Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли митнически такси или мито при пристигането на доставка от AliExpress?
-
Какви са подробностите за новото законодателство относно студентската помощ?
Форумът обсъжда предложение за нов закон за студентската помощ, който е представен в парламента. Според информацията студентите ще бъдат задължени да представят доказателство за завършване на образованието си или да върнат получените средства. Не е сигурно дали този закон е приет, но участниците във форума изразяват интерес и притеснение по темата.
-
Какви са препоръките за обличане на новородено бебе в горещо време?
-
Какви са препоръките за закупуване и избор на бебешка количка?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки дрехи?
не мисля,че вреди .Навсякъде пише,че по едно може.
, понеже баткото трябва да поседне като се умори че не може милия много да върви 
и аз съм +10
Шапки също не държеше, а аз мислех, че такова малко и неосъзнато не може да се "съблича". Та моя съвет е да се водите по детето. Нашата кифличка и до ден днешен не търпи да е много облечена. Чорапогащник през зимата е табу, както и шапката и шала въпреки, че тази зима ги вкарах като аксесоар, а и мама щом обича да ходи с шапки и шалове значи и тя ги обича
Ще съм интересна картинка с големия корем и бастуна
атракция голема.
А и днес като че ли Chipolino Tria ми хареса една идея повече от Lorelli Avio. Тези дни ще потърся по магазините и други модели на Chipolino, хареса ми Pooky и ми се иска да я видя на живо. Започнах вече и списъка за бебето, ще се старая да не купуваме излишни неща, но предвид, че ни е първо и не сме много наясно с много неща, 100% ще вземем нещичко излишно, но здраве да е.

Да не говорим, че в легналото положение, тази чупка на крачетата според мен ограничава бебето на дължина и то трябва да спи със свити крачета. Онзи ден ми демонстрираха почти всички налични колички в Хиполенд, повечето бяха на този принцип. 

сигурно като ме е видяла и не е ме е харесала