Отговори
# 75
Рени,излезе ли 3 епизод с бг на Kara?

# 76
Олеееее, нашите какви глупотевини са написали и като си помисля, че доста народ им се връзва. Изкарват Хазал анорексичка, #Crazy скарали се с Ча заради ПЕ, Shocked Фериха оживява и, ще има продължение, ooooh!..................вересиите, вересииите. Sick

# 77
  • В света на мечтите... ❤
Привет,сладурки  Hug Hug Hug  вчера не съм наминавала,ама тръстиката ме измори и заспах рано вечерта  Tired

Сега малко поздравления за новото крилце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На Зиз  Hug Heart Eyes  една книжка за добре свършената работа,да си я чете с кеф,без да я боли кофата после  Grinning  newsm24
Скрит текст:

На Диди  Hug Heart Eyes ,също една книжка за разкошните ФЕмирчовци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ,защото и тя е фен на четенията  Mr. Green
Скрит текст:

А на Габи  Hug Heart Eyes ,за убийствения смях нещо друго,понеже тя си е полумозъкова и нема нужда да се образова пойче с книжки  Mr. Green
Скрит текст:

И за всички сладурки  Hug Hug Hug
Скрит текст:

И сега една кратка рекламка  Mr. Green

Искам пони!!! Naughty
Искам пони!!! Crossing Arms
Искам пониииии!!! Cry Crossing Arms
Ето пони  Party 
Aaaa  Naughty  НЕ  Naughty  не искам кобила  Shocked Sick

И сега да ви гушна всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 78
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рони, Hug  не съм Рени  Laughing, излезе - https://www.youtube.com/watch?v=Xg-Si-e5o4E&feature=youtu.be

Наде, колкото шега, толкова е и възможно, макар в конкретния случай да се вижда Енгин седнал зад Ча на едната снимка. Laughing Сигурна съм само, че не Илкнур е жена на близък Чачков приятел, а Енгин е мъж на близка Чачкова приятелка. Но това в Турция не го приемат и затова предпочитат да казват първото.  Wink

# 79
Профи,благодаря ти  Hug  bouquet

Ако някой се сеща да помага и казва каква беше онази добавка за Мозила с която мога да тегля клипчета.

# 80
Рени,излезе ли 3 епизод с бг на Kara?
тЯ Профи Heart Eyes ти го е дала Hug

# 81
Профи,благодаря ти  Hug  bouquet

Ако някой се сеща да помага и казва каква беше онази добавка за Мозила с която мога да тегля клипчета.
downloadhelper Peace

# 82
Мерси,Рени  Hug  bouquet

# 83

И сега една кратка рекламка  Mr. Green

Искам пони!!! Naughty
Ето пони  Party 
Aaaa  Naughty  НЕ  Naughty  не искам кобила  Shocked Sick

И сега да ви гушна всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Hug Hug Hug rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 84
# 85
  • Варненска клюкарка
Светле, мерси за линка!  Hug
Той пък тоя Чачко все в едни сутрешни часове се движи, не ти е работа!  ooooh! Хеле пък с женена жена ...  Laughing
А наште клюкари ги зарежи! Те дори не се мъчат да намерят инфо от турски медии и да го преведат, а направо си съчиняват. Голяма част от съчиненията им се базират на прочетени във фейсбук коментари на неграмотни пубери и кифли. #Cussing out #2gunfire

Белл, не каза какво да търся, затова по мой избор 3 снимки от времето на АФК, ама успях да прегледам само 2 хиляди. Crazy
Скрит текст:

Скрит текст:

Белл, отвори ми работа. Клипът не го намерих в тубата. Или е изтрит, или е направен частен, или му е сменено името. Затова просто го качих наново в моя профил. Ето го: http://youtu.be/JaDK1IO3Dfs

Проф, извинявай, чак сега успявам да се включа, че ми бяха виснали на главата едни елементи, бях на линия, но не ми беше възможно да пиша....Вече съм си домашна, прибрах се, че от много рано тази сутрин бях на тръстиката, направо ми се реве за сън.... Crazy

Тази е снимката , но тука са ги поорязали и не се вижда, че Илкнурката му е между краката на Чачо, а той я е подхванал Laughing И още една трябва да има, където съвсем се е подпряла на него Crazy

Клипа в тубето явно е минал през чистката, която както знаем от известно време прилагат по отношение на стари репортажи с Ча и вече почти не се намират- добре че си го запазила, благодаря, че го качи Hug
Какво да кажа- притесниха се и двамата, но тя изключително много, а той се разприказва с репортера и и осигури време да напусне мястото, а после я е качил в джипа. Мисля, че част от притеснението се дължеше на факта, че заведението е с хотелска част Mr. Green  Но репортера говореше за красива млада жена, а не като за познато  лице от неговото обкръжение професионално и приятелски кръг- смятайте как изопачават сега нещата със СС....

# 86
  • Още у мъглата ...
Привет,сладурки  Hug Hug Hug  вчера не съм наминавала,ама тръстиката ме измори и заспах рано вечерта  Tired

Сега малко поздравления за новото крилце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А на Габи  Hug Heart Eyes ,за убийствения смях нещо друго,понеже тя си е полумозъкова и нема нужда да се образова пойче с книжки  Mr. Green
Скрит текст:

И сега една кратка рекламка  Mr. Green

Искам пони!!! Naughty
Ето пони  Party  
Aaaa  Naughty  НЕ  Naughty  не искам кобила  Shocked Sick

И сега да ви гушна всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ох, лелеее, истинска Сахер тортичка  Party Party Party eat eat eat eat eat eat eat eat eat
И Ренката не я видяла  Party Party Party Party Party

Нидей да показваш на дитето туй "пони", че после ша трябва да му баеш  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Наде  Hug Heart Eyes Heart Eyes Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes Релаксче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 87
Дани. Hug
New Çağatay Ulusoy with fans-set.
Оффф, като го видя с този опърлен бретон на очите му и ми призлява.

# 88
гЪбунче Heart Eyes не ми се яде нящо Shocked изморено ми е Laughing днес съм на 1 кроасан и кафета цигари Laughing

# 89
  • Още у мъглата ...
гЪбунче Heart Eyes не ми се яде нящо Shocked изморено ми е Laughing днес съм на 1 кроасан и кафета цигари Laughing

Ха  Shocked То верно човек да гледа у шокове, че не щеш сладичко Grinning
 spoko hug Ей, не може само един кроасан Hug Да не те ловка вирус нещо Rolling Eyes Хапни нещо spoko
Добре че Зизуна спи, че щеше да каже да си изстискаш лимони Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт