Последният триместър се задава, до юли мъничко остава - Тема 14

• 27 706
  • 645
  •   1
Отговори
# 90
Мами да ви питам пиете ли кафе,аз пия 3 в 1 и си добавям малко нес кафенце,дали не е вредно.
От скоро ми се пие и си пия сутрин по едно по-слабичко.Правя си го на кубинска кафеварка или новото Миликано на Якобс- невероятно е  Peace не мисля,че вреди .Навсякъде пише,че по едно може.
plesure всеки прави паузи в активността от време на време - радвам се,че сте добре вече  Hug

# 91
Да се запиша и аз в темата ,качила съм 10 килограма ,не ми се мисли колко ще кача до края ,но важното е бебчо да е добре!

# 92
Мимето14 мерси че си се сетила за мен  Hug Hug Hug Hug , но на мен ми трябва това + седалка - демек това , понеже баткото трябва да поседне като се умори че не може милия много да върви Simple Smile

Не се коси Титанка и аз днес ударих +10 - после ще ги свалим - сега не го мисли Simple Smile

# 93
 Partyи аз съм +10   bouquet

# 94
Здравейте и от мен,
не съм писала от предишната си бременност  Embarassed, но редовно си ви чета.
След един missed през април миналата година ме беше страх даже да се зарадвам.
Дано този път всичко е наред  Praynig
Ще си имаме второ момченце  , живот и здраве, терминът ми е 20 юли.
Ще се радвам да споделяме през останалите месеци това приятно очакване.

# 95
и аз съм + 10 даже +11, но ми тежат като 100  ooooh!

# 96
Здравейте и от мен,
не съм писала от предишната си бременност  Embarassed, но редовно си ви чета.
Дано този път всичко е наред  Praynig
Ще си имаме второ момченце  , живот и здраве, терминът ми е 20 юли.
И аз скоро се зарадвах на тази бременност,въпреки,че си имам малки проблеми  Confused и аз преживях мисед миналото лято,но живота и борбата продължават.Ще успеем този път  Peace

# 97
Здравейте и от мен,
не съм писала от предишната си бременност  Embarassed, но редовно си ви чета.
Дано този път всичко е наред  Praynig
Ще си имаме второ момченце  , живот и здраве, терминът ми е 20 юли.
И аз скоро се зарадвах на тази бременност,въпреки,че си имам малки проблеми  Confused и аз преживях мисед миналото лято,но живота и борбата продължават.Ще успеем този път  Peace

И аз имах мисед миналото лято - това е - юли е нашият месец момичета - всичко ще е наред с нашите мъничета Simple Smile

# 98
  • Пловдив
Момичета току що звънях на акушерката за училището в ДКЦ2... даде ми телефон за връзка тъй като в групата местата са останали малко който има желание да ми пише на лични ще дам телефона да се обади..Акушер Запрянова се казва жената много е мила Simple Smile))) И каза че може би курсовете ще почват другата седмица но не ми потвърди 100% ще чакам обаждане Simple Smile)))

Zlatoto_90, от другата седмица стартиране на курса идеално ме устройва и местоположението е супер. Аз също звънях курсовете ще са веднъж в седмицата - от 17 часа до 19 часа - така че и времето е идеално - няма да свършват по тъмно. Аз направо се записвам.
Ще се радвам да се запознаем и да ходим заедно  Simple Smile

В кой ден от седмицата е този курс? И колко пари беше? чудя се и аз дали да не се запиша ама ако започва от другата седмица ще пропусна 1вата лекция

Avencis, на мен ми казаха, че още не са решили на 100% кои ден от седмицата ще се провежда курсът, но може би ще е сряда или четвъртък. Иначе за цена не съм питала. Продължителността е 2 месеца. Ти щеше да пътуваш ли другата седмица?

# 99
Цоп от мен  Hug
За ранното раждане не го мислете. Миналия път се бях филмирала, че ще родя в седмия месец, а кифличката се роди 5 дена преди термина  bouquet си. Както казват старите хора кой каквото му е писано. И да го мислим и да не го мислим josi не можем да влияем на тези работи.
Да пиша пак и за опита си с юлско бебе- първите два дена като ни изписаха от болницата с каката я обличах с тъничко боди с дълъг ръкав и панталонки с чорапки. Е ми нямаше такъв рев, а аз бях в паника какво не е наред. На третия ден я оставих само по боди с къс ръкав в къщи и детето кротна. Вечер само добавях едни къси панталонки и чорапи, но сутрин чорапите винаги липсваха #Crazy Шапки също не държеше, а аз мислех, че такова малко и неосъзнато не може да се "съблича". Та моя съвет е да се водите по детето. Нашата кифличка и до ден днешен не търпи да е много облечена. Чорапогащник през зимата е табу, както и шапката и шала въпреки, че тази зима ги вкарах като аксесоар, а и мама щом обича да ходи с шапки и шалове значи и тя ги обича  Wink
И пак се повтарям детето най-точно ще ви покаже кое е добре за него, моята кукла докато беше горещо си караше само по боди с късо ръкавче и носех едно тънко чаршафшче ако духа, че до септември не ползвахме и количка. За кожата използвахме слънцезащитен крем фактор 50. За климатика съм писала и преди, но пак да си кажа. Средата на август го пуснахме, че беше адска жега и само допълнително завивах малката с едно олекотено одеало. Единственото условие е да не духа срещу детето.
Да се оплача от няколко дена едва ходя. Лявото ми коляно блокира периодично. Днес ходих на ортопед и единственото, което каза, че може да правя сега е да се мажа с диклак гел и да правя компреси с риванол и ракия. Останалото са молитви да не почна да събирам вода, че в моето състояние става сложно. Не може да се прави ЯМР,а доктора си каза, че без него не може да определи проблема и следователно да се назначи лечение или операция Tired Ще съм интересна картинка с големия корем и бастуна  hahaha атракция голема.
Щях да пиша за още нещо ама забравих за какво  newsm78
Болните мами да оздравяват бързо и само усмивки и положителни мисли
Сетих се за килограмите аз в средата на 6-я месец съм +14кг като само последния съм качила 5 без да съм увеличила храната ама явно и от въздуха трупам матриал
Толкова роман от мен Hug

