидоха, преди малко изпратих рожденика в леглото. Малко късничко, ама нали му е празник... Току-що изчислих, че това е 58-ия детски рожден ден, който правим в нашето семейство. Леле, че то си е направо професионално занимание! Този път ми помогна и засилката от Цветница, та почти не го усетих. Направихме го вкъщи и макар че беше тесничко, децата се забавляваха и, най-важното, Камен остана много доволен и щастлив. От утре се захващаме с ежедневието с нови сили.
Успешна седмица и на вас!

# 239
Мами, здр! Направо благородно завиждам за всички тези ЧРД в семейството на цвета Heart Eyes Да им имам бройката .........

Ох бе хора ,я сопделете,тези дето ходят на работа - как се справяте? Аз от 2 седмици съм на курс и в къщи кога наготвено,кога не,кога оправено,кога не - не мога да понасям това,че всичко не е на мястото си! Така бях свикнала всичко едва ли не да е по конец в къщи и сега тази бъркотия ме депресира! Дори на курс не ми се ходи,искам в къщи! И въпреки,че Йоан не плачи когато го водя на ДГ,пак ми е едно такова ......

Моля, дайте съвети за работещи мами,но без разни гледачки,баби и т.н.,за сами родители с деца и ходещи на работа!

Общи условия

Активация на акаунт