# 100
  • Телиш/Плевен
plesure, радвам се, че писа и че си добре. Желая ти успех с начинанията, наистина много задачи са ти на главата, но вярвам, че ще се справиш с всичко в срок. Hug

Добре дошли на новите мамчета и лека бременност!  bouquet

Аз досега разглеждах сайтове с колички и определено Chipolino е моята марка. Heart Eyes А и днес като че ли Chipolino Tria ми хареса една идея повече от Lorelli Avio. Тези дни ще потърся по магазините и други модели на Chipolino, хареса ми Pooky и ми се иска да я видя на живо. Започнах вече и списъка за бебето, ще се старая да не купуваме излишни неща, но предвид, че ни е първо и не сме много наясно с много неща, 100% ще вземем нещичко излишно, но здраве да е. Laughing

На болните мамчета пожелавам бързо оздравяване. Hug

# 101
Късно в този час, да се включа и аз в новата тема -
+10 кг съм почти, а съм с термин 30.07..
Не е много приятно, не прекалявам с храната, но е налице разликата.
Дано пък после бързо да ги свалим, както бързо сме ги качили   Simple Smile
Лека и успешна седмица, тумбачета  preggo

# 102
  • София
Добро утро   bouquet

Криво ми е тия дни. Килограми качвам като бясна. Последно бях +9 и спирам да се тегля  #Cussing out

Количка не мога да си харесам, защото все има нещо, което не ми е удобно. Или дръжката не е цяла, или коша е малък, или няма амортисьори, или е тежка, или е просто трудна за бутане. За грозна да не говорим... Например на Хаук малибуто, дето почти го бях избрала, не ми харесва как се смъква облегалката. Не мога да се примиря с това. А, и почти всички нови модели колички, в летния си вариант имат едно парче плат на поставката за крачетата, което ми е много нехигиенично. Като почне бебето да излиза от количката и да гази по земята, после го слагаш и то едно хубаво си изтрива обувките в това платче  Sick Да не говорим, че в легналото положение, тази чупка на крачетата според мен ограничава бебето на дължина и то трябва да спи със свити крачета. Онзи ден ми демонстрираха почти всички налични колички в Хиполенд, повечето бяха на този принцип.  Sad

Кажете кой ще ходи на лекцията на 9 месеца днес в мола. Може да се запознаем.

# 103
  food010
Добро утро мамчета с коремчета. Тази сутрин се събудих с една такава кофти болка в отляво на корема. Малко странно ми е ама вече почти мина. Сега се стягам да ходя на лекция на 9 месеца. Някоя от Пловдивските миналия път щеше да ми се обажда като ме види ама не  Joy сигурно като ме е видяла и не е ме е харесала  hahaha  шегувам се!

Avencis, на мен ми казаха, че още не са решили на 100% кои ден от седмицата ще се провежда курсът, но може би ще е сряда или четвъртък. Иначе за цена не съм питала. Продължителността е 2 месеца. Ти щеше да пътуваш ли другата седмица?

Е ако е сряда ще ми е супер, понеже в четвъртъците съм на йога и не ми се иска да я оставям, че като няма движение и се чувствам като дърво.  Иначе да другата седмица паля джапанките  Wink Нямам търпение да купя супер много неща на бебока, само дано не прекаля че като знам там цените нищо чудно да се окажа с 50 бодита хаха. Ще си направя списък и по него

# 104
Здравейте и от мен. Как съм я пропуснала тази лекция  ooooh!на списание 9 месеца видях че е с предварително записване  Sad смятам да ходя на тази на списание моето Дете на 3 април , но не видях дали и за нея трябва човек да се запише. Тъй като не съм ходила досега на лекции къде точно в мол Пловдив се провеждат?

Mama_Sanchо детенцето ти на колко годинки е моя малкия в края на април става на 3 и искам за чрд да му вземем колело, но не знам колко голямо да е.

За количките си бях харесала на лорели луна лилавата,  но като я видях на живо малко се отказвам от нея единствения косур ,който има, е че коша ми се видя много тесен ще си помисля още и ако не си харесам нещо си оставам с старата. То има и други по хубави колички но аз не искам да давам много парички.
Пожелавам ви приятен и слънчев ден на всички Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